18 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Za spisak dobitnika u jesenskom ciklusu 2023 pogledaj stranicu
www.nagradneigrers.com/drugi-krug-uzmi-racun-i-pobedi-2023/

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je da će polovinom oktobra početi novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ u kome će biti podeljeno 10 stanova u Beogradu. Do sada je čak 206 miliona računa stiglo u sistem, a aplikaciju koristi skoro milion građana.

Poreska uprava je u avgustu objavila da je sada dostupna nova verzija aplikacije u okviru koje je unapređena je funkcionalnost skeniranja QR koda fiskalnog računa. Više o novoj aplikaciji pročitajte ispod.

Aplikacija se sama „apdejtovala“ kod većine korisnika, a oni koji na svojim mobilnim uređajima imaju isključenu opciju automatskog ažuriranja, trebalo bi da to urade ručno.

Oglasi

U slučaju da se iz bilo kog razloga deinstalira stara aplikacija, dovoljno je instalirati novu aplikaciju i izvršiti registraciju sa istim brojem mobilnog telefona. Svi do tada poslati računi biće automatski učitani u novu aplikaciju sa servera Poreske uprave.

Aplikacija je besplatna i može da se preuzme na sledećim linkovima:

Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Srbije, a neophodno je da imaju instaliranu aplikaciju „Uzmi račun i pobrdi“ na mobilnom telefonu. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Bitno je napomenuti da će u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravnoučestvovati svi računi skenirani između dva kruga.

U prvom krugu 2023. bilo je 5 izvlačenja vrednih nagrada – 10 stanova u Beogradu ukupno vrednih 1,7 miliona evra, a toliko će biti i u 2. krugu.

Za obaveštenje o početku 2. kruga i velikim nagradnim igrama za automobile i novčane nagrade zapratite naš 
Instagram profil Nagradne igre RS ili Facebook stranicu Nagradne igre Srbija
Subscribe
Notify of
18 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!