18 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Za spisak dobitnika u jesenskom ciklusu 2023 pogledaj stranicu
www.nagradneigrers.com/drugi-krug-uzmi-racun-i-pobedi-2023/

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je da će polovinom oktobra početi novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u kome će biti podeljeno 10 stanova u Beogradu. Do sada je čak 206 miliona računa stiglo u sistem, a aplikaciju koristi skoro milion građana.

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Poreska uprava je u avgustu objavila da je sada dostupna nova verzija aplikacije u okviru koje je unapređena je funkcionalnost skeniranja QR koda fiskalnog računa. Više o novoj aplikaciji pročitajte ispod.

Aplikacija se sama „apdejtovala“ kod većine korisnika, a oni koji na svojim mobilnim uređajima imaju isključenu opciju automatskog ažuriranja, trebalo bi da to urade ručno.

U slučaju da se iz bilo kog razloga deinstalira stara aplikacija, dovoljno je instalirati novu aplikaciju i izvršiti registraciju sa istim brojem mobilnog telefona. Svi do tada poslati računi biće automatski učitani u novu aplikaciju sa servera Poreske uprave.

Aplikacija je besplatna i može da se preuzme na sledećim linkovima:

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije, a neophodno je da imaju instaliranu aplikaciju „Uzmi račun i pobrdi“ na mobilnom telefonu. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Bitno je napomenuti da će u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravnoučestvovati svi računi skenirani između dva kruga.

U prvom krugu 2023. bilo je 5 izvlačenja vrednih nagrada – 10 stanova u Beogradu ukupno vrednih 1,7 miliona evra, a toliko će biti i u 2. krugu.

Za obaveštenje o početku 2. kruga i velikim nagradnim igrama za automobile i novčane nagrade zapratite naš 
Instagram profil Nagradne igre RS ili Facebook stranicu Nagradne igre Srbija
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
18 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!