175 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Ispod su odgovori na najčešća pitanja o učestvovanju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“. Odgovori se odnose na ciklus koji traje do 25. februara 2023.

Odgovor na najvažnije pitanje: Da li se i dalje šalju fiskalni racuni?
Bitno je napomenuti da će u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovati svi računi poslati od 24. decembra prošle godine i da će tokom čitavog perioda između dva kruga računi moći da se nesmetano skeniraju“, dodaje se u saopštenju Vlade Srbije.““

Dobitnici Uzmi račun i pobedi 2023

Za spisak dobitnika 1., 2., 3., 4 i 5 finalnog kruga kliknite na sledeći crveni link Dobitnici Uzmi račun i pobedi 2023

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kada je peto i poslednje izvlačenje u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“?

Peto i poslednje izvlačenje u prvom ciklusu 2023 je u subotu, 25. februara 2023, u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18.05 časova.

Pravo učešća u izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Ova internet stranica nije namenjena davanju pravnih saveta i instrukcija za primenu pravila nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, a dati odgovori predstavljaju smernice koje nisu obavezujućeg karaktera.

Odgovornost za pravilnu primenu pravila nagradne igre i propisa snose lica koja učestvuju u nagradnoj igri i na koja se ova pravila i propisi odnose. Administratori ove stranice ne snose odgovornost za eventualne posledice ili štetu koja može nastati iz pogrešne primene pravila ove nagradne igre, važećih propisa, kao ni iz korišćenja ove internet stranice. U slučaju nesaglasnosti između sadržine odgovora na pitanje i pravila nagradne igre – primenjuju se pravila ove nagradne igre.

Da li računi prijavljeni do 25.02.2023 učestvuju u izvlačenju u druoj polovini godine?

Svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre, biće u konkurenciji za nagradu u drugom krugu nagradne igre u drugoj polovini 2023. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ko su dobitnici 1. kruga/izvlačenja?

Za spisak dobitnika 1. i 2. kruga nagradne igre kliknite na sledeći crveni link Dobitnici Uzmi račun i pobedi 2023

Gde mogu da pronađem pravilnik nagradne igre?

Skraćeni pravilnik nagradne igre i upustva za učestvovanje su na stranici Uzmi račun i pobedi 2023
Ispod su odgovori na česta pitanje.

Gde da postavim pitanje o nagradnoj igri koje nije na listi ispod?

Kontakt centar za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi 2023 daje odgovore na pitanja koja građani postavljaju putem mejla kontakt@uzmiracun.rs Radno vreme kontakt centra je radnim danima od 9 do 17 časova. Vikendima i tokom praznika kontakt centar ne radi. Pitanje možete da postavite i na dnu ove stranice ili kliknite na OVAJ LINK

Kada počinje nagradna igra Uzmi račun i pobedi?

Nagradna igra traje od 24. decembra 2022 do 25. februara 2023 godine do kada je omogućeno građanima da skeniraju kju-ar kodove sa računa ili unesu podataka sa fiskalnog računa u aplikaciji.

Koji je minimalni iznos računa?

Nije propisana minimalna vrednost računa. Za razliku od prethodnih ciklusa nagradne igre sada nema minimalnog iznosa.

Gde se preuzima aplikacija Uzmi račun i pobedi?

Aplikacija Uzmi račun i pobedi se preuzima u prodavnici aplikacija na sledećim crvenim linkovima za Google Android mobilne telefone i Apple App Store za iPhone telefone

Da li je aplikacija besplatna ili mora da se plaća neka pretplata?

Preuzimanje i korišćenje aplikacije je besplatno. Za učestvovanje je moguće koristiti isključivo zvaničnu aplikaciju Uzmi račun i pobedi.

Kako se registriram u aplikaciji?

Nakon instalacije app-a neophodno je izvršiti registraciju korisničkog naloga.
Neophodno je odabrati mrežnog operatera, uneti broj mobilnog telefona, prezime, ime, mesto i adresu stanovanja i registarski broj lične karte, potvrditi da je osoba punoletna i prihvatiti pravila privatnosti. Učesnik na broj mobilnog telefona dobiva SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Ne uspevam da registrujem nalog jer mi nije stigao kod putem SMS-a – šta da radim?

Sistem je podešen tako da automatski šalje SMS sa kodom potrebnim za registraciju na broj mobilnog telefona koji ste uneli prilikom otvaranja naloga. Ukoliko vam kod nije stigao na SMS, molimo vas proverite još jednom da li ste uneli ispravan broj mobilnog telefona i vodite računa da prilikom unosa broja NE ponavljate pozivni broj (063, 064, 069 itd) koji ste već uneli prilikom izbora mreže iz padajućeg menija.

Da li učesnici mogu da se registruju na aplikaciji sa pripejd brojem telefona koji nije registrovan na njihovo ime?

Da. Učesnici mogu da se registruju na aplikaciju sa brojem telefona koji oni koriste, bez obzira na to da li je pripejd ili postpejd, i na koga se taj broj telefona vodi. Broj telefona mora da bude aktivan do kraja nagradne igre.

Kako da unesem račune?

