Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Frikom nagradna igra je na PLAVOM linku ispod

> Frikom nagradna igra <

Trajanje:

Frikom nagradna igra se organizuje u periodu od 01.11.2021. godine u 00:01 časova do 30.11.2021. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

 • 900 x Set posuđa (30 setova posuđa svakog dana u periodu trajanja nagradne igre) koji se sastoje od:
  • jedne višenamenske posude cilindrične 14 cm sa plastičnim poklopcem
  • jedne duboke šerpe Standard 116 cm/2l sa staklenim poklopcem
  • jedne duboke šerpe Standard 20cm/4l sa staklenim poklopcem
  • jedne Kaserola Standard posude 16cm/1,5l

Pojedinačna vrednost nagrade sa uračunatim PDV-om: 3939,74 din

Pravo i mesto učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao ili bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Frikom nagradna igra se organizuje za područje cele teritorije Republike Srbije osim teritorije AP Kosovo i Metohija u svim trgovinskim radnjama u periodu od 01.11.2021. godine u 00:01 časova do 01.12.2021. godine u 23:59 časova, s tim da učesnici mogu slati prijave najkasnije do 30.11.2021.godine u 23:59 časova.

Oglasi

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju sledeći proizvodi Frikoma:

Balkanska mešavina 450gr
Blitva u briketima 400gr
Boranija Fresko TT 1kg
Boranija zelena 450gr
Boranija zelena 700 gr
Boranija žuta 900gr
Boranija žuta Fresko 450gr
Boranija žuta Fresko 1kg
Boranija žuta 450gr
Brokoli cvet 450gr
Brokoli organski 350gr RS-ORG-006
Carska mešavina 450gr
Carska mešavina Fresko 1kg
Carska puter mešavina 450gr
Grašak Fresko 1kg
Grašak Fresko 450gr
Grašak 450gr
Grašak FreskoTT 1 kg
Grašak organski 350gr RS-ORG-006
Hrono miks sa pečurkama 450gr
Karfiol 450gr, Kineska mešavina 450gr
Kinoa mešavina 400gr
Kukuruz šećerac Fresko 1kg
Kukuruz šećerac Fresko 450gr
Kukuruz šećerac Fresko TT 1kg
Kukuruz šećerac 450 gr
Mediteranska mešavina 450gr
Meksička mešavina 450gr
Mešavina povrća za minestrone supu 450gr
Mešavina povrća za čorbu 450gr
Mešano povrće za belu čorbu 450gr
Pomfrit Fresko 1kg
Pomfrit Fresko 2,5kg
Pomfrit premium 1kg
Pomfrit premium 2,5 kg
Prokelj 450gr
Rebrasti pomfrit 750gr
Rižoto 400gr
Ruska salata 900gr
Ruska salata Fresko 1kg
Ruska salata Fresko 450g
Ruska salata 450 gr
Sataraš mešavina 450gr
Spanać u briketima 400gr
Zelena puter mešavina 450gr
Zlatna mešavina Fresko 450gr
Zlatna mešavina 450gr
Đuveč 450 gr
Bulgur mešavina 400gr
Pečena paprika 450gr
Seckani crni luk 300 gr
Domaćinski krompir 750 gr

Mehanizam

Svaki potrošač kupovinom u trgovinskim radnjama na teritoriji Republike Srbije, minimum 2 pakovanja proizvoda Frikoma iz pravila nagradne igre u periodu učestvovanja, a najkasnije do 30.11.2021. do 23:59 časova, stiče osnov za učešće u nagradnoj igri.

Po izvršenoj kupovini minimum 2 pakovanja proizvoda u trgovinskim radnjama učesnik dobija fiskalni račun na kome se nalazi broj isečka fiskalnog računa – BI broj.

Oglasi
Oglasi

Radi učestvovanja u nagradnoj igri, učesnik treba da prijavi BI broj sa fiskalnog računa na kom računu se nalazi minimum dva pakovanja Proizvoda, a koji fiskalni račun je izdat tokom perioda nagradne igre.

