22 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Poreska uprava Srbije raspisala je tender za unapređenje mobilne aplikacije „Uzmi račun“ za iOS i Android platformu. U planu javnih nabavki piše da je procenjena vrednost tog posla 5,9 miliona dinara

U tenderskoj dokumentaciji je navedeno da je analizom prikupljenih podataka u prvom krugu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2023“ ustanovljeno je da veliki broj računa poslat ručnim unosom podataka i da je implementirani skener QR koda potrebno unaprediti.

10
Kakva su vaša iskustva sa aplikacijom i prijavom računa?x

Kliknite zelenu ikonu i napišite kakva su vaša iskustva sa aplikacijom i prijavom računa!

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Korisnički izgled aplikacije treba unaprediti u delu izveštavanja i pregleda poslatih računa za nagradnu igru. Potrebno je da izveštaj sadrži ukupan broj računa i ukupan iznos poreza za poslate račune po korisničkom nalogu.

Unapređenje skenera QR koda treba uraditi nabavkom komercijalnog rešenja koje treba da bude pokriveno licencom za 1.500.000 korisnika na godišnjem nivou.

Rok za podnošenje ponuda je 9. maj 2023

Nastavak nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ najavljen je za septembar. U jesenjim izvlačenjima će, potpuno ravnopravno, učestvovati svi računi poslati od 24. decembra prošle godine i tokom čitavog perioda između dva kruga računi mogu da se nesmetano skeniraju.

Nagradnu igru sa fiskalnim računima je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om, kako bi motivisala građane da se zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, piše na sajtu te nagradne igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiskalni račun nije ograničen u pogledu minimalne vrednosti.

Pravo na učešće imaju punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije koja fiskalni račun sa QR kodom, izdat na teritoriji Srbije pošalju putem mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“.

Pravila nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2023“ pogledajte na linku www.nagradneigrers.com/uzmi-racun-i-pobedi-2023/

Izvor: www.mojnovisad.com

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
22 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!