13 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Ova Imlek nagradna igra je završila ali nova nagradna igra Imleka je ne sledećem crvenom linku: Imlek nagradna igra Moja Kravica nagradna igra se organizuje u periodu od 31.08.2022. godine od 00.01 časova do 29.09.2022. godine do 9.00 časova.

Osvoji mobilni telefon iPhone!!!

Osvoji mobilni telefon iPhone u nagradnoj igri na sledećem linku Nagradna igra za iPhone

Nagrade:

 • 30 x Apple iPhone 13 128GB Midnight

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposlena lica kod Priređivača, ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre (Puzzle agency DOO (Čukarica), GMD SOLUTIONS DOO, DELHAIZE SERBIA DOO BEOGRAD i drugi). Ograničenje iz ovog stava odnosi se i na zaposlena i angažovana lica u maloprodajnim objektima Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo i Tempo express.

Oglasi

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

Proizvodi na osnovu čije kupovine se stiče pravo učestvovanja u nagradnoj igri:

 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 250 ml tetrapak
 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 300 ml PET
 • Moja Kravica belo čokoladno mleko 1% mm 300ml PET
 • Moja Kravica čokoladno mleko čoko&banana 1% mm 250 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk caramelito 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk keks 235 ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 300 ml PET
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 300 ml PET
 • Moja Kravica D3 mleko 3.2% mm 0.25 l tetrapak

U nagradnoj igri ne učestvuju zbirna pakovanja koja sadrže dva ili više, po količini i sadržini istih, pojedinačnih pakovanja gore navedenih proizvoda.

Kako učestvovati?

 1. Kupite proizvoda, navedene u pravilima, u minimalnoj vrednosti od 100 dinara, u Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo ili Tempo Express maloprodajnim objektima
 2. Sačuvajte fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi jedinstveni numerički kod odnosno kontrolni broj, koji se sastoji od 14 karaktera (kod) do dana 21.10.2022. godine
 3. Pošaljite kod sa nefiskalnog isečka SMS porukom na četvorocifreni broj 4488

Cena standardne SMS poruke u mreži operatera iznosi:

 • za korisnike MTS mreže 3,60 dinara,
 • za korisnike Yettel mreže 3,99 dinara,
 • za korisnike A1 mreže 3,48 dinara,
  sa uračunatim PDV-om

Potrošači mogu slati svoje Kodove svakog dana, počev od 31.08.2022. godine od 00.01 časova, do 29.09.2022. godine, najkasnije do 23.59 časova, čime dobijaju mogućnost da postanu dobitnici jedne nagrade iz nagradnog fonda definisanog ovim pravilima.

Oglasi
Oglasi

Napomene:

 • Jedno lice može slanjem SMS poruka sa jednog broja telefona, učestvovati u nagradnoj igri najviše 50 puta, ako su za to ispunjeni uslovi definisani pravilima ove nagradne igre.
 • Kod sa nefiskalnog isečka može biti iskorišćen samo jedanput

Izvlačenje dobitnika

Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 30 nagrada, i to 1 nagrada svakog dana.

Izvlačenje Kodova radi dodele nagrada biće vršeno svakog dana počev od 01.09.2022. godine do 30.09.2022. godine, u 9.00 časova.

Kodovi se izvlače automatski, putem posebno definisanog softvera koji će, metodom slučajnog odabra iz baze svih pravilno poslatih Kodova izvući dobitnike i rezervne Kodove.

Validni Kodovi koji su poslati u toku jednog dana, u periodu od 00.01 časova do 23.59 časova, učestvuju u izvlačenju koje se vrši narednog dana u 9.00 časova i ne učestvuju u daljim izvlačenjima.

Učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade u periodu trajanja nagradne igre.

Obaveštenje dobitnika

Učesnik čiji je Kod izvučen se obaveštava SMS porukom na dan izvlačenja. SMS porukom učesnik se obaveštava da je njegov Kod izvučen u nagradnoj igri, te da je dužan da se javi na poziv kontakt centra u roku od tri radna dana i ostavi podatke neophodne za uručenje nagrade, kao i da pošalje dokaz o sticanju prava na učestvovanje u nagradnoj igri (kopiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa Kodom).

Ukoliko učesnik čiji je Kod izvučen nije sačuvao fiskalni račun i nefiskalni isečak sa Kodom, i/ili se ne javi u roku od tri radna dana na poziv kontakt centra i/ili ne dostavi sve tačne i potpune podatke radi uručenja nagrade i/ili ne ispunjava druge uslove za učestvovanje i dodelu nagrada, gubi pravo na nagradu. U tom slučaju nagrada će biti dodeljena vlasniku rezervnog Koda u skladu sa ovim pravilima.

Dostavljanje i preuzimanje nagrada

Dostavljanje i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 30.09.2022. godine, a najkasnije do 21.10.2022. godine, u skladu sa ovim pravilima.

Učesnik čiji je Kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada. Kontakt centar će učesnike, kontaktirati najkasnije u roku od 3 radna dana od trenutka izvlačenja.

Lice čiji je Kod izvučen kao dobitan obavezan je da se javi na poziv kontakt centra i da dostavi neophodne podatke radi uručenja nagrade i to: ime, prezime, kontakt telefon, adresu i opštinu prebivališta, odnosno adresu stanovanja (ukoliko je ta adresa različita od adrese na kojoj se nalazi prebivalište lica) na kojoj će se izvršiti uručivanje nagrade.

Učesnik čiji je Kod izvučen je dužan da pošalje jasno vidljivu fotografiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa dobitnim Kodom, radi provere validnosti Koda.

Lice može poslati podatke i dokaze koji su osnov za dodelu nagrade na email adresu kontakt centra: mojakravica@puzzle.rs, ili putem Viber ili Whats up aplikacije na broj telefona +381 61 210 24 27.

Pomoć i pitanja

Odgovori na sva vaša pitanja i nedoumice

EMAIL: mojakravica@puzzle.rs

WHATSAPP I VIBER Broj telefona +381 61 210 24 27

Pravila

Za pravila Moja Kravica nagradne igre poseti www.imlek.rs

Subscribe
Notify of
13 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!