Računi se unose isključivo putem aplikacije Uzmi račun i pobedi i to na 2 načina:
– skeniranjem QR koda sa fiskalnog računa
– unošenjem podataka sa fiskalnog računa.
Za skeniranje izaberite iz glavnog menija opciju „Skeniraj kod“, pritisnite dugme „Pokreni kameru“ i usmerite kameru mobilnog telefona na QR kod fiskalnog računa. Nakon uspešnog skeniranja, na ekranu će se pojaviti obaveštenje da je račun dodat u bazu podataka.
Drugi način unosa je putem putem opcije „Unesi ručno“ – u ovom slučaju potrebno je da ukucate PFR broj računa i PFR vreme koji se nalaze na donjoj polovini svakog računa. Nakon pritiska na dugme „Pošalji“, na ekranu će se pojaviti obaveštenje da je račun dodat u bazu podataka. Važno je obratiti pažnju na to da je reč o vrsti računa „Promet-prodaja“ (oznaka se nalazi u gornjem delu računa, iznad spiska kupljenih proizvoda ili usluga).
Račun možete uneti samo jednom – u slučaju ponovnog unošenja, dobićete obaveštenje da je došlo do neuspešne prijave i da je račun već iskorišćen.

Da li je potrebno da sačuvam račun u papiru?

Ne morate. Nakon uspešnog unosa, moći ćete da ostvarite uvid u sve svoje skenirane račune putem aplikacije, tako da ne morate da čuvate račune u papiru.

Da li vrede i računi pre 24. decembra 2022

U nagradnoj igri učestvuju svi fiskalni račun sa QR kodom, izdati na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja. Važno je obratiti pažnju na to da je reč o vrsti računa „Promet-prodaja“

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li mogu da se šalju računi poštom?

Ne. Učešće u nagradnoj igri je moguće isključivo putem aplikacije Uzmi račun i pobedi koju je moguće preuzeti besplatno sa Google Play i Apple prodavnica

Ne mogu da preuzmem aplikaciju / moja aplikacija ne radi?

Moguće da je reč o privremenom tehničkom problemu ili problemu sa internetom, molimo vas da pokušate ponovo kasnije preuzeti app. Ako se problem nastavi pišite na kontakt@uzmiracun.rs.

Ko ima pravo učestvovanja?

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

Da li je prilikom registracije profila obavezno uneti adresu uz lične karte?  

Pravilima nagradne igre nije eksplicitno navedeno da je prilikom registracije profila neophodno uneti prebivalište iz lične karte, što znači da je moguće uneti i adresu boravišta koja se razlikuje od predmetnih podataka iz lične karte. Ključni podatak pored imena i prezimena, koji će služiti za identifikaciju dobitnika je registracioni broj lične karte koji mora biti ispravno naveden, kao i telefonski broj koji služi za komunikaciju sa potencijalnim dobitnikom.

Da li stanovnici sa teritorije Kosova i Metohije mogu da učestvuju u nagradnoj igri?

Da. Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Preuzeo sam aplikaciju ali imam problem pri slanju ručno popunjenih računa?

Proverite unete podatke sa računa još jednom.

Da li i kako mogu da učestvujem u nagradnoj igri ako nemam pametni telefon?

Možete da učestvujete preko pametnog telefona člana vaše porodice ili prijatelja koji treba da otvore nalog na vaše ime i da skeniraju / unose vaše račune putem vašeg naloga. Vodite računa da svi vaši podaci budu uneti ispravno, uključujući i broj vaše lične karte, kao i kontakt telefon. Na jednom pametnom telefonu može da se otvori najviše pet naloga za pet osoba. Ukoliko račun koji je skeniran / unesen putem vašeg naloga bude izvučen – nagrada će glasiti na vaše ime.

Zašto ne mogu da skeniram račune putem aplikacije?

Pojedini računi su odštampani na način da nemaju dovoljno čitljiv QR kod što onemogućava skeniranje. U tom slučaju – možete registrovati račun tako što ćete kliknuti na opciju „Unesi ručno“ i ukucati PFR broj računa i PFR vreme koji se nalaze na donjoj polovini svakog računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne mogu da registrujem račun jer još uvek nije stigao u Poresku upravu – šta to znači?

Po Zakonu o fiskalizaciji, dozvoljeno je da fiskalna kasa privremeno radi i u oflajn režimu (bez veze sa internetom), u kom slučaju račun neće biti registrovan u sistemu Poreske uprave u datom trenutku. Međutim, poreski obveznik je dužan da u roku od pet dana od datuma izdavanja računa prosledi podatke o tom računu Poreskoj upravi, nakon čega se račun može smatrati ispravnim i uneti u aplikaciju.
Ukoliko i nakon isteklog roka račun nije registrovan u Poreskoj upravi možete prijaviti nepravilnost telefonom na brojeve 011/361 99 00 ili 011/347 90 61 ili putem linka.

Šta da radim ukoliko prodavac ne želi da mi izda fiskalni račun, ili ukoliko dobijem neispravan račun?

Nepravilnosti u vezi sa izdavanjem fiskalnih računa, građani mogu prijaviti Poreskoj upravi telefonom na brojeve: 011/361 99 00 ili 011/347 90 61. Prijave za neizdavanje fiskalnih računa, kao i prijave za izdavanje lažnih i neodgovarajućih računa, kao što su stari fiskalni računi bez QR koda, predračuni, međuračuni ili takozvani blok-računi, mogu se podneti i online putem putem portala Poreske uprave – www.purs.gov.rs/eFiskalizacija/prijavite-poreske-nepravilnosti.html

Kako da ispravim podatke koji su uneti prilikom registracije profila?

Idite na “Moji profili” i kliknite na “Dodaj novog korisnika” – unesite broj mobilnog telefona koji ste registrovali uz dati profil, potom unesite ispravne podatke i kliknite „Registracija”. Nakon toga će vam stići kod putem SMS-a na navedeni broj telefona koji treba da ukucate u predviđena polja i tako potvrdite izmenu odnosno ponovnu registraciju profila sa izmenjenim podacima.

Da li računi koje se pošaljem za prvo izvlačenje važe i za ostala izvlačenja?

