Česta pitanja i odgovori

Da li sajt nagradneigrers.com organizator za nagradne igre?

Ne. Na sajtu nagradneigrers.com vam pomažemo da lakše igrate nagradne igre i osvajate nagrade. Ponekad organiziramo giveaway darivanja ali tada je to naznačeno u opisu same igre

Kako igrati nagradne igre?

Za svaku nagradnu igru/giveaway/konkurs vrede posebna pravila za prijavu. Način prijave je uvek objašnjen u opisu nagradne igre pod naslovom „Kako učestvovati“. Kod ili fiskalni broj NIKADA NE UNOSITE u komentar na ovoj stranici

Da li je igranje besplatno?

Mi ne naplaćujemo igranje nagradnih igara i pristup sajtu. Na našem sajtu možete igrati besplatne nagradne igre i velike nagradne igre za koje je potrebna kupovina proizvoda.

Može li mi pomoći oko prijave i informacije o nekoj nagradnoj igri?

Naravno. Ovde smo za vas. Pitanje postavite u komentaru koji se nalazi na dnu stranice nagadne igre.
Pitanje postavite na stranici nagradne igre koju želite igrati, a ako niste pronaši tu nagradnu igru komentar ostavite na bilo kojoj stranici.
Pitanje možete prostaviti ispod i na ovoj stranici. Videćemo pitanje i odgovoriti u roku od 24 časa!

Kako poslati prijavu ili kod?

Kod ili prijava se šalje uvek na stranici organizatora. Slanje koda ili prijave se nikada ne radi na našoj stranici u polju komentara

Gdje pronaći spisak dobitnika nagradne igre/giveawaya/konkursa?

Na stranici ne objavljujemo imena dobitnika ali ponekad objavimo direktan link na stranicu na kojoj je spisak dobitnika.
Ako ne postoji direktan link za spisak (uvek je na početku naše objave) posetite oficijalnu stranicu na kojoj se nalazi nagradna igra. Link je uvek na kraju svake objave nagradne igre.

Što da radim kada sistem za prijavu ne prihvata moju e-mail adresu (e-poštu)?

Prvo proverite da li ste stvarno upisali ispravnu e-mail adresu. Posle toga još jednom proverite da li ste upisali ispravnu e-mail adresu. U većini slučajeva problem je pogrešno upisana e-mail adrese. Greška obično bude razmak pre ili posle upisane e-mail adrese i tačka.
Ako ste sve proverili, a i dalje ne možete poslati prijavu molim vas da kontaktirate organizatora. Kontakt podaci su uvek na oficijalnoj stranici nagradne igre. Link je uvek na kraju svake objave nagradne igre.

Što da radim kada sistem ne prihvata SMS?

Proverite broj na koji šaljete poruku i podatke koje sve napisali u poruci.
Ako i dalje niste dobili poruku da je poruka uspešno primljena, molimo vas da kontaktirate organizatora. Kontakt podaci su uvek na oficijalnoj stranici nagradne igre. Link je uvek na kraju svake objave nagradne igre.

Da li je objava nagradne igre besplatna ili se plaća?

Objava nagradne igre je besplatna ali zadržavamo pravo da ne objavimo svaku nagradnu igru. Objavljujemo samo nagradne igre brandova i kompanija. Ne objavljujemo nagradne igre ličnih stranica na Facebooku ili Instagramu.

Kako prijaviti nagradnu igru koju organizujem?

Molimo vas da nam pošaljte e-mail na adresu infors (ET )nagradneigrers.com