Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

VIVO nagradna igra/kreativni konkurs se organizuje u periodu od 10.10.2022 do 04.11.2022. godine na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade:

 • 2 x putovanje za dve osobe na utakmicu Brazil – Srbija koje podrazumeva:
  • Avio prevoz na relaciji Beograd – Dubai i Dubai – Doha
  • 7 dana, 5 noćenja u hotelu
  • Prevoz od aerodroma do hotela
  • Prevoz do stadiona na kojem će se održati utakmica i prevoz do hotela nakon završetka utakmice
  • 2×2 ulaznice za fudbalsku utakmicu Brazil – Srbija
  • Putno osiguranje
 • 3 x sto za stoni fudbal
 • 10 x vivo X80 Lite pametni telefon

* U cenu putovanja nije uračunato: Turističke i boravišne takse koje se plaćaju na recepciji hotela, a koje iznose za hotele 4* oko 5 USD po sobi po noći; fakultativni izleti.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešćca nemaju zaposlenih kod priređivača i u privrednom društvu VB-TECH d.o.o. Beograd, sa sedištem u Beogradu, opštini Novi Beograd, ul. Trg prijateljstva Srbije i Kine, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kupite telefon vivo na nekom od zvaničnih prodajnih mesta ovlašćenih partnera, u periodu od 10. oktobra do 4. novembra 2022.
 2. Sačuvajte fiskalni račun/ugovor koji ima svoj jedinstveni broj kao dokaz o kupovini
 3. Posetite sajt www.vivosrbija.rs
 4. Popuniti prijavu
 5. Ostaviti kreativnu poruku podrške fudbalerima

Odabir dobitnika

Odabir najkreativnijih poruka održaće se do 10.11.2022. godine.

učestvuju lica koja su kupila bilo koji vivo telefon, ispunila prijavnu formu i ostavila odgovor na kreativno pitanje sa odgovarajućim sadržajem u periodu od 10.10. u 00:01h do 07.11.2022. u 23:59h

Objava dobitnika

Objavljivanje pobednika nagradne igre biće izvršeno na internet strani www.vivosrbija.rs najkasnije do 15.11.2022

Obaveštavanje dobitnika

Priređivač će da kontaktira pobednika putem mobilnog telefona ili e-maila u roku od 3 dana od dana odabira, te ga obavesti o odabiru.

Oglasi
Oglasi

Pobednici kreativnog konkursa su u obavezi da u roku od 48 sati od dana obaveštenja o odabiru, dostave priređivaču pisanu Izjavu o prihvatanju poklona. Predmetna Izjava se može dostaviti preko pošte ili lično na adresu Pop Up Advertising, Koste Racina 2/1, Beograd ili preko adrese elektronske pošte: office@popup.rs

U slučaju da pobednici kreativnog konkursa ne dostave Izjavu o prihvatanju poklona u roku i na način propisan u prethodnom stavu, isti gubi pravo na poklon, te se isti dodeljuje sledećem rezervnom pobedniku.

Dodela nagrada

Pokloni će pobednicima biti uručeni najkasnije do 18.11.2022. godine na adresi koju će organizator naknadno dostaviti pobednicima. Pobednici konkursa su dužni da potpišu pristanak za prihvatanje poklona, kao i da priređivaču dostave na uvid fiskalni račun/broj ugovora kao dokaz o kupovini i rok isteka putne isprave.

Pri preuzimanju poklona pobednik odnosno osoba koju pobednik na to ovlasti specijalnim punomoćjem, potpisuju izjavu o preuzimanju poklona.

Poklone pobednici ne mogu da prenesu na drugo lice, te shodno tome ako iz bilo kog razloga pobednik nije u mogućnosti da isti iskoristi onda će se poklon dodeliti sledećem rezervnom pobitniku.

Učestvovanje i pravila

Za prijavu nakon kupovine posetite www.vivosrbija.rs

VIVO nagradna igra traje do 04.11.2022, a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!