U izvlačenju učestvuju svi računi koji su u mobilnu aplikaciju Uzmi račun i pobedi uneseni do 12h na dan izvlačenja. Računi uneseni posle navedenog roka na dan izvlačenja, kao i računi koji nisu izvučeni u jednom od izvlačenja, učestvuju u narednim izvlačenjima, sve do poslednjeg, petog izvlačenja.
Očekuje se da drugi krug nagradne igre bude organizovan u drugoj polovini godine, ali još uvek nije određen datum. Svi računi koji se unesu kroz aplikaciju u prvom krugu učestvovaće ravnopravno u izvlačenjima u drugom krugu.

Koji je nagradni fond za prvi krug nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2023?

Vrednost nagradnog fonda prvog kruga nagradne igre Uzmi računu i pobedi 2023 iznosi 1.682.421,33 evra. Nagradni fond čine 10 stanova u Beogradu.

Kada će biti organizovana izvlačenja nagrada?

U prvom ciklusu dodržaće se ukupno 5 javnih izvlačenje nagrada u programu RTS 1 od 18 časova i to:
1. izvlačenje 28. januara 2023 – Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
2. izvlačenje 4. februara 2023 – Jednoiposoban i dvosoban stan u Beogradu
3. izvlačenje 11. februara 2023 – Dva dvosobna stana u Beogradu
4. izvlačenje 18. februara 2023 – Dvosoban i trosoban stan u Beogradu
5. izvačenje 25. februara 2023 – Trosoban i četvorosoban stan u Beogradu

Kako da ispravim podatke koji su uneti prilikom registracije profila?

Idite na „Moji profili“ i kliknite na „Dodaj novog korisnika“ – unesite broj mobilnog telefona koji ste registrovali uz dati profil, potom unesite ispravne podatke i kliknite „Registracija”. Nakon toga će vam stići kod putem SMS-a na navedeni broj telefona koji treba da ukucate u predviđena polja i tako potvrdite izmenu odnosno ponovnu registraciju profila sa izmenjenim podacima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skraćeni pravilnik i upustva za učestvovanje su na sledećem crvenom linku Uzmi račun i pobedi 2023

Kontakt centar za nagradnu igru Uzmi račun i pobedi 2023 daje odgovore na pitanja koja građani postavljaju putem mejla kontakt@uzmiracun.rs Radno vreme kontakt centra je radnim danima od 9 do 17 časova. Vikendima i tokom praznika kontakt centar ne radi.
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

175 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Tijana
27/02/2023 14:33

Da li i dalje da skeniramo i saljemo racune za drugi krug koji ce biti pred kraj godine ili vaze samo ovi do 25 februara

Ljiljana
19/01/2023 12:50

Zašto iz As marketa ne mogu da skeniram ili učitam nikada. As market u Nišu. PRF brojevi im nisu isti. Druge račune učitam ili skeniram a njihove ne mogu ni posle nekoliko dana. Sve mi izlazi da još uvek nisu došli u poresku upravu

Joži
31/01/2023 18:08
Odgovor za  Ljiljana

Isto se dešava sa Gomex marketom iz Zrenjanina

Zorana
22/02/2023 19:14
Odgovor za  Joži

… i iz trafika i pekara i … a obavezni rok od 5 dana za prosledjivanje u PU je posle poslednjeg izvlacenja 25 februra

Goce
13/03/2023 01:33

Pri PRVOM slanju aplikacijom računa, koliko KOMADA računa najmanje mora da bude?

Slavica trifunovic
28/02/2023 14:58

Da li se salju i dalje fiskalni racuni

Dragana
27/02/2023 20:50

Zašto ni jedan račun iz prodavnice u mom komšiluku gde sve kupujem ne može ni da se skenira ni da se ručno unese za nagradnu igru,,uzmi račun i pobedi“?

Goca
27/02/2023 18:30

Sta se desava ukoliko zelim da promenim svoj mobilni telefon i broj? Da li ranije uneseni racuni ostaju vezani za moj nalog? Da li mogu instalirati app na novom telefonu i prijaviti isti nalog na njemu?

Goca
28/02/2023 14:18

Hvala.. pisala sam i dobila odgovor, pa bih ga ostavila ovde ako neko bude imao istu nedoumicu kao ja:
„Ukoliko osoba registruje isti profil, sa istim brojem telefona, na drugom telefonskom aparatu, svi podaci i uneseni računi tom prilikom će biti prebačeni sa starog na novi telefon. Međutim, kako je nalogan povezan sa brojem telefona, izmena broja telefona dovešće do otvaranja novog naloga na kome neće biti do tada učitani računi. Možete imati i dva naloga sa dva različita broja telefona na dva uređaja.“

Lidija
27/02/2023 12:31

Da li racuni mogu i dalje da se skeniraju iako je zavrsen prvi krug da bi ucestvovali u drugom krugu u 2023 godini? Ili ce biti obujvaceni odredjeni meseci za slanje racuna.

Sanja
26/02/2023 21:18

Dali može da se nastavi sa slanjem računa do naredne nagradne igre u drugoj polovini 2023.

Branislav Milutinović
25/02/2023 18:30

Zašto računi u izvlačenju imaju slova samo na početku?

Marina komatina
27/02/2023 15:12

Sta znaci unesite jedinstveni broj racuna od do?

Petar
24/02/2023 09:22

Poslali smo dosta racuna , ali kod nas su sa petocifrenim brojevima a vi u igri ne izvlacite takve racune. Kako je to moguce ? p

Zorana
22/02/2023 19:17

Sta se desava sa racunima koji jos nisu stigli u PU a rok za predaju od 5 dana je posle datuma (poslednjeg) izvlacenja? Ima dosta takvih racuna iz trafika, pekara … koji nece moci da ucestcuju u izvlacenju, to nije moglo da se desi kada su se racuni slali postom.

