THOMY nagradna igra: THOMY Soseve kupi i nagrade pokupi
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

THOMY nagradna igra traje od 01.05.2024 u 00:00h do 31.05.2024. godine u 23:59h

Nagrade:

  • 15 x Gorenje TG 2000 LBC električni roštilj
  • 20 x poklon paket Nestle proizvoda u maloprodajnoj vrednosti okvirno 5000 rsd

Ukupan broj nagrada: 35

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

Za učestvovanje maloletnika saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se stara o njemu i da ga zastupa. Maloletnik je dužan da prilikom prijave da tražene podatke svog roditelja odnosno staratelja kako bi Organizator prikupio potrebnu saglasnost za učešće maloletnog lica. Maloletnik može biti dobitnik nagrade odnosno primiti osvojenu nagradu prema zakonu, odnosno ukoliko je zakonski zastupnik ili staratelj maloletnika prihvatio i izrazio svoju saglasnost sa Pravilima te nagradu u ime maloletnika i preuzima.

Oglasi

U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod Organizatora i agencija koje učestvuju u organizaciji, kao i članovi njihovih užih porodica.

Kako učestvovati?

Za učešće na Konkursu Učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

  1. Kupi dva omiljena THOMY sosa u Univerxport objektima ili na Univerexport online Elakolije stranici www.elakolije.rs na istom računu u periodu trajanja Konkursa i sačuva fiskalni račun
  2. Slika svoje omiljeno jelo začinjeno THOMY sosem,
  3. Postavi sliku svog omiljenog jela začinjenog sa Thomy sosem tokom trajanja Konkursa u komentar objave ovog Konkursa na „Thomy“ Facebook stranici www.facebook.com/THOMYSrbija/, a najkreativnija rešenja osvajaju vredne poklone.

Spisak Univerexport prodavnicaa pogledaj na linku www.univerexport.rs/sr/prodavnice

Napomene:

  • Učesnici mogu poslati koliko god fotografija žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac.

Odabir dobitnika

Najkreativnije fotografije biće nagradjene po izboru tročlanog žirija koji čine zaposleni organizatora.

Osnovni kriterijumi komisije za odabir pobednika Konkursa su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada biće objavljena u roku od 15 radnih dana nakon završetka nagradnog Konkursa i to na Thomy Facebook stranici www.facebook.com/THOMYSrbija/, u komentaru ispod objave Konkursa.

Oglasi

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svog Facebook profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime), adresu i broj telefona, kao i sliku fiskalnog računa kao dokaz o kupovini. Dobitnik je dužan da na zahtev Organizatora dostavi original fiskalni račun kao potvrdu o kupovini. Ako se dobitnici sami ne jave, Organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook profilu. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje lične podatke u roku od 96 sati kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa organizatorom ili poslate na kućne adrese dobitnika. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost organizatora. Organizator nije u mogućnosti da utiče na raspored dostave nagrada i ne snosi odgovornost ukoliko dobitnik nije na adresi u trenutku dostave.

Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i organizator nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Pravila

Za pravila posetite www.nestle.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!