10 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Emmezeta nagradna igra 2022 traje u periodu od 01.12.2022. do 28.12.2022. godine na teritoriji Republike Srbije i ima 25 kola – 24 dnevna kola i 1 završno kolo.

Dobitnici

Dobitnici glavnih nagrada su na stranici www.nagradnaigra.emmezeta.rs/glavne-nagrade/

Nagrade:

GLAVNE NAGRADE:

DNEVNE NAGRADE:

Pravo učešća

Pravo učešća imaju svi građani, koji su članovi programa lojalnosti – Emmezeta klub, odnosno poseduju klub karticu, sa prebivalištem u Republici Srbiji.

U Nagradnoj igri ne mogu da učestvuju zaposleni u kompaniji koja je Organizator Nagradne igre, kao ni članovi njihovih porodica, članovi komisije i osobe koje prate regularnost nagradne igre i dodeljivanje nagrada, kao ni
članovi njihove uže porodice.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Ako već nisi postani član programa lojalnosti Emmezeta kluba na www.emmezeta.rs/kontakt-i-usluge/korisnici/emmezeta-klub
  2. Poseduješ Emmezeta klub karticu
  3. Barem jedanput popuni prijavu za nagradnu igru na sajtu www.nagradnaigra.emmezeta.rs
  • Kupovina nije uslov za učestvovanje
  • Svaki učesnik (imejl adresa/broj telefona) ima pravo da učestvuje 24 puta (jedanput dnevno).
  • Svaki učesnik može da osvoji maksimalno dve nagrade: jednu iz dnevnog i jednu iz završnog kola.

VAŽNO!

U nagradnoj igri mogu da učestvuju samo članovi programa lojalnosti pod nazivom Emmezeta klub, odnosno poseduju klub karticu. Korisnik kartice može da postane svaka punoletna osoba koja ispuni pristupnicu na prodajnim mestima Emmezete ili na internet stranici www.emmezeta.rs i pritom stavi na raspolaganje obavezne podatke navedene u pristupnici za Emmezeta klub. Izdavanje kartica je besplatno.

Napomene:

  • Svi učesnici dnevnih nagradnih igara učestvuju u završnom izvlačenju – jedna imejl adresa/broj telefona maksimalno 24 puta.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada (i dnevnih i glavnih nagrada) će biti održano 28.12.2022. u 12 h, u prisustvu tročlane komisije imenovane od strane organizatora u poslovnoj jedinici Emmezeta Srbija na adresi: Partizanske avijacije 2a, 11077 Novi Beograd, Beograd, Srbija.

Izvlačenje dobitnika nagrada će se obaviti elektronskim putem, slučajnim izborom pomoću odgovarajućeg računarskog softvera koji je razvijen za ove potrebe.

Oglasi
Oglasi

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada za određeni dan se vrši iz baze svih prijavljenih učesnika na zvaničnom veb-sajtu www.emmezeta.rs za taj određeni dan – počev od 01.12.2022. redom do 24.12.2022. Npr. dobitnik za 01.12.2022.se izvlači iz baze svih prijavljenih učesnika za dan 01.12.2022. i tako dalje za svaki dan, do 24.12.2022.

U slučaju da jedna osoba bude izvučena više od jedanput, ostvaruje pravo na jednu nagradu za koju je izvučena prvi put za dnevno kolo i jednu nagradu za koju je izvučena prvi put u završnom kolu i više neće imati pravo na nagradu u ovoj nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada se vrši iz baze svih prijavljenih učenika na zvaničnom veb-sajtu organizatora Nagradna igre (https://www.emmezeta.rs/) koji su se prijavljivali svih dana – od 01.12.2022. do 24.12.2022.

Objava dobitnika

Imena dobitnika će biti objavljena na zvaničnom veb-sajtu nagradne igre https://www.emmezeta.rs/ u roku od 15 dana od dana izvlačenja.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici nagrada će biti obavešteni imejlom u roku od 3 dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada su dužni da u roku od 3 dana potvrde da su primili obeveštenje.

Način preuzimanja nagrada

Nagrade se preuzimaju u najbližem prodajnom centru Emmezete u Srbiji (Beograd, Čačak, Novi Sad i Niš) uz pokazivanje dokumenta sa navedenim ličnim imenom i prezimenom i fotografijom, isključivo zbog utvrđivanja identiteta dobitnika.

Oglasi
Oglasi

Troškovi dostave nagrade na kućnu adresu nisu uključeni u vrednost nagrada i snosi ih dobitnik nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik potpisuje zapisnik o preuzetim nagradama. Rok za preuzimanje nagrade je 30 (trideset) dana od primanja pisanog obaveštenja o dobijenoj nagradi. Preuzimanjem nagrade prestaju sve
dalje obaveze Organizatora Nagradne igre prema dobitniku.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.nagradnaigra.emmezeta.rs/

Emmezeta nagradna igra traje do 24.12.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
10 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!