Petar
20/02/2023 22:48

Da li dobitnici stanova placaju porez na dobit I porez na prenos vlasnistva?

Natasa96
20/02/2023 15:05

Da li posle prvog dela 2023 godine Uzmi racun i pobedi mogu da se nastave unositi racuni do drugog dela 2023 godine ?

Mare
16/02/2023 18:33

Da li u nagradnu igru ucestvuju racuni za dopunu telefona, racuni iz privatnih zdravsstvenih ustanova I iz apoteka? Na njima pisem PROMET I PRODAJA.

Зоки
16/02/2023 07:04

Већина рачуна се мора ручно уносити, скенирање рачуна је прави смор јер у већини случајева неће да прочита бар код. Па онда из ко зна којег разлога одређени рачуни не пролазе прво скенираш па неће да прихвати рачун, па онда унесеш ручно па неће да прихвати , проверавам јел сам унео све како треба и видим да јесам али неће да прихвати рачун. Најбољи су они рачуни где де не види задњи пфр број, кад их питаш зашто је то тако каже ширина траке је у питању. Ок пробам као залудан да унесем 10 пута тај задњи број јер толико има комбинација од 0-9 и неће ни тада да се унесе и да прихвати рачун па се питам јер то маска за не пријављивање пореској управи.
Ово су искуства из неких земунских продавница и пекара.

Goran Misic
15/02/2023 17:46

Zasto racuni koje izdaje firma GOMEX ne mogu da budu dkenirani, niti je rucno upisivanje trazenih podataka moguce ???
Ovo se desava kako prvog dana, tako i nekoliko dana kasnije, nakon izdavanja racina…?!

[…] – Po Zakonu o fiskalizaciji, dozvoljeno je da fiskalna kasa privremeno radi i u oflajn režimu (bez veze sa internetom), u kom slučaju račun neće biti registrovan u sistemu Poreske uprave u datom trenutku. Međutim, poreski obveznik je dužan da u roku od pet dana od datuma izdavanja računa prosledi podatke o tom računu Poreskoj upravi, nakon čega se račun može smatrati ispravnim i uneti u aplikaciju. Ukoliko i nakon isteklog roka račun nije registrovan u Poreskoj upravi, možete prijaviti nepravilnost telefonom na brojeve 011/361 99 00 ili 011/347 90 61 ili putem linka – glasi objašnjenje u vezi sa poslednjom temom na sajtu ove nagradne igre, a pod odeljkom Najčešća pitanja. […]

Radoje
12/02/2023 07:24

Zašto račun iz kineske prodavnice ne „prolazi“ za nagradnu igru?

vesna
01/02/2023 21:12

da li je potrebno jedinstveni kod koji se dobija skeniranjem racuna i rucno unositi ili ne

Olivera Šain
12/02/2023 12:19
Odgovor za  vesna

Jel potrebno unositi jedinstven kod kada je skeniran ili ručno unesen? Ako jeste od do datumi su onda isti?

Ranko
01/02/2023 14:09

Barcode scanner neradi kako treba,svaki drugi račun moram da unesem ručno.Prosto čovek izgubi motiv da dalje učestvuje.Kamera na tri telefona, android 12, i kod svih ista priča.Jako loše odrađeno.Mogu da vam pošaljem i fotografije.

Snežana
31/01/2023 23:34

Računi iz Gomexa i Rakić prodavnica ne mogu nikada da se uvaže, jer nisu stigli do poreske uprave. Šta je problem tu?

Joži
31/01/2023 18:27

Šta sa računima koji neće da prođu ni ručnim unosom? Onda .arket mućka nešto na primer Gomex iz Zr?

Mile
30/01/2023 18:48

Ja ne znam ko ovo i igra?Sanse da se dobije su neverovatno male,kad toliko ljudi posalje racuna. U stvari znam samo mog druga koji je dobio auto,ali on je imao radnju pa je sve racune od musterija sto nisu uzimali racune slao. Pa ovo sanse su cak i manje od lotoa jer je igra vrlo dostupna. Sto je igra dostupnija ljudima to je manja verovatnoca dobitka. Cak mislim da je i veca verovatnoca dobitka kad su igre osvoji auto na pumpi sipaj gorivo i slicno,jer ne sipa svako na toj i toj pumpi niti svako vozi auto. A ove racune svako moze da posalje.

MILICA
29/01/2023 11:44

Kupila sam kozmetiku u Lilly Drogeriji u Lazarevcu i dan kasnije kada sam probala da skeniram račun preko aplikacije nagradne igre piše da je račun već iskorišćen, a samo mi je bio u novčaniku. Da li je moguće da je prodavačica na kasi skenirala kod pre nego što mi je dala račun? Mislim da to nije u redu. Kupovina je obavljena 28.01.2023. u 13:18:02h u Lazarevcu u Lilly Drogerie „1012814-TC Lazarevac – Apoteka 182“ (Železnička BB, Beograd-Lazarevac). Kasir je Danijela Djukić. Da li može nekako da se reši ovaj problem da kasiri ne skeniraju račune pre nego što predaju kupcima? Reč je o prevarnoj radnji, koja bi trebalo biti sankcionisana.

