Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra se organizuje u periodu od 7.9.2021. godine od 00:01 časova do 7.10.2021. godine do 09:30 časova, a priređivač nagradne igre je Imlek.

Nagrade:

90 x Xiaomi Električni Trotinet Essential EU, ALU, Multifuni ekran, 20km jedno punjenje, 8,5″ gume, E-ABS
Pojedinačna vrednost nagrade bez PDV-a (RSD) 29.900,00
Ukupna vrednost nagrada sa PDV-om (20%)(RSD) 3.229.200,00

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju zaposlena lica kod Priređivača, ili bilo kojeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenju ove nagradne igre (PUZZLE AGENCY DOO BEOGRAD (ČUKARICA), GMD SOLUTIONS DOO i drugi). Ograničenje iz ovog stava odnosi se i na zaposlena i angažovana lica u maloprodajnim objektima Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo i Tempo express.

Oglasi

Pravo učešća u nagradnoj igri, takođe, nemaju ni članovi uže porodice lica navedenih u prethodnom stavu (roditelji, deca, supružnici odnosno vanbračni partneri i druga lica koja žive sa njima na istoj adresi).

Proizvodi sa kojima se učestvuje u nagradnoj igri su:

 • Moja Kravica D3 mleko 3,2% mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica junior mleko 2,8%mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 220ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 220ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk karamelito 235ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk keks 220ml tetrapak
 • Moja Kravica milk šejk vanila 300ml PET
 • Moja Kravica milk šejk jagoda 300ml PET
 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 250ml tetrapak
 • Moja Kravica čokoladno mleko 1%mm 300ml PET
 • Moja Kravica belo čokoladno mleko 1%mm 300ml PET
 • Moja Kravica čokoladno mleko čoko&banana 1%mm 250ml tetrapak

Pravila za učešće u nagradnoj igri

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je:

 1. Kupiti Imlek proizvode Moja Kravica navedene u pravilima nagradne igre u minimalnoj vrednosti od 150 dinara, u Maxi, Mega Maxi, Shop&Go, Tempo ili Tempo Express maloprodajnim objektima, stiče pravo na učestvovanje u nagradnoj igri.
 2. Po izvršenoj kupovini dobija se fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi jedinstveni numerički kod odnosno kontrolni broj, koji se sastoji od 14 karaktera (kod)
 3. Prijavu u nagradnu igri se podnosi slanjem koda sa nefiskalnog isečka SMS porukom na četvorocifreni broj 4488.

Potrošači mogu slati svoje Kodove svakog dana, počev od 7.9.2021. godine od 00:01 časova, do 6.10.2021. godine, najkasnije do 23:59 časova, čime dobijaju mogućnost da postanu dobitnici jedne nagrade iz nagradnog fonda definisanog pravilima.

Cena standardne SMS poruke u mreži operatera iznosi: za korisnike MTS mreže 3,60 dinara, za korisnike Telenor mreže 3,60 dinara, za korisnike A1 mreže 3,48 dinara, sa uračunatim PDV-om. Operateri, shodno svojoj komercijalnoj politici, zadržavaju pravo na promenu cene standardne SMS poruke koja se tarifira za krajnjeg korisnika, te priređivač ne garantuje cene navedene u ovim pravilima i ne može snositi odgovornost za eventualne promene cena od strane gore navedenih operatera.

Učesnik koji je poslao kod putem SMS poruke dobiće povratnu SMS poruku o statusu njegove prijave.

 • Učesnici su dužni da, do dana 28.10.2021. godine, čuvaju fiskalni račun kojim se dokazuje kupovina proizvoda na osnovu koje se stiče pravo na učestvovanje u nagradnoj igri, kao i nefiskalni isečak sa Kodom sa kojim učestvuju.
 • Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta, ako su za to ispunjeni uslovi definisani pravilima ove nagradne igre.
 • Kod sa nefiskalnog isečka može biti iskorišćen samo jedanput.

Izvlačenja dobitnika

Izvlačenje kodova radi dodele nagrada biće vršeno svakog dana počev od 8.9.2021. godine do 7.10.2021. godine, u 9:30 časova.

Oglasi

Tokom trajanja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 90 nagrada, i to po 3 nagrade svakog dana.

Kodovi se izvlače automatski, putem posebno definisanog softvera koji će, metodom slučajnog odabra iz baze svih pravilno poslatih kodova izvući dobitne i rezervne kodove. Rezervni Kodovi se izvlače isključivo i jedino u cilju uručenja svih nagrada iz nagradnog fonda, a kontaktiranje vlasnika rezervnih kodova se vrši u slučajevima, pod uslovima i na način predviđen ovim pravilima.

Validni Kodovi koji su poslati u toku jednog dana, u periodu od 00:01 časova do 23:59 časova, učestvuju u izvlačenju koje se vrši narednog dana u 09:30 časova i ne učestvuju u daljim izvlačenjima.

Učesnici čiji su kodovi izvučeni se obaveštavaju SMS porukom na dan izvlačenja. SMS porukom učesnik se obaveštava da je njegov Kod izvučen u nagradnoj igri, te da je dužan da se javi na poziv kontakt centra i ostavi podatke neophodne za uručenje nagrade, kao i da pošalje dokaz o sticanju prava na učestvovanje u nagradnoj igri (kopiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa Kodom).

Ukoliko učesnik čiji je kod izvučen nije sačuvao fiskalni račun i nefiskalni isečak sa Kodom i/ili se ne javi blagovremeno na poziv kontakt centra i/ili ne dostavi sve tačne i potpune podatke radi uručenja nagrade i/ili ne ispunjava druge uslove za učestvovanje i dodelu nagrada, gubi pravo na nagradu.

Učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade u periodu trajanja nagradne igre.

Dostavljanje i preuzimanje nagrada

Dostavljanje i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 8.10.2021. godine, a najkasnije do 28.10.2021. godine, u skladu sa pravilima.

Učesnik čiji je kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada. Kontakt centar će učesnike kontaktirati najkasnije u roku od 3 radna dana od trenutka izvlačenja. Lice čiji je Kod izvučen kao dobitan obavezan je da se javi na poziv kontakt centra i da dostavi neophodne podatke radi uručenja nagrade i to: ime, prezime, kontakt telefon, adresu i opštinu prebivališta, odnosno adresu stanovanja (ukoliko je ta adresa različita od adrese na kojoj se nalazi prebivalište lica) na kojoj će se izvršiti uručivanje nagrade.

Učesnik čiji je kod izvučen je dužan da pošalje jasno vidljivu fotografiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa dobitnim Kodom, radi provere validnosti Koda. Lice može poslati podatke i dokaze koji su osnov za dodelu nagrade na email adresu kontakt centra: mojakravica@puzzle.rs, ili putem Viber ili Whats up aplikacije na broj telefona +381 61 210 24 27.

Priređivač, odnosno lice ovlašćeno od strane Priređivača, ima pravo da prilikom uručenja nagrade zatraži fiskalni račun sa nefiskalnim isečkom na kome se nalazi dobitni Kod radi provere. Dobitnicima će nagrade biti uručene na adresi koju su dali kontakt centru, a u dogovoreno vreme. Nagrade će biti uručene svim dobitnicima najkasnije do 28.10.2021. godine.

Pravila

Pravila Imlek nagradne igre „Uz Moja Kravica mleka trotinet te čeka!“ pogledaj OVDE