Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Lidl Srbija obaveštava svoje potrošače da ne stoji iza lažnih profila i nagradnih igara koje se dele putem poruka i na društvenim mrežama, van zvaničnih profila kompanije.

Kompanija Lidl Srbija na lidl.rs upozorava potrošače da su se na društvenim mrežama pojavili lažni profili sa nagradnim konkursima i igrama koji navode da u ime kompanije dele nagrade. Kompanija apeluje na potrošače da se ne prijavljuju, ne registruju i ne ostavljaju svoje lične podatke, radi sopstvene zaštite.

Nagradna igra povodom 8. marta pod logom kompanije „Lidl“ je prevara i nije organizovana od strane trgovinskog lanca Lidl Srbija.

U poruci se navodi da je nagradna igra organizovana povodom 8. marta, a vidi se prepoznatljiv logo trgovinskog lanca. Kad se klikne na link otvara se stranica na kojoj se navodi da će osoba kroz upitnik imati priliku da dobije 30.000 dinara.

Jedini konkurs koji kompanija sprovodi odnosi se na nagradni konkurs „Tvoje mišljenje nam je važno“, u kom potrošači mogu osvojiti 10 vaučera u vrednosti od 5.000 RSD i po jedan kućni aparat za prvo osvojeno mesto. Konkurs se može pronaći isključivo na zvaničnim Instagram i Facebook stranicama Lidl Srbija, kao i na zvaničnom web sajtu kompanije.

Informacije o konkursu možete da pronađete na linku
www.nagradneigrers.com/lidl-nagradna-igra-2023-tvoje-misljenje-vredi/

Oglasi

Lidl Srbija trenutno organizuje samo jednu nagradnu igru povodom rođendana Lidl Plus aplikacije, u okviru koje svi korisnici Lidl Plusa kupovinom imaju priliku da osvoje nagrade – BMW automobil, iPhone telefone ili vaučere za kupovinu u Lidl prodavnicama. Sve što je neophodno jeste da se u nekoj od Lidl prodavnica ostvari kupovina u vrednosti od 1.800 dinara, očita Lidl Plus digitalna kartica i tako osvoji digitalna markica. Slanjem markice putem odgovarajuće opcije u aplikaciji, potrošači su i zvanično učesnici nagradne igre.

Informacije o nagradnoj igri za automobil možete da pronađete na linku
www.nagradneigrers.com/lidl-nagradna-igra-2023-lidl-plus-za-automobil-bmw-216d-gran-coupe/

Na ovoj stranici objavljujemo samo nagradne igre potvrđene na zvaničnim web sajtovima kompanija.

Sve proverne aktivne nagradne igre pogledajte na stranici www.nagradneigrers.com/aktivne-nagradne-igre/

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!