4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Nanovija Milka nagradna igra je na stranici
www.nagradneigrers.com/tag/milka/

Milka nagradna igra od ispod je trajala od 24.04.2023. godine u 10:00 časova do 28.05.2023. godine u 23:59 na wwww.milkamaxtrenutak.rs

Nagrade:

 • 3 x let balonom iznad Beograda za četiri osobe, koji uključuje let balonom, uslugu profesionalnog fotografa i doručak/večeru.
 • 10 x GoPro Hero 11 kamera
 • 25 x Milka slatki paket od minimum 3 kg proizvoda

Ukupan broj nagrada: 38

Pravo učešća

Pravo učestovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

Pravo učestvovanja u konkursu nemaju zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća); lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju nagradne igre i proglašenje pobednika; radnici kurirske službe koja će biti angažovana za isporuku nagrada dobitnicima; druge osobe koje imaju pristup podacima u vezi sa Konkursom, kao ni članovi njihovih užih porodica.

Kako učestvovati?

 1. Registruj i kreiraj svoj profil na web stranici www.milkamaxtrenutak.rs
 2. Izabere 3 od ponuđenih 6 tema
 3. U okviru predviđenog prostora dodaj najmanje 3 fotografije i kreiraj svoj Milka Mmmax album koji će sadržati fotografije koje tematski odgovaraju zadatom albumu i na kojima kao obavezan element mora biti vidljiva jedna od Milka Mmmax čokolada

Primer popunjenog Milka albuma

Deljenje Milka Mmmax albuma

Učesnik konkursa može link sa svojim Milka Mmmax albumom podeliti putem društvenih mreža ili „chat app“ i pozvati svoje prijatelje da glasaju za njegov Milka Mmmax album.

Deljenje Milka Mmmax albuma je moguće posle završetka procesa odobrenja i nakon što učesnik dobije obaveštenje na mail da je Milka Mmmax album javno vidljiv i link za deljenje dostupan za korišćenje.

Napomene:

 • Učesnik treba da doda najmanje 3 fotografija.
 • Fotografija mora biti u JPG ili PNG formatu, rezolucije ne manje od 600×600 i ne veće od 2560×2560 piksela.
 • Veličina formata može biti maksimalno 20 MB.
 • Navedene fotografije biće dostupne samo na navedenoj web stranici i organizator ih neće deliti ili prenositi.
 • Učesnik konkursa garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnosno da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica, da je isključivo ovlašćen na davanje saglasnosti za korišćenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno prikazivanje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.
 • Učesnik se obavezuje da od trećih lica pribavi sve saglasnosti, dozvole odnosno odobrenja za korišćenje elemenata koja pripadaju tim trećim licima, kao i za objavljivanje lika trećih lica na fotografijama.

Odabir dobitnika

Pobednici konkursa će biti oni učesnici čiji Milka Mmmax albumi osvoje najveći broj glasova.

Sva zainteresovana lica (bez obaveze registracije) mogu glasati jednom dnevno za najviše jedan Milka Mmmax album.

Glasanje se vrši na taj način što lice koje želi da glasa mora pristupiti određenom albumu i glasati klikom na dugme „Glasaj za album“.
Kriterijumi na osnovu kojih se vrši glasanje jesu iskazana kreativnost u objavljenim fotografijama, kao i okolnost da fotografije podržavaju vrednosti koje promoviše organizator konkursa, a naročito prijateljstvo, saosećajnost, lepotu deljenja i sl.

U slučaju da dva ili više Milka Mmmax albuma imaju jednak broj glasova, pobednika će izabrati stručni žiri koga čine: Una Lučić, Marina Nešković i Silvija Marunić-Bušić, i to na osnovu sledećih kriterijuma: iskazana kreativnost u objavljenim fotografijama, kao i okolnost da fotografije podržavaju vrednosti koje promoviše organizator konkursa, a naročito prijateljstvo, saosećajnost, lepotu deljenja i sl.

NEDELJNE NAGRADE ZA POBEDNIKE KONKURSA

Izbor pobednika nagradnog konkursa biće vršeno za nedeljne nagrade 30.04, 07.05, 14.05, 21.05 i 28.05. 2023. godine godine u 23:59

Svake nedelje tokom trajanja konkursa biće proglašeno po 5 učesnika čiji su Milka Mmmax albumi tokom te nedelje osvojili najviše glasova i koji će kao nagradu za pobedu na konkursu za tu nedelju dobiti Milka slatki paket.

GLAVNE NAGRADE ZA POBEDNIKE KONKURSA

Pobednici konkursa koji su osvojili nagradu Let balonom iznad Beograda i GoPro Hero 11 kameru biti izbrani 01.06.2023. godine.

Nakon završetka konkursa, biće proglašena 3 učesnika čiji su Milka Mmmax albumi tokom čitavog trajanja konkursa osvojili najviše glasova i koji će kao nagradu za pobedu na konkursu dobiti: Let balonom iznad Beograda za sebe i tri prijatelja po izboru; te će biti proglašeno i sledećih 10 učesnika čiji su Milka Mmmax albumi tokom čitavog trajanja konkursa osvojili najviše glasova (posle prva 3 Milka Mmmax albuma koja su osvojila najveći broj glasova) i koji će kao nagradu za pobedu na konkursu dobiti: GoPro Hero 11 kameru.

Objava dobitnika

Organizator će korisničko ime lica čiji je Milka Mmmax album osvojio najviše glasova objaviti na web stranici sledećeg dana u odnosu na dan kada je pobednik izabran za nedeljne nagrade

Dobitnici nagrada GoPro Hero 11 kamera i Let balonom biće objavljeni 01.06.2023. godine.

Korisničko ime pobednika biće objavljene na web stranici i u story objavi na zvaničnij instagram stranici.

Obaveštavanje dobitnika nagrada

Organizator će u roku od 72h od objave kontaktirati potencijalne dobitnike slanjem e- mail poruke, a sve u svrhu dodatnog obaveštavanja istih da su osvojili nagradu i o načinu preuzimanja iste.

Istovremeno sa obaveštenjem potencijalnih dobitnika da su osvojili nagradu, Organizator će im zatražiti da u roku od 48h od trenutka prijema obaveštenja pošalju e-mail i dostave organizatoru određene podatke a sve u svrhu provere ispunjenosti uslova i uručenja nagrade. Podatke koje potencijalni dobitnik treba da dostavi Organizatoru su: ime i prezime, potpuna adresa za dostavu paketa, broj telefona i datum rođenja. Ukoliko potencijalni dobitnik ne dostavi navedene podatke u roku od 48h od trenutka prijema obaveštenja, Organizator će mu poslati podsetnik da to uradi.

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku čiji je Milka Mmmax album osvojio najviši broj glasova.

Dodela nagrada

Organizator će dobitniku, u roku od 30 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu i prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je obavezan da potpiše odgovarajuću prijemnicu o preuzetoj nagradi koju mu prezentira radnik kurirske službe.
U slučaju da se dobitniku nije mogla uručiti nagrada bez krivice organizatora, isti gubi pravo na nagradu.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.milkamaxtrenutak.rs

Milka nagradna igra traje 28.05.2023, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!