Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

VISA nagradni konkursi traje od 16.11.2022 do 05.12.2022

Nagrade:

 • Par sudijskih kartona (žuti i crveni) sa fudbalske utakmice Kamerun vs Srbija koja je odigrana na FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.
 • Par sudijskih kartona (žuti i crveni) sa fudbalske utakmice Brazil vs Srbija koja je odigrana na FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.
 • Korner zastavica sa fudbalske utakmice Brazil vs Srbija koja je odigrana na FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine Pravo učešća
 • Par sudijskih kartona (žuti i crveni) sa fudbalske utakmice Srbija vs Švajcarska koja je odigrana na FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju lica koja imaju minimum 18 godina starosti i koja imaju prebivalište na teritoriji Srbije (izuzimajući teritoriju: Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u ovom nagradnom konkursu.

Kako učestvovati?

Kako da učestvuješ? Sasvim jednostavno!

 1. ⚽ zaprati @visa.srbija
 2. ⚽ u komentaru na jednoj od 4 objave na @visa.srbija napiši odgovor
  • tačan minut kada će sudija pokazati prvi karton
  • komentar sa tačnim vremenom kada će, po tvojoj proceni, biti izveden korner
  • tačan minut kada će sudija pokazati prvi karton
  • u kom minutu misliš da će sudija pokazati karton
 3. ⚽ ako misliš da neće biti kartona/kornera na celom meču, napiši „00:00“ u komentaru
 4. ⚽️ potrebno je da držiš svoj nalog otključanim tokom trajanja nagradnog konkursa

Napomene:

 • Ispod objave možeš da napišeš do 3 komentara po jednom Instagram nalogu.
 • Komentar koji konkuriše za nagradu, postavljen od strane učesnika mora biti lično kreiran od strane učesnika

Odabir dobitnika

Organizator će pobednika proglasiti na osnovu činjenice ko je od učesnika kroz komentar prvi pogodio tačno vreme ili je bio najbliži tačnom vremenu pokazivanja kartona/kornera na utakmici Brazil vs Srbija Ukoliko na utakmici ne bude kartona, pobednik je onaj učesnik koji je prvi ostavio komentar: „00:00“.

Oglasi

Objava imena dobitnika

Organizator će proglasiti pobednika i naziv njegovog Instagram naloga (sa kojih je učestvovao u Nagradnom konkursu) istaći na zvaničnoj Visa Srbija web stranici (https://rs.visa.com) i na Visa Instagram stranici https://www.instagram.com/visa.srbija/ tako što će ga objaviti u Story formatu najkasnije do 25.11.2022. godine u 23:59.

Dodela nagrada

Dobitnik nagrade će biti kontaktiran porukom na društvenoj mreži Instagram, sa profila @visa.srbija na dan objavljivanja pobednika, i tim putem biti zamoljen da dostavi svoje podatke radi preuzimanja nagrade. Dobitnik nagrade je u obavezi da dostavi svoje lične podatke (ime i prezime), aktivni broj telefona i adresu za dostavljanje nagrade. Nakon dostavljanja ovih podataka, sa dobitnikom će biti dogovoreno vreme, mesto i način preuzimanja nagrade. Nagrada će biti uručene najkasnije u roku od 6 meseci od dana završetka FIFA Svetskog prvenstvu u Kataru 2022. godine

Učestvovanje i pravila

Za učestovanje poseti @visa.srbija

Za pravila klikni OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!