Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Najnovija Milka nagradna igra se nalazi na plavom linku ispod

> Milka Nagradna igra <

Trajanje:

Milka nagradna igra traje od 23.02.2022 do 03.03.2022

Nagrade:

Milka paketi nove limitirane serije Milka pakovanja

Opis

Najnovija, limitirana serija Milka pakovanja će vas dodatno oduševiti! Ona donosi 4 različite poruke podrške, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja upakovane u originalan dizajn.

Da li je ljubav večnost ili samo čarobni trenutak kada osetite toplinu i povezanost sa drugim živim bićem? Da li ova osećanja mogu da nam pomognu kad stignu životne nevolje i kad je poruka drage osobe prava slamka spasa?

Oglasi

Ako i vi slično razmišljate o ljubavi i ako ste doživeli baš ovo o čemu pišemo, sigurno ćete poželeti da se uključite u nagradni konkurs u saradnji sa poznatim brendom Milka, pod nazivom „Neka nežnost priča“.

Ovaj brend je upravo i izrastao na temeljima divne istinite priče o nežnosti i podvigu brižnog sina Filipa Sušarda, s početka prošlog veka. Tražeći čokoladu za svoju bolesnu majku, Filip je shvatio koliku nepravdu trpe oni koji ne mogu sebi da priušte skupocenu poslasticu. Poželeo je da proizvodi čokoladu dostupnu svima i tako je nastala Milka, raznih ukusa, formata i oblika.

Svako od pakovanja priča svoju priču i šalje pozitivnu poruku – „Dream team“, „Smile, all is ok“, „Support you“ i „Well done“ a želja je da svi zajedno probudimo osećaj povezanosti, empatije i nežnosti među ljudima.

Zar neće biti divno da u tome učestvujete i vi?

Kako učestvovati?

Za učestvovanje pošaljite svoju priču o nežnosti, recite kako je vi pokazujete, kad vam je ona bila najpotrebnija ili kada ste je nekome pružili u pravom trenutku.

Oglasi
Oglasi

Svoje tekstove možete slati do 3. marta 2022. godine, na mejl adresu lepaisrecna@adriamedia.rs.

Odabir pobednika

Najlepši tekstovi će biti nagrađeni. Dobitnike nagrada očekuju slatki Milka paketi.

Dobitnici će biti obavešteni kroz e-mail.

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!