Miki
17/02/2023 20:55
Odgovor za  MILICA

Proverite da li li ste dobro uneli ,Ne Mora da je do radnice. Vecina brojeva ili slova su Ne citljivi ili se mogu pomesati O-0,l-1,1-7 I-L,B-8.Mozda je neko pomesao broj pa my ispao vas kao sto Sam Ja pomesao pa ispalo da je iskoriscen a nije nego Sam umesto 7 stavio 1 I tek posle video da Sam pogresno uneli I da ustvari Moj nije iskoriscen vec racun nekog ko je bio pre meme.A drugi put mi je pisalo iskoriscen a on je prosao I nalazio se u mojim racunima aplikacija ga dva puta odjednom ocitala take da prvi put nije stiglo da izbaci da je ocitano vece samo za drugi da je iskorisceno.Nemaju radnice vremena da skeniraju I kradu racune, mogu da skeniraju jedino ako ostavite racun u prodavnici pa ponesu kuci I skeniraju u slobodno vreme

Tatjana
28/01/2023 18:55

Sad sam gledala izvlačenje „uzmi račun i pobedi“ i nije mi jasan taj jedinstveni kod koji ste izvukli. Kako se on dobija? Uredno sam se prijavila i skenirala kodove iposlala i sve je ok.ali taj jedinstveni kod nemam osim četiri broja koja sam dobila prilikom registracije.

Last edited 1 month ago by Tatjana
Kaca
29/01/2023 17:32
Odgovor za  Tatjana

Kad udjes u svoju aplikaciju kliknes na moji računi i tu ti izlaze svi tvoji računi i svi imaju taj jedinstveni broj Pise dva slova i broj

Marija
28/01/2023 17:12

Poncho – klopa ne prolaze računi, takođe i skroz dobra pekara kao i mnoge trafike!!!

milea
27/01/2023 15:49

Zasto iz boljeca Amigo racuni ne mogu dase psalju

Sandra
27/01/2023 14:49

Skenirala sam preko hiljadu racuna, imala problem samo sa par skeniranja, tako da aplikacija odlično radi. Pozz

Ketrin
25/01/2023 10:58

Pozdrav, da li je istina da moze da se unese racun sa bilo kojim datumom, samo da ima qr kod. U pravilima navodno pise da ucestvuju svi racuni bez obzira na datum, samo ako imaju qr kod. (Cujem da ljudi unose i racune npr. Iz meseca Jula 2022, kada nagradna igra njje ni pocela.)

sonja
22/01/2023 18:15

iteresuje me da li neko kotrolise ljude koji salju po 10,20 ili 50 racuna tokom svakog dana. To nije siva ekonomija nego cista prevara kasirki ili prodavacica koje skupljaju uredno racune sa strane, a vas gledaju kao majmune ako hocete svoj racun. Da li sada treba da se kontrolise odakle onda svim tim ljudima toliko para da mogu da kupe nesto i imaju 50 racuna, treba proveriti i oporezovati nekog ko se na drustvenim mrezama hvali da je poslao preko 1000 racuna. Svaki prodavac je duzan da vas racun stavi u vasu kesu ili ceger, a ne da cekaju po 30 sekudi da se kao racun ostampa a posto ljudi zure oni to koriste. Pa eto kontrola i za nas sa druge strane odakle nam prihod.

Nataša Dimitrijević
22/01/2023 13:28

U aplikaciji na stranici moji računi gore piše Unesite jedinstveni kod računa, ispod datum od- do i ispod Primeni. Šta to znači?

Dalibor Stosic
20/01/2023 23:30

Lose smo uneli broj licne karte kako da to ispravimo?

Svetlana
20/01/2023 20:20

Ako je račun uspešno skeniran i posle smo iz nekog razloga morali da vratimo taj proizvod u radnju i račun je storniran, kako izbrisati skeniran račun? Ili treba nekog obavestiti o tome?

Slobodsn
19/01/2023 13:23

Zašto Gomexovi računi ne prolaze Do sada imam 5 računa koji ne mogu da se registruju
Zašto ni jedan račun ne može da se sjenira?

Erika
24/01/2023 17:26
Odgovor za  Slobodsn

Ja isto ne mogu skenirati.

Валентина
30/01/2023 14:57
Odgovor za  Slobodsn

И ја имам гомилу рачуна из Гомекса који не пролазе.И нико још није дао одговор на то питање.

Zaviša
19/01/2023 10:26

Lose radi skeniranje..retko koji racun da se skenira,aplikacija loša

Dragan
18/01/2023 13:30

Trenutno sam korisnik u yettel-u. A broj mi je prenet iz mts-a, kako kako se onda unosi broj?

Jadranka
16/01/2023 13:26

Šta raditi kad račun ne može ni da se skenira ni da se ručno unese? Jer poenta je da se spreči utaja poreza , te bi takve račune takođe trebalo negde poslati.

Zvezdas
16/01/2023 00:47

Racuni iz IKEA radnje ne mogu da se skeniraju, niti mogu da se rucno unesu!
Potvrdjujem prethodne komentare za kineske radnje i trzne centre.

Mal
15/01/2023 22:17

Poštovani, da li postoji mogućnost da se jedan račun unese na dva različita naloga i ako postoji, da li može da se obriše račun?

Verica
15/01/2023 17:48

Nijedan qr kod nisam uspela da ocitam,svaki racun sam kucala rucno. U cemu je fora?

Erika
24/01/2023 17:28
Odgovor za  Verica

Ja ukucala rucno a ne prihvata vreme ne razumem a tacno sam unela..Neko nas pravi budalama ocito

Aleksandar
15/01/2023 14:38

Dali moraju da, se cuvaju racuni koji su skenirani ili mogu da se bace

Kekic Vladinir
15/01/2023 10:07

Supruga vlasnik telefona ja vlasnik telefonskog broja mogu li ucestvovati i igri uzmi racun i pobedi

Zvezdan Nikolić
14/01/2023 19:31

Dali treba,i kako da se unesu jedinstveni kod računa,nikako da ukapiram jer svaki račun ima svoj kod,i šta znači od-do datumi

Dragica jovanovic
14/01/2023 11:45

Izbrisao mi broj koda koji sam dobila porukom kako da dodjem do njega ponovo?

