4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova EKO nagradna igra je na stranici www.nagradneigrers.com/tag/eko/

EKO nagradna igra od ispod je trajala od 03.07.2023 do 15.08.2023

Dobitnici

Izvučeni su dobitnici glavnih nagrada u izvlačenju 16.8.2023.

 • Dobitnik putovanja na Maldive za dvoje: Vladimir Ostojić
 • Dobitnik automobila Peugeot 408: Biljana Moldovanov Ištvanov

Svi dobitnici nagradne igre su na sajtu www.ekoserbia.com/novosti/

Oglasi

Nagrade:

 • Glavne nagrade:​
  • 1 x Automobil Pežo 408 vrednosti 4.420.075 RSD
  • 1 x Putovanje na Maldive, za dve osobe​*
 • Nedeljne nagrade:​
  • 5 x putovanje u gradove Evrope za dve osobe ​(Rim / Lisabon / Milano / Amsterdam / Atina)**
  • 5 x vikend putovanje u Srbiji za dve osobe​ (Zlatibor, Kopaonik, Palić, Sokobanja, Vrnjačka Banja)

Ukupan broj nagrada: 12

*Aranžman uključuje: avionski prevoz iz Beograda i povratak avionom za Beograd; smeštaj u hotelu 4 na bazi 10 noćenja, sa uslugom polupansiona; transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma.

**Aranžman uključuje: avionski prevoz iz Beograda do dobitničke destinacije i povratak u Beograd; smeštaj u hotelu 4, na bazi 4 noćenja sa doručkom; transfer od aerodroma do hotela i od hotela do aerodroma.

Pravo učešća

Pravo na učešće u EKO nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, koji su članovi EKO ZMPE Kluba, bez obzira da li su bili članovi ili su postali članovi EKO Kluba tokom nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Dd učestvovanja u nagradnoj igri su izuzeta pravna lica, jer je Nagradna igra usmerena na fizička lica (punoletne građane).

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni kod priređivača, članovi njihove uže porodice (bračni drug, deca, braća, sestre, roditelji zaposlenog i roditelji bračnog druga zaposlenog), sva pravna lica koja sarađuju sa priređivačem kao i lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja sarađuju sa priređivačem
i/ili lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način radno angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre, i/ili izvlačenju dobitaka, i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre.

Kako učestvovati?

 1. Sipaj minimum 25 litara goriva (95 EKOnomy, EKO Racing 100, Diesel EKOnomy, Diesel Double Filtered ili tečni naftni gas)
 2. Provuci SMILE karticu ili mobilnu aplikaciju za kupovinu i automatski zabeleži transakciju

VAŽNO!

 • kupovinom premium goriva, Racing 100 i Diesel Double Filtered, dupliraj šansu za dobitak!

Napomena:

Potrošač može učestvovati u nagradnoj igri onoliko puta koliko ima ostvarenih pojedinačnih kupovina navedenih proizvoda u minimalnoj količini od 25 litara goriva, pri čemu je provukao EKO karticu ili EKO aplikaciju, a u slučaju
kupovine premium goriva broj transakcija je dupliran.

Izbor dobitnika

Dobitnici nagrada u Nagradnoj igri se izvlače nasumičnim softverskim odabiranjem iz baze registrovanih transakcija putem EKO kartice i aplikacije za vreme trajanja nagradne igre.

Sve transakcije koje nisu izvučene na nedeljnom nivou učestvuju u izvlačenju glavne nagrade i u ostalim nedeljnim izvlačenjima.

Nedeljna izvlačenja počinju 10. jula, kada će biti izvučen jedan dobitnik putovanja u gradove Evrope i jedan dobitnik vikend putovanja u Srbiji. U izvlačenju učestvuju transakcije izvršene u periodu od 03.07. u 00:00 do:

Oglasi
Oglasi
 • do 09.07. u 23:59 za izvlačenje 10.07 – izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Rim i jednog dobitnika vikend putovanja na Zlatibor.
 • do 16.07. u 23:59 za izvlačenje 17.07 – izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Lisabon i jednog dobitnika vikend putovanja na Kopaonik.
 • do 23.07. u 23:59 za izvlačenje 24.07 – izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Milano i jednog dobitnika vikend putovanja na Palić.
 • do 30.07. u 23:59 za izvlačenje 31.07 – izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Amsterdam i jednog dobitnika vikend putovanja u Sokobanju.
 • do 06.08. u 23:59 za izvlačenje 07.08 – izvlačimo jednog dobitnika putovanja u Atinu i jednog dobitnika vikend putovanja u Vrnjačku Banju.

Izvlačenje glavnih nagrada zakazano je za 16.08.2023 gde učestvuju sve nedobitne transakcije izvršene do 15.08.2023 u 23:59.

Objava dobitnika

EKO će na sajtu ekosmileklub.rs i www.ekoserbia.com objavljivati dobitnike nedeljnih nagrada, i po završetku nagradne igre objaviti obaveštenje da je nagradna igra završena, te da su izvučeni svi dobitnici.

Po završetku nagradne igre imena dobitnika će biti objavljena na ugeđ sajtu ekosmileklub.rs i ekoserbia.com i u dnevnom listu „Danas“, ukoliko dobitnici daju saglasnost na javno objavljivanje njihovih imena.

Obaveštenje dobitnicima

Dobitnici nagrada će biti lično obavešteni o dobijenim nagradama u nagradnoj igri telefonskim putem, nakon čega će biti potrebno da dostave popunjenu i potpisanu dokumentaciju koja im bude dostavljena sa mejl adrese marketing@hellenic-petrolleum.rs

Sa iste mejl adrese će dobiti obaveštenje o datumu i načinu preuzimanja nagrada na adresi koju odredi EKO.

Dodela nagrada

Priređivač se obavezuje da uruči izvučene nagrade dobitnicima u nagradnoj igri najkasnije u roku od 30 dana od dana završetka nagradne igre.

Dobitnik u nagradnoj igri je dužan da se u roku iz prethodnog stava javi priređivaču u cilju preuzimanja nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik je dužan da potvrdi svoj identitet važećom ličnom kartom kao i svojom EKO Ušie karticom.

Pravila

EKO nagradna igra traje do 15.08.2023, a za pravila u PDF-u posetite www.ekoserbia.com

Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!