Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Moja Kravica nagradna igra Imleka od 7.9.2021 se nalazi na stranici:
>> Moja Kravica nagradna igra: Uz Moja Kravica mleka trotinet te čeka! <<

Moja Kravica nagradna igra se organizuje u periodu od 22. marta 2021. godine od 00:01 časova do 21. aprila 2021. godine do 09:30 časova., a organizuje ju Imlek.

Nagrade su:
Glavna nagrada: 1 x automobil Škoda Kamiq Style
Dnevne nagrade:
30 x Apple iPhone 11 64GB
300 x DENVER Smart sat SW-171
Maloletno lice ne može učestvovati u nagradnoj igri.

Za učestvovanje:
1. kupite bilo koji Moja Kravica jogurt u tetrapak pakovanju.
2. ispod zatvarača sje jedinstveni alfanumerički kod, koji se sastoji od 8 karaktera.
3. Poslati jedinstveni kod koji se nalazi ispod zatvarača slanjem SMS poruke na broj 5006 u formi: KRAVICA(RAZMAK)KOD

Cena standardne SMS poruke u mreži operatera iznosi: – za korisnike MTS mreže 3,60 dinara, – za korisnike Telenor mreže 3,60 dinara, – za korisnike VIP Mobile mreže 3,48 dinara, sa uračunatim PDV-om. Operateri, shodno svojoj komercijalnoj politici, zadržavaju pravo na promenu cene standardne SMS poruke koja se tarifira za krajnjeg korisnika,te Priređivač ne garantuje cene navedene u ovim pravilima i ne može snositi odgovornost za eventualne promene cena od strane gore navedenih operatera.

Oglasi

Učesnik koji je poslao Kod putem SMS poruke, u formi Kravica(razmak)Kod, dobiće povratnu SMS poruku o statusu njegove prijave.

Potrošači mogu slati svoje Kodove počev od 22. marta 2021. godine od 00:01 časova do 20. aprila 2021. godine do 23:59 časova, čime dobijaju mogućnost da postanu dobitnici nagrada iz nagradnog fonda definisanog ovim pravilima. Učesnici koji uredno pošalju Kod radi učestvovanja u nagradnoj igri na način opisan ovim odredbama, svojom radnjom prihvataju pravila nagradne igre i garantuju ispunjenost uslova za učestvovanje u nagradnoj igri na način definisan odredbama ovih pravila.

Proizvodi na osnovu čije kupovine lice stiče pravo učestvovanja u nagradnoj igri:
Moja Kravica jogurt 2,8% mm, 250g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica jogurt 2,8% mm, 500g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica jogurt 2,8% mm, 1kg u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Gusti jogurt 2,8% mm, 400g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Gusti jogurt 2,8% mm, 1kg u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Junior jogurt 2,8% mm, 250g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Junior jogurt 2,8% mm, 500g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Junior jogurt 2,8% mm, 950g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Junior voćni jogurt jagoda banana 2,8% mm, 250g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica Punomasni jogurt 4,0% mm, 1kg u tetrapak pakovanju
Moja Kravica jogurt bez laktoze 2,8% mm, 250g u tetrapak pakovanju
Moja Kravica jogurt bez laktoze 2,8% mm, 950g u tetrapak pakovanju

Učesnici su dužni da, do dana 14.05.2021. godine, čuvaju zatvarače kojima se dokazuje kupovina proizvoda na osnovu kojih se stiče pravo na učestvovanje u nagradnoj igri. Jedno lice koje je više puta učestvovalo u nagradnoj igri u skladu sa ovim pravilima, može postati dobitnik najviše tri nagrade pod uslovom da su one različite vrste.

Oglasi
Oglasi

Jedno lice, može postati dobitnik sve tri vrste nagrada, slanjem različitih validnih Kodova na način određen ovim pravilima, i to: jednog Smart sata, jednog telefona marke iPhone i glavne nagrade, automobila marke Škoda Kamiq. Lice može postati dobitnik najviše jedne od svake vrste nagrada (ne može biti dobitnik dva Smart sata niti dva telefona marke iPhone), bez obzira na broj telefona sa koga šalje Kod. U cilju sprečavanja mogućih zloupotreba, broj telefona sa koga je učesnik poslao Kod koji je izvučen u nagradnoj igri kao dobitan, ne učestvuje u daljim izvlačenjima za istu vrstu nagrade, ali slanjem novih validnih prijava/Kodova, učestvuje u izvlačenjima za vrste nagrada za koje do tada nije izvučen kao dobitan.

Izvlačenje dobitnika nagrada biće vršeno svakog dana, počev od 23. marta 2021. godine u 9:00 časova, osim poslednjeg dana, 21. aprila 2021. godine, kada se pored izvlačenja dnevnih, vrši i izvlačenje glavne nagrade u 9:30 časova. poslednjeg dana kada se izvlači i dobitni Kod za glavnu nagradu. Učesnik čiji je Kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada.

Kontakt centar će kontaktirati učesnike najkasnije u roku od tri radna dana od trenutka izvlačenja. Dostavljanje i preuzimanje nagrada se vrši po okončanju nagradne igre, počev od dana 22. aprila 2021. godine, a najkasnije do 14. maja 2021. godine. Svi učesnici čiji su kodovi izvučeni kao dobitni su dužni da pošalju jasno vidljivu fotografiju zatvarača sa dobitnim Kodom, radi provere validnosti Koda. Lice može poslati podatke i dokaze koji su osnov za dodelu nagrade na email adresu kontakt centra: imlek.nagradnaigra@mpg.rs, ili putem Viber ili WhatsApp aplikacije na brojeve telefona +381 69 8200103 ili +381 69 8200104. Organizator ima pravo da prilikom uručivanja nagrade zatraži zatvarač sa dobitnim Kodom kao dokaz.