2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Lidl nagradna igra „Tvoje mišljenje vredi“ traje od 01.01.2023. do 31.12.2023.

Nagradna igra se sprovodi svakog meseca i počinje svakog prvog u mesecu u 00:00 h i završava se svakog poslednjeg dana u mesecu u 23:59 h

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nagrade:

Svaki mesec:

  • 1 x robna nagrada meseca i vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD
  • 9 x vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD

Glavna nagrada u februaru:

  • Keramička zidna grejalica

Svaki mesec ukupno 10 nagrada

Pravo učešća

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako punoletno lice koje je na dan početka konkursa u tekućem mesecu punoletno, sa prebivalištem u Srbiji.

Kako učestvovati?

  1. Preduslov za nagradni konkurs je učešće u anketi o iskustvu sa kupovinom na internet stranici www.lidl.rs/tvoje-misljenje
  2. Nakon što odgovorite na sva pitanja, imate mogućnost učestvovanja u konkursu i to klikom na opciju „Da, želim da učestvujem u nagradnom konkursu. Pročitao/la sam uslove učešća i obaveštenje o obradi podataka i prihvatam ih.“
  3. Odgovorite na pitanje u tom mesecu

Unesite grad u kome želite da pronađete Lidlovu prodavnicu. Prodavnice će se označiti na karti, a videćete i njihov popis sa strane. Izaberite prodavnicu i recite nam svoje mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomene:

  • Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu za tekući mesec.
  • Jedan učesnik, koji se identifikuje preko jednog broja fiskalnog računa, imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu tokom nagradnog konkursa u toku tekućeg meseca. 
  • Ukoliko se učestvuje više puta u toku jednog meseca ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa. 

Odabir dobitnika

Među svim učesnicima u nagradnom konkursu u toku jednog meseca, bira se 10 pobednika. Pobednike bira žiri organizatora do 15. u narednom mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

10 učesnika čiji odgovori budu najpribližniji tačnom odgovoru osvojiće nagradu. Ukoliko dobijemo više istih odgovora, dobitnici će biti određeni prema pravilu ko je bio najbrži u davanju odgovora.

Objava dobitnika

Imena pobednika se objavljuju na stranici www.lidl.rs svakog 16. u mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Dodela nagrada

Pobednik se obaveštava u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Vaučeri i nagrada se šalju na dostavljenu adresu u Srbiji.

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice. Pobednici ne mogu zahtevati nagrade u većim količinama ili drugačije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.lidl.rs/tvoje-misljenje

Lidl nagradna igra traje do 31.12.2023, a za pravila kliknite OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

2 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Слободан
23/01/2023 18:29

Врло лоша наградна анкета. Прво, награде су толико мале, да се не исплати ни учествовати. Друго, награду добија првих 10 најбржих учесника који су тачно попунили анкету. Али не каже се у ком смислу најбржих. Да ли првих 10 који првог дана у месецу попуне са тачним одговором, или 10 који најбрже попуне анкету (од момента започињања попуњавања)? Или 10 који су најбрже попунили страницу на којој је питање? Или 10 који су најбрже попунили поље за одговор на питање? Потпуно недефинисано.

Ankica Milovanovic
13/01/2023 18:27

Veoma lepo i korisno , prodavnica koja nas raduje.