Klikni i pošalji komentar ili pitanje

VISA konurs „SRCEM UZ DOMAĆE #PodržimoLokalno“ traje od 26. avgusta 2020. u 00:00 časova do 23. septembra 2020. godine, u 23:59 časova.

Nagradni fond se sastoji od:
GLAVNA NAGRADA
1 x bicikl koji je napravljen u lokalnoj prodavnici https://www.instagram.com/mojbicikl/.
UTEŠNE NAGRADE
3 x torba Brenda Dragana Ognjenovic DO
3 x nakit Brenda KI Jewlery
3 x poklon paket iz Mandarina Cake Shop
NEDELJNE NAGRADE
40 x specijalno dizajniranih majici sa temom biznisa omiljenog lokalnog brenda koji je bio predmet kreativnog rada

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Samo punoletna fizička lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije imaju pravo da učestvuju u nagradnom konkursu.

Za učešće u nagradnom konkursu „Srcem uz domaće“ potrebno je:
1. Imati otključan tj. jasno vidljiv lični nalog na društvenoj mreži Instagram.
2. Pratiti Visa Instagram nalog @visa.srbija
3. Postaviti originalnu, lično napravljenu fotografiju ili video kojom će na kreativni način predstaviti uslugu ili robu iz odabranog malog biznisa svog omiljenog lokalnog brenda. Očekuje se da učesnik objavi fotografiju/video na svom Instagram profilu, na kojoj će uraditi unboxing proizvoda/stvari/usluge svog omiljenog lokalnog brenda i preporučiti svima i objasniti zašto je to baš njihov omiljeni brend.
4. Da taguje profil @visa.srbija i lokalni brend na fotografiji/videu ili u opisu objave i to
uz #WhereYouShopMatters i #PodržimoLokalno.
5. Da svoj Instagram nalog drži otključanim (javnim) tokom trajanja Nagradnog konkursa.

Fotografija/video koji konkuriše za nagradu, postavljena od strane učesnika mora biti originalna, ovlašćena ili lično kreirana od strane učesnika.

Svi učesnici koji u toku trajanja konkursa učestvuju u konkursu imaju mogućnost da osvoje glavnu i utešne nagrade.
Dobitnika će utvrđivati tročlani žiri. Pobednik je učesnik sa najkreativnijom fotografijom/videom, čija fotografija/video zadovoljavaju sve unapred postavljene kriterijume konkursa. Najkreativnija fotografija/video će biti ona koja ostavi najsnažniji kreativni utisak na žiri.

Utvrđivanje dobitnika glavne nagrade biće vršeno:
• 23.09.2020. godine najkasnije u 15:00 časova (utvrđuje se jedan dobitnik koji je postavio najkreativniji rad po oceni žirija u periodu od 26.08.2020. godine u 00:00 časova do 22.09.2020. godine u 23:59 časova).
Prilikom utvrđivanja dobitnika glavne nagrade, organizator će proglasiti u 9 dobitnika utešnih nagrada koji su učestvovali u konkursu sa radovima koji su po oceni žirija manje kreativni u odnosu na dobitnika glavne nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani porukom na Instagramu, sa profila @visa.srbija na dan objavljivanja liste pobednika, i tim putem biti zamoljeni da dostave svoje podatke radi preuzimanja nagrade. Dobitnici nagrade su u obavezi da dostave svoje lične podatke (ime i prezime), aktivni broj telefona i važeću e-mail adresu. Nakon dostavljanja ovih podataka, sa dobitnicima će biti dogovoreno vreme, mesto i način preuzimanja nagrade.

Za pravila konkursa klikni OVDE , a za VISA Instagram klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA