51 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Poreska uprava obavestila je javnost da je objavljena nova verzija mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“.

Obaveštavamo sve dosadašnje i buduće učesnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, da je objavljena nova verzija mobilne aplikacije „Uzmi račun i pobedi“. U okviru nove mobilne aplikacije unapređena je funkcionalnost skeniranja QR koda fiskalnog računa – navodi se u obaveštenju.

Za spisak dobitnika u jesenskom ciklusu 2023 pogledaj stranicu
www.nagradneigrers.com/drugi-krug-uzmi-racun-i-pobedi-2023/


U novoj verziji aplikacije olakšan je i ručni unos podaka sa računa tako da kada ukucate tražene podatke u prvo polje oni se automatski ispisuju i u drugo polje.

Aplikacija se sama „apdejtovala“ kod većine korisnika, a oni koji na svojim mobilnim uređajima imaju isključenu opciju automatskog ažuriranja, trebalo bi da to urade ručno.

Ažuriranjem aplikacije ne brišu se prethodno uneti podaci o fiskalnim računima. U slučaju da se iz bilo kog razloga deinstalira stara aplikacija, dovoljno je instalirati novu aplikaciju i izvršiti registraciju sa istim brojem mobilnog telefona. Svi do tada poslati računi biće automatski učitani u novu aplikaciju sa servera Poreske uprave.

Oglasi
13
Kako vama radi nova verzija aplikacije?x

Kliknite zelenu ikonu i napišite kakva su vaša iskustva sa aplikacijom i prijavom računa!

Aplikacija je besplatna i može da se preuzme na sledećim linkovima:

Pravila i kako skenirati račun su na stranici www.nagradneigrers.com/uzmi-racun-i-pobedi-2023/

Drugo kolo nagradne igre počinje u oktobru, a nagradni fond će biti 10 stanova u Beogradu.

Oglasi
Oglasi

Bitno je napomenuti da će u jesenjim izvlačenjima, potpuno ravnopravno, učestvovati svi računi skenirani između dva kruga.

U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod, a važna novina jeste da nije propisana minimalna vrednost i svaki učesnik može da registruje neograničeni broj računa.

Subscribe
Notify of
51 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!