4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

JUB i JUPOL nagradna igra traje u periodu od dana 03.05.2023. godine u 00:00 časova do dana 31.05.2023. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

  • 7 x Vrednosni vaučer od 115.000 RSD za letovanje po želji dobitnika
  • 50 x JUPOL suncobran za plažu
  • 50 x JUPOL ležaljka za plažu
  • 50 x JUPOL peškir za plažu
  • 50 x JUPOL lopta za plažu

Ukupan broj nagrada: 207

Pravo učešća

U nagradnoj igri „S JUPOL-om na more!“ mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem ili privremenim boravištem u Republici Srbiji, koja ispunjavaju uslove za učešće iz pravila nagradne igre.

U nagradnoj igri nije dozvoljeno učestvovanje licima koja su zaposlena kod priređivača ili u ostalim preduzećima iz Grupe JUB, članovima njihove uže porodice.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Kupite proizvoda „JUPOL Plus od 15L“ u periodu trajanja ove nagradne igre, odnosno počev od dana 03.05.2023. godine pa zaključno sa danom 31.05.2023. godine
  2. Pošaljite fotografiju fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini pomenutog proizvoda (SMS poruka o izvršenom plaćanju, izvod iz banke, slip sa uređaja za elektronsko plaćanje, i sl.) na jupol.nagradna.igra@jub.rs, uz obavezno unošenje identifikacionog broja fiskalnog računa (ID broj fiskalnog računa) u naslovu mejla (sekcija: „subject“).

Napomene:

  • Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri više puta, odnosno svaki put kada ostvari uslove za učestvovanje u nagradnoj igri.

PROMO KORNER za JUPOL nagradnu igru

Ućešće u JUPOL nagradnoj igri možete ostvariti u svim većim maloprodajama boja i lakova širom Srbije.

Na linku ispod pronađite najbliže maloprodajno mesto boja i lakova:
SVA PRODAJNA MESTA

Odabir dobitnika

Izvlačenje nagrada biće obavljeno u prostorijama Priređivača, dana 05.06.2023. godine u 10:00 časova.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre će se obaviti digitalnim bubnjem – nasumičnim programskim izborom iz baze podataka koja je sačinjena od baze učesnika. Prvo se izvlače dobitnici glavnih nagrada, zatim dobitnici ostalih nagrada.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Objava dobitnika

Priređivač će izveštaj o utvrđivanju rezultata nagradne igre objavi na internet stranici www.jub.rs

Obaveštavanje dobitnika

Izvučeni (potencijalni) dobitnici će o izboru biti obavešteni o dobitku najkasnije u roku od 5 radnih dana od dana izvlačenja nagrada putem adrese elektronske pošte koju su naveli prilikom prijave za učestvovanje u nagradnoj igri.

Dobitnici glavnih nagrada će porukom elektronske pošte biti obavešteni o vremenu uručenja vaučera koje će se obaviti u sedištu priređivača.

Dobitnici ostalih nagrada će porukom elektronske pošte biti pozvani da dostave podatke o mestu prebivališta ili privremenog boravišta, radi dostave nagrada na adresu prebivališta ili privremenog boravišta.

Ukoliko se dobitnik u roku od 5 radnih dana od poslate poruke elektronske pošte ne javi priređivaču i/ili ne dostavi bilo koji od neophodnih podataka iz prethodnog stava, smatraće se da povlači svoju prijavu za učestvovanje u nagradnoj igri i da se istovremeno odriče prava na nagradu. U tom slučaju, o potencijalnom dobitku će biti obavešten prvi naredni izvučeni rezervni dobitnik za tu konkretnu nagradu.

Uručenje nagrada

Uručenje nagrada (odnosno vaučera u slučaju glavne nagrade) biće izvršeno uz prethodni uvid u lični dokument sa fotografijom, uvid u originalni fiskalni račun ili drugi dokaz o kupovini proizvoda „JUPOL Plus od 15l“ (SMS poruka o izvršenom plaćanju, izvod iz banke, slip sa uređaja za elektronsko plaćanje, i sl.) i pisanu potvrdu primopredaje.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko je iz ličnog dokumenta vidljivo da potencijalni dobitnik nema prebivalište ili privremeno boravište na teritoriji Republike Srbije ili da nije punoletan, ili ukoliko postupi suprotno ovim Pravilima ili je isključen ili nije u mogućnosti da preuzme nagradu ili ako se utvrdi nepravilnost u postupku učestvovanja, nagrada mu neće biti dodeljena.

Pravila

JUB nagradna igra traje 06.04.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!