Prijava se vrši na sledeći način:

Slanjem SMS poruke na broj 5007 sledećeg sadržaja: BI broj isečka fiskalnog računa (koji je izdat isključivo u Periodu učestvovanja) na kom se nalazi minimum dva pakovanja Proizvoda. Slanjem Prijave putem SMS poruke učesnik se saglašava sa svim uslovima nagradne igre definisanim u ovim Pravilima.

Ili

Putem internet obrasca na stranici www.frikomnagrade.rs gde je potrebno upisati sledeće podatke: BI broj isečka fiskalnog računa (koji je izdat isključivo u Periodu učestvovanja) na kom se nalazi minimum dva pakovanja Proizvoda i broj mobilnog telefona.

Cena SMS poruke koja će biti naplaćena učesniku za slanje Prijave za MTS mrežu iznosi 3,60 dinara sa uključenim PDV-om, za Telenor mrežu 3,60 dinara sa uključenim PDV-om, za A1 mrežu 5,90 dinara sa uključenim PDV-om.

Prijava putem internet obrasca ne može da se kompletira ukoliko pored prijave u odgovarajućem formatu učesnik ne ostavi i broj mobilnog telefona koji služi za njegovu identifikaciju, kao i saglasnost da učesnik prihvata uslove nagradne igre definisane pravilima.

Učesnici su sami odgovorni da osiguraju da broj mobilnog telefona koji registruju putem internet obrasca bude ispravan, te Priređivač ne snosi nikakvu odgovornost u slučaju da je došlo do greške tokom registrovanja broja usled čega nagrada ne može biti dodeljena, uručena ili slično.

Oglasi
Oglasi

Napomene:

 • Učesnik je u obavezi da sačuva do momenta uručenja nagrade, ukoliko je BI broj fiskalnog računa izvučen kao dobitni.
 • Učesnik čiji je Kod primljen putem SMS poruke ili putem internet obrasca dobiće povratnu poruku o statusu njegove prijave.
 • Jedan broj mobilnog telefona može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava i Prijava putem internet stranice, ali sa validnom Prijavom različitih Kodova i može biti dobitnik jedne nagrade dnevno
 • Broj mobilnog telefona koji je dat u prijavi i čiji Kod je jednom izvučen kao dobitni za dnevnu nagradu, ne učestvuje više u izvlačenju dnevnih nagrada u tom danu. Ali broj mobilnog telefona koji je dat u prijavi i čiji Kod je jednom izvučen kao dobitni dnevne nagrade, učestvuje u daljem izvlačenju za dnevne nagrade ali sa različitim Kodom od onog sa kojim je osvojio nagradu i za različiti dan od onog u kojem je osvojio dnevnu nagradu. Da ne bude zabune, jedan broj mobilnog telefona može pod uslovima opisanim u ovim Pravilima biti dobitnik svakog dana po jedne dnevne nagrade, ali sa različitim Kodovima.
 • Svaki pojedini Kod može biti iskorišćen samo jednom. U slučaju da Kod sa istom numeričkom oznakom bude ponovno prijavljen sa istog ili drugog broja mobilnog telefona, ta će Prijava biti proglašena nevažećom i neće se uzeti u obzir prilikom izvlačenja nagrada.

Izvlačenje nagrada

Izvlačenje nagrada se obavlja svakog dana u periodu trajanja nagradne igre, počevši od 02.11.2021.godine, zaključno sa 01.12.2021.godine, automatski, putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih Kodova putem sms poruke ili putem internet obrasca.

U periodu trajanja nagradne igre biće dodeljene dnevne nagrade – po 30 setova posuđa i to tako što se nagrade izvlače svakog dana u periodu trajanja nagradne igre.