Mika
13/01/2023 12:36

Zbog cega ne mogu da se unesu racuni Aroma Pancevo i skeniranjem i rucnim unosom.
Unapred zahvalan poadrav.

Milos
13/01/2023 09:33

Zasto aplikacija ne prihvata cirilicna slova?
Na racunu je tako ištampano….

Ivana
12/01/2023 18:42

Pozdrav,

Za neke racune koje unesem ručno, izlazi obaveštenje da PFR format vreme nije u validnom formatu, ali je zeleno stiklirano i taj račun se posle nalazi u delu „Moji računi“. Da li neko zna šta to znači? I verujem da je račun prihvaćen.

Unapred hvala.

Računam
12/01/2023 16:59

Već 20 dana ne prolaze računi iz marketa Aroma(Mirijevo,16.oktobra)sa jedne kase,sa druge da.,i uglavnom prodavci kucaju na kasi sa koje računi ne prolaze .Imamo bar 20 takvih računa.(PFR broj računa XZ2GEBUD-XZ2GE…)

Snezana
12/01/2023 16:06

Ne smeta mi sto mozda aplikacija ne moze da ocita QR KOD,unesem rucno podatke sa racuna.Svakako je bolje nego racune slati postom.U ostalim komentarima vidim da svi imaju veliki problem sa racunima iz kineskih prodavnica..mislim da bi trebalo da se nadlezni organi pozabave ovim problemom,jer ocito deluje jako sumnjivo.Ako nase trgovine moraju i mogu da rade ispravno i placaju porez,zasto ne bi to morali i kinezi…a plus sto im racune svaki put morate „silom“ traziti da vam daju..nek inspekcije malo vise kontolisu njihova poslovanja

Dragan
22/01/2023 01:10
Odgovor za  Snezana

Ja imam problema da mi telefon skernira BILO KOJI KOD, ne moras odmah da napadas Kineze. Od 20 racuna, samo 3 je bilo skenirano.Sve ostalo sam morao rucno da unesem.

Sofija
12/01/2023 12:03

Kad kliknem moji računi pojave se moji računi koje sam skeniranja i neka tabela da se unese jedinstveni kod i unesi verovatno datum od do I primeni sta to znaci

Dragica pravilovic
12/01/2023 10:27

Kada upisem br. Telefona ili mi pise pogressn broj ili dobijem neki pin za koji pise da poruka kosta 360 din. Kako

Tatjana
12/01/2023 02:28

Postovani, zanima me zasto ne mogu nijedan racun da prijavim za robu koju sam kupila u prodavnici Aroma u Visnjickoj banji- 1020812? Racune iz drugih prodavnica mogu odmah da ubacim za nagradnu igru, a racune iz navedene prodavnice ne mogu. Pobacala sam sve racune Arome od prosle godine, misleci da su nevazeci. Slucajno se zaturio racun od 29.12.2022. Medjutim ni njega ne mogu da ubacim u nagradnu igru.

Helena
11/01/2023 23:39

Zbog čega ne mogu da se skeniraju QR kodovi sa računa koji su inače čitljivi??
Vidim da imete puno istih pitanja. Da bi igra bila regularna morate da unapredite vašu aplikaciju, očigledno postoji problem!!!!

Рада
11/01/2023 20:03

Kako snimiti i poslati račun za nagradnu igru

Petar
11/01/2023 18:40

Ne radi nakon današnjeg apdejta, samo vrti krug.

zlatko danilovic
11/01/2023 18:35

Aplikaciju uzmi racun i pobedi sam azurirao, ali nece da se orvori aplikacija. I resetovao sam telefon, i opet nece da se otvori. Ne znam u cemu je problem.

Bogdanka
11/01/2023 12:48

Skinula aplikaciju, popunila sve, ali sms kod mi nece da dodje, zasto?
Ažurirala sam aplikaciju i opet isto.

Marijola
11/01/2023 11:34

Zašto ne dobijam kod kad sve potpunim za registraciju uzmi racin i pobedi

Ljubinko Nikolić
10/01/2023 11:53

Program ne radi. Stalno javlja da je zaustavljen

PETER VIG
10/01/2023 10:43

KOD STRANICE UNESITE JEDINSTVENI KOD RAČUNA – KOJI SE DATUMI UPISUJU OD- DO.

vladislava
21/01/2023 14:00

Nije moguce upisati godinu sa 4 broja. Ima 2 karaktera i pokazije da nije ispravno. Sta se tacno upisuje za pfr vreme

Dragana Gagovic
09/01/2023 10:33

Zašto ne dobijam kod posto sam preuzela aoplikqfiju i popunila sva polja

Sanja
08/01/2023 17:01

Ne ponavljam broj 69 unosim samo broj i ne stiže kod!!!

Sanja
08/01/2023 14:11

Moj broj počinje sa 069 ali nije Jetel već je u A1 mreži. Da li mi zbog toga ne siže kod pri pokušaju da se registrujem?

Dejan Vranic
07/01/2023 18:24

Poštovani,
Svaki 20 ti račun se može prijaviti skeniranjem, proble se javlja kod mene i svih ljudi sa kojima sam pričao, takođe mi se dogodilo da su podaci za ručni unos nečitki, taj račun je neupotrebljiv, molim Vas da poradite na Vašoj aplikaciji, pozdrav

Jadranka
07/01/2023 20:14
Odgovor za  Dejan Vranic

Aman ljudi! Jel shvatate da je ovo sajt koji nema nikakve veze ni sa tom igrom ni sa aplikacijom? Sajt samo postavlja obaveštenja o igrama koje se sprovode na teritoriji Srbije. Imate zvanične sajtove za svaku nagradu igru, pa i za tu sa računima, i tamo treba da se obratite. I pored svega, gospodin Viktor uporno pomaže oko svega što može, i koliko zna, ali vi i dalje postavljate ista pitanja iznova i iznova.

