1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Banca Intesa nagradna igra traje u periodu od 01.04.2024. do 13.05.2024.

Nagrade:

 • 1 x Trodnevno putovanje u Pariz za 2 osobe, uz prisustvo ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara i jednom sportskom događaju. Putovanje u navedenom trajanju će se organizovati u periodu između 25.07. i 11.08.2024. godine
 • 2 x Četvorodnevno putovanje u Pariz za 2 osobe, uz prisustvo na tri sportska događaja na Olimpijskim igrama. Putovanje u navedenom trajanju će se organizovati u periodu između 26.07. i 11.08.2024. godine
 • 2 x Trodnevno putovanje u Pariz za 2 osobe, uz prisustvo na dva sportska događaja na Olimpijskim igrama. Putovanje u navedenom trajanju će se organizovati u periodu između 26.07. i 11.08.2024. godine
 • 15 x Daska za veslanje u stojećem stavu (Paddle board)
 • 5 x Mini stoni fudbal

* tačni termini će biti definisani od strane priređivača u trenutku dodele nagrade.

Ukupan broj nagrada: 25

Organizator

Organizator nagradne igre pod nazivom „Doživite Olimpijske Igre uz Banca Intesa Visa platne kartice“ jeste Banca Intesa a. d. Beograd, sa sedištem u Beogradu, ul. Milentija Popovića 7b, PIB: 100001159, MB: 07759231

Oglasi

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, korisnici osnovnih i dodatnih Visa platnih kartica izdatih od strane priređivača, uključujući i lica koja postanu korisnici navedenih kartica tokom perioda trajanja nagradne igre.

Pravo učešća nemaju korisnici Visa poslovnih kartica tj. pravna lica, preduzetnici, korisnici Visa platnih poklon kartica i korisnici Visa platnih kartica izdatih od strane banaka koje nisu Priređivač.

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju korisnici Visa platnih kartica izdatih od strane priređivača koji nisu dali pristanak na obradu podataka o ličnosti u svrhu marketinga i ispitivanja zadovoljstva klijenata i promocije proizvoda i usluga Banke, lica zaposlena kod Priređivača i u privrednim društvima povezanim sa Priređivačem, lica zaposlena u marketinškim agencijama koje je Priređivač angažovao u promociji Nagradne igre.

Kako učestvovati?

U nagradnoj igri učestvuju sva fizička lica koja:

 • U periodu od 01. aprila 2024. godine od 00:01 čas do 13. maja 2024. godine do 23:59 časova izvrše najmanje jednu pojedinačnu transakciju plaćanja Visa platnom karticom izdatom od strane priređivača i to karticom ili digitalnim novčanikom u minimalnom iznosu od 3.500,00 dinara (ili 30 evra za plaćanja u inostranstvu) i to isključivo na POS terminalu ili na internetu (online plaćanje).

Povećajte šansu za osvajanje nagrade:

 • Podelite svoju kupovinu na rate, jer će se svaka rata u minimalnom iznosu od 3.500 RSD posmatrati kao pojedinačna transakcija*.
 • Izvlačenje dobitnika biće izvršeno 15. maja 2024.
 • Usluga plaćanja na rate je dostupna svim korisnicima Banca Intesa Visa kreditnih kartica.
 • Za debitne kartice Visa Inspire, Visa Infinite i Visa Platinum, morate imati odobrenu uslugu plaćanja na rate.

Napomena:

 • Platne transakcije na rate se računaju zasebno, te će se plaćanje svake rate u minimalnom iznosu od 3.500,00 dinara (ili 30 evra za plaćanja u inostranstvu), smatrati pojedinačnom transakcijom koja daje pravo na jednu registraciju.
 • Platne transakcije na ATM aparatima, tačnije podizanje gotovine sa istih, kao i transakcije podizanja gotovine na POS terminalima, ne smatraju se radnjom koja daje pravo na učestvovanje u Nagradnoj igri. Platne transakcije koje ne daju pravo na učestvovanje u Nagradnoj igri su transakcije koje se odnose na kockanje, igre na sreću, transakcije refundacije i transakcije odobrenja (prilivi). Takođe, transakcije koje su izvršene i stornirane tokom perioda trajanja Nagradne igre ne daju pravo na učestvovanje u Nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika

Svi učesnici nagradne igre koji ispune uslove iz ovih Pravila dobiće svoj ID broj i biće svrstani u bazu podataka iz koje će biti izvučeni dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada izvlačiće se automatski, u posebno napravljenom softverskom programu – nasumičnom kompjuterskom selekcijom.

Izvlačenje dobitnika glavnih i robnih nagrada biće izvršeno 15.05.2024. godine u 17:00 časova u prostorijama sedišta Priređivača u Beogradu, ul. Milentija Popovića 7B, u prisustvu komisije.

Oglasi
 • Jedan isti dobitnik može dobiti samo jednu od gore nabrojanih GLAVNIH nagrada.
 • Jedan isti dobitnik može dobiti samo jednu od gore nabrojanih ROBNIH nagrada.
 • Dobitnik GLAVNE nagrade može biti dobitnik ROBNE nagrade.

Objava dobitnika

Fond dobitaka nagradne igre i rezultati biće objavljeni na internet stranici
www.bancaintesa.rs/dozivite-oi-uz-banca-intesa-visa-kartice najkasnije u roku od 15 dana od
dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Obaveštavanje dobitnika

Priređivač će dobitnika o nagradi koju je osvojio obavestiti pozivanjem broja telefona koji priređivač poseduje u svojoj bazi, najmanje dva uzastopna dana zaredom u različito vreme, kao i slanjem elektronske pošte na e-mail koji je dobitnik ostavio prilikom izdavanja Banca Intesa Visa platne kartice, te će od istog zatražiti da mu u roku od 48 časova dostavi adresu na koju će mu nagrada biti isporučena.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču na telefonski poziv ili ne odgovori na email, te ukoliko u ostavljenom roku od 48 časova ne dostavi adresu na koju će mu nagrada biti isporučena, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena prvom narednom rezervnom dobitniku.

Dodela nagrada

Priređivač će nagrade dostaviti dobitniku putem pošte ili kurirske službe u formi vaučera ili obaveštenja na adresu koju dobitnik bude naznačio, koja adresa se nalazi isključivo u Republici Srbiji i to najkasnije do 15.07.2024. godine.

Pri preuzimanju nagrada dobitnik, odnosno osoba koju dobitnik na to ovlasti specijalnim punomoćjem, potpisuju izjavu o preuzimanju nagrade.

Pravila

Za kompletan pravilnik nagradne igre u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!