Bez obzira na kanal koji korisnik izabere za prijavu (prijava putem SMS poruke ili prijava putem web stranice) sve Prijave se u realnom vremenu upisuju u jedinstvenu bazu. Prilikom upisa vrši se upoređivanje ključnih parametara Prijave (korisnički broj mobilnog telefona, BI broj) kako bi se onemogućilo dupliranje jedinstvenih Prijava.

Objava dobitnika

Objava dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.frikomnagrade.rs.

Objavljivaće se brojevi telefona iz dobitnih prijava, sa skrivene 3 zadnje cifre, u roku od 48 časova od svakog izvlačenja, a konačna lista dobitnika biće objavljena u roku od 25 dana od isteka Perioda trajanja nagradne igre.

Spisak svih dobitnika nagrada biće objavljen na sajtu www.frikomnagrade.rs u roku od 25 dana od isteka perioda trajanja nagradne igre.

Preuzimanje nagrada

U slučaju dobitka, dobitnici će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i dogovora oko preuzimanja nagrada, u roku od 7 dana od dana izvlačenja.

Dobitnik nagrade je osoba koja se javi na broj mobilnog telefona koji je izvučen i ostavi podatke operateru kontakt centra koji ih je kontaktirao: ime i prezime, adresu stanovanja, grad i opštinu, i pritom ne mora biti registrovani vlasnik broja mobilnog telefona sa kojeg je poslat SMS ili broja mobilnog telefona koji je upisan prilikom prijavljivanja na internet stranici.

Ukoliko ni prvi rezervni dobitnik ne ispuni navedene uslove, operater kontakt centra će kao potencijalnog dobitnika pozvati drugog rezervnog dobitnika koji je izvučen prilikom izvlačenja nagrada a radi utvrđivanja da li drugi rezervni dobitnik ima ispunjene uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a kako je gore definisano. Ukoliko ni drugi rezervni dobitnik ne ispuni navedene uslove, priređivač zadržava pravo da nagradu ne dodeli.

Dostava nagrada

Dnevne nagrade će biti dostavljene na adresu stanovanja koju dobitnik prijavi kao validnu prilikom prijave podataka kontakt centru Priređivača.

Trošak dostavljanja nagrada snosi priređivač.

Smatra se da je nagrada uručena dobitniku od onog momenta kada je priređivač preda dobitniku na adresi koju je dobitnik naveo kao validnu. Nagrade će biti dostavljene, tj. uručene najkasnije u vremenskom periodu od 45 dana od završetka nagradne igre. Pri uručivanju dnevne nagrade biće utvrđen identitet dobitnika koji je dužan da podnese na uvid original ličnu kartu iz koje će se uzeti sledeći podaci: ime i prezime, datum i godina rođenja, adresa prebivališta. Navedeni podaci će biti korišćeni u svrhu uručenja dnevne nagrade, kao i u slučaju ispunjavanja obaveza Priređivača predviđenih Zakonom o igrama na sreću.

Ukoliko se dobitnik neke od nagrada ne odazove pozivu kontakt centra Priređivača u roku od 7 dana od dana izvlačenja, ili ukoliko istom ne bude mogla biti uručena nagrada nakon 3 pokušaja dostave od strane priređivača ili lica koje on ovlasti, isti gubi svojstvo dobitnika i nema pravo na nagradu i više je ne može potraživati od priređivača. U tom slučaju, priređivač će pozvati prvog rezervnog dobitnika koji je izvučen prilikom izvlačenja nagrada.

Pravila i učestvovanje

Frikom nagradna igra 2021 traje do 30.11.2021, a za pravila i učestvovanje posetite www.frikomnagrade.rs

Pravila Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresovani učesnici se mogu informisati pozivom telefonskog broja kontakt centra +38163272823 svakim radnim danom (ponedeljak – petak) od 10.00-16.00 sati. Cena poziva kontakt centru se naplaćuje prema uslovima korisnika sa njihovim operaterom.

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!