Dejan
07/01/2023 21:14
Odgovor za  Jadranka

Ja se izvinjavam tek sada vidim da se bavite prehrambenim proizvodima , kako rekoste Aman ljudi to je i roba široke potrošnje, zahvaljujem se na „kulturnom“ i brzom odgovoru, pozdrav za Vas i gospodina Viktora

Mima
06/01/2023 23:21

Zasto mi se posle klika na strelicu pored imena na profilu ne otvara glavni meni vec se aplikacija uzmi racun i pobedi gasi.Vise puta sam obabila regisraciju profila i svaki put je isto.Da li je to zato sto mi je stariji telefon (2016 godiste) ne znam ali znam da jakobmnogobpjudi ima problem sa preuzetom aplikacijom i da joj je u Plej prodavnici recenzija 1.5 do 1.7 sto je mizerno jer da postoji 0 bilo bi jos realnije odnosno manje

zoran
06/01/2023 20:36

nijedan qr ne mogu da učitam

Srba
06/01/2023 15:18

U Krusevackim KTK marketima ne treba kupovati jer njihovi racuni ne prolaze

Stojanka Škrbić
06/01/2023 14:06

U Novom Sadu ni jedan račun izdat u kineskoj prodavnici, ili kiosku ne može da se skenira niti ručno da se unese.

Aleksandra
06/01/2023 09:40

Zasto ne dobijam kod za registraciju

Gordana
05/01/2023 21:18

Svaki deseti račun se očita a ručno nemože da se odradi nijedan.

Savesni gradjanin
05/01/2023 20:02

Dali je moguce da racuni u lancima prodavnica Imperia u Trsteniku ne mogu da se skeniraju, a ni da se rucno unesu podaci racuna za nagradnu igru

Sladjana
05/01/2023 19:16

Da li se može koristiti ime koje nije na ličnoj karti?

Rade Marković
05/01/2023 13:58

Zašto neće da mi prihvati ni jedan fiskalni račun, ni skeniranjem, a ni ručnim unosom, ukoliko su dva broja PFR RAZLIČITA?

Vera
05/01/2023 12:20

Zašto mi iz iste prodavnice neće da prihvati registraciju

Miroslavka
05/01/2023 11:27

Iz jedne trgovine sa više prodajnih objekata mi ne prolazi ni jedan račun, kao ni iz kineske radnje.Reklo bi se da je fiskalni račun u redu, ali ne prolazi.Baš simptomatično.

Tanja
11/01/2023 08:57
Odgovor za  Miroslavka

Isto se desava i kod mene

Jelena Pejcic Garcev
04/01/2023 10:31

Zašto mi prilikom registrovanja ne stiže kod putem SMS-a?

Sladjana
04/01/2023 07:41

Uopste ne dobijam kod na sms

ela bor
03/01/2023 23:35

Ovo je čista zajebancija. Niko moj , ni u okolini, neće učestvovsti.

Rada
03/01/2023 22:20

Zasto je prestala da funkcioniše aplikacija, ne moze da se skeniraju kod, a ni rucno da se unese.

Rada
04/01/2023 10:05

Ne znam sta se desava i zasto je tako

Dafa
10/01/2023 22:25

Meni rucno radi,al skeniranje nece.

Rada
03/01/2023 21:51

Zasto ne mogu racuni da se skeniraju, a kada pokusam rucno da unesem prijavljuje neuspesnu prijavu, a sve pravilno uneto.

Жиле
03/01/2023 09:28

Апликација је инсталирана на више телефона. На ни једном не ради скенер. Код свих јавља да се унесе ручно. Зар је толико тешко да исправите грешку у апликацији по питању скенера и дате исправну закрпу за програм.
Причате о електронском добу и остале приче а обичну закрпу не можете да урадите и поред толико упозорења од стране корисника.

Dafa
10/01/2023 22:24
Odgovor za  Жиле

Tako je ni meni nikad nijedan račun,nece da skenira uvek piše da nije uočljiv ,uvek moram rucno.

Milena
03/01/2023 09:16

Zasto nece da mi registruje rucno unesene racune od Persu-a i Gomexa. Skeniranjem kod nije citljiv a rucno takodje.

Milena
03/01/2023 23:14

Ne mogu ni jedan racun ni da skeniram niti rucno da unesem.

Biljana
02/01/2023 17:53

Pozdrav…nece da mi prihvati kod,stalno izbacuje da je neispravan i ne mogu da se registrujem..Sta da radim..hvala..?

Milorad dapčević
02/01/2023 17:20

Mi

Dragisa
10/01/2023 23:44

Sve podatke ukucam ali ne dobijem registracioni kod

Dafa
01/01/2023 16:58

Zasto nema jos nekih nagrada,,sem stanova bilo bi lepo.

Rade Marković
31/12/2022 12:55

Prilikom izvlačenja dobitnika, da li ga obaveštavate porukom ili e-maill-om?

Rade Marković
31/12/2022 12:22

Kad hoću da vidim poslate-prihvaćene račune, traži mi neki kod u polje AA. Šta treba tu da upišem?

Kaca
02/01/2023 13:57
Odgovor za  Rade Marković

Nista to ti sluzi samo da brze pronadjes neki racun koji si vec unela. Naprimer kad bude izvlačenje i izvuku neki racun ti ukucas tu da proveris da li je tvoj a ne da Kostas sve dok ne proveris

Nebojsa
31/12/2022 10:19

Postovani aplikacija uzmi racun i pobedi ne ocitava QR cod

Olgica
31/12/2022 10:03

Zašto računi iz Gomexa ne prolaze u nagradnoj igri

Noemi
31/12/2022 09:34

Da li mogu da bacim skenirane racune ili treba da se zadrzi?

odabir mreže sa prenesenim brojem
30/12/2022 21:08

Buni me odabir mreže. Npr odabir mreže 064 nije nužno MTS mreža. Ja sam prenela broj u A1 i kako to funkcioniše sa prenesenim brojevima?!

Kaca
31/12/2022 08:14

Pises onaj koji ti je pozivni na tvom broju bez obzira na mrežu jer se Pise samo da bi mogli da te kontaktiraju ako te izvuku znaci ako ti je 064 pocetni broj onda taj upisi bez obzira sto si u A1 ,znaci upisujes prva tri broja

Velinka
30/12/2022 16:54

Zasto nece da se ucitaju racuni no rucno no preko kamere?

Čaba Henjel
30/12/2022 16:36

Ne mogu da očitam kod ni na jednom računu raznih prodavnica, te moram svakiput ručno da unosim podatke. U drugim aplikacijama isti kodovi se mogu očitati! Molim za savet, hvala.

Slobodan
30/12/2022 13:41

Više od deset puta sam tražio pin kod i ni jednom ga nisam dobio,odnosno dobio sam broj koji kad ulicama,dobijam poruku da nije tačan,pa bih vas zamolio da mi objasnite kako da se uključimo u nagradnu igru,kao i da mi prikaže te i druge nagradne igre.Zahvaljujem.
Slobodan Marković

Ana
30/12/2022 11:57

Lakše je bilo sa kovertama prošle godine . Aplikacija je grozna .

Slavica Sljivancanin
30/12/2022 10:10

Dobar dan,
Nisam zapamtila kod za registraciju

Vesna
30/12/2022 09:12

Aplikacija od deset računa u proseku može da očita bar kod sa jednog računa a ručno unošenje je problematično jer su brojevi i slova sitni i teško se razlikuju slovo B broj 8 i 6 na primer, takođe bro 4 i loše odštampano slovo H. I ne znam zašto je potrebno dva puta upisivati broj računa kad se on uvek ponavlja (nikad nisu različiti).

Vesna
30/12/2022 13:02
Odgovor za  Vesna

Jesu razliciti na nekim racunima.

Ana
30/12/2022 07:59

Istina je aplikacija je loša . Neće da skenira nikako pa čak ni ručno da se ukuca . Katastrofa

Joži S.
29/12/2022 23:24

Ne može da skenira ni jedan QR kod,da li je do aplikacije što bi u Srbiji bilo normalno,ili su to možda lažni računi u našim inostranim marketima?Možda bi neko trebao i time da se pozabavi.

Vesna
30/12/2022 13:03
Odgovor za  Joži S.

Ukucajte rucno,tako cete shvatiti da nisu lazni.

Joži S.
30/12/2022 17:16
Odgovor za  Vesna

Čemu obavezan QR kod na fiskalnim računima kada skener ne može da očita ni jedan sa petnaestak različitih računa?Zamislite kada bi kasir u marketu za svaki artikal ručno unosio po petnaest cifara jer čitač neće da očita bar kod.Ukoliko ste u pravu usavršite skener na aplikaciji,ipak je ovo dvadeset prvi vek.

Wlaya
05/01/2023 18:13
Odgovor za  Vesna

Nece ni da skenira ni rucno. Programera zatuci motkama na gradskom trgu, a ovde lepo objasniti ljudima sta i kako treba da uradimo ? Probao sam satima, ni da cuje !!!

Žarko Milićević
29/12/2022 22:11

Da li mogu da učestvuju u nagradnoj igri i gradjani sa Kosova i Metohije koji imaju Srpsku ličnu kartu

Ana
29/12/2022 10:52

Aplikacija je jako loša . Neki računi se pokažu kao neispravni a sutradan isti taj račun prodje normalno . Od juče ne mogu ni jedan račun da skeniram ni da ga unesem ručno . Jako loše

Dragan S. Valjevo
28/12/2022 23:17

Poštovani,da li račune kojem pošaljem za prvo izvlačenje važe i za ostala izvlačenja,hvala

Svetlana
28/12/2022 22:04

Aplikacija odlicno funkcionise samo su neki racuni neispravni, valjda je u pitanju prevara trgovaca.

Wlaya
05/01/2023 18:15
Odgovor za  Svetlana

Nije tacno. Ja sam probao sa gomilom racuna, nece ni jedan ni skenerom ni rucno !!!

Dragica
28/12/2022 17:55

Zašto ne mogu da dobijem cod za registraciju

Jasminka dubravac
28/12/2022 17:22

Zasto nedobijem broj za registraciju nakon popunjavanja prijave

Nena
28/12/2022 16:28

Zašto neki računi ne prolaze?

Julija
28/12/2022 10:37

Dobar dan,
Da li i na koji način se mogu poslati i učestvovati u nagradnoj igri, slipovi nakon plaćanja platnim karticama.
Hvala,
Julija

Kosta Janjič
27/12/2022 16:17

Kako proveriti kod, i dali je kod uvek isti bez obzira koliko računa pošaljem.

Jeca Jellena
27/12/2022 16:14

?

Milorad ljubicic
23/01/2023 14:51
Odgovor za  Jeca Jellena

Kako da proverim dali sam upisao kod za telefon. Treba li na opciji moj racun upsivati kod racuna i datum od do mislim za svaki racun pojedinacno.