Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

UniCredit i Mastercard nagradna igra s počinje 13.03.2023. godine u 00:01 časova i traje do 13.04.2023. godine u 23.59 časova.

Nagrade:

 • 1 x putovanje za dve osobe u Istanbul na fudbalsku utakmicu finala UEFA Champions League
  2023 u periodu od 9. juna 2023. do 11. juna 2023. godine
 • 20 x PrePaid poklon kartica UniCredit Banke u iznosu 12.000 dinara (može se koristiti za plaćanja na POS
  terminalima u svim maloprodajnim objektima u Republici Srbiji i inostranstvu, kao i putem interneta)

Ukupan broj nagrada: 21

Pravo učešća

Pravo na učešće u nagradnom konkursu i ostvarivanje nagrada imaju sva fizička lica starija od 18 godina koja imaju državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji, koji su klijenti UniCredit banke koji poseduju Mastercard debitnu i/ili kreditnu karticu UniCredit banke za fizička lica.

Zaposleni kao i članovi porodica, organizatora, agencije, Mastercard Srbije i privrednog društva Sia Central Europe, a.s., koji učestvuju u promovisanju i realizaciji Nagradnog konkursa, nemaju pravo učešća u Nagradnom konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Izvršite beskontaktno mobilno plaćanje svojom debitnom i/ili kreditnom Mastercard karticom izdatom od strane UniCredit banke za fizička lica u iznosu od najmanje 500 dinara ili više, na POS terminalima u Republici Srbiji
 2. tokom perioda trajanja nagradne igre
 3. Plaćanje izvršite beskontaktnim plaćanjem posredstvom:
 4. Rangirajte se na rang listi sa brojem izvršenih transakcija
 5. Tačno odgovori na 1 od 10 pitanja iz oblasti sporta ili u vezi sa UEFA Champions League 2023

Rang lista

Tokom perioda trajanja nagradne igre, jednom nedeljno, svakog petka, na internet stranici organizatora www.unicreditbank.rs biće omogućen uvid o broju izvršenih kvalifikovanih transakcija učesnika koji trenutno vodi u nagradnom konkursu, bez navođenja informacija o ukupnom ili pojedinačnim iznosima tih transakcija i bez navođenja drugih ličnih podataka.

Odabir dobitnika

Nagradno putovanje dobija jedan učesnik koji bude izvršio najviše kvalifikovanih transakcija svojom debitnom i/ili kreditnom Mastercard karticom izdatom od strane UniCredit banke.

Poklon karticu u iznosu 12.000 dinara dobija sledećih 20 učesnika sa najvećim brojem izvršenih kvalifikovanih transakcija.

Ukoliko učesnik pogrešno odgovori na postavljeno pitanje gubi pravo na nagradu. Pravo na nagradu dobija prvi sledeći učesnik sa najvećim brojem kvalifikovanih transakcija prema podacima iz izveštaja pod uslovom da tačno odgovori na postavljeno pitanje.

Oglasi
Oglasi

Kako se određuju učesnici koji dobijaju nagrade?

Služba za upravljanje odnosima sa klijentima UniCredit Bank Srbija će u roku od 48 časova putem utvrđene i-mejl adrese ili telefona kontaktirati prvih 21 potencijalnih učesnika i obavestiti ih o mogućnosti da im bude dodeljena nagrada ukoliko tačno odgovore na pitanje koje će im biti dostavljeno putem i-mejla na koji je neophodno da daju odgovor.

Ukoliko prihvata učešće u nagradnom konkursu, potencijalni kvalifikovani učesnik je obavezan da u roku od narednih 48 časova odgovori organizatoru slanjem povratnog i-mejla na adresu sa koje je kontaktiran, putem opcije „odgovori svima“ (na engleskom: „reply to all“) i dostavi:

 • potpisano obaveštenje o obradi podataka o ličnosti, sa pristankom za obradu podataka o ličnosti za učešće u nagradnom konkursu i omogućavanju prava na nagradu
 • odgovor na postavljeno pitanje
 • potvrde/dokumenta:
  • da prihvata nagradu, ukoliko tačno odgovori na postavljano pitanje
  • kopiju svog važećeg pasoša i važećeg pasoša osobe sa kojom planira da putuje u Istanbul, ukoliko je kontaktiran za osvajanje nagradnog putovanja
  • da nije zaposlen kod organizatora, agencije i Mastercard Srbije i SIA Central Europe
  • da ispunjava sve uslove iz pravilnika nagradne igre

Objava pobednika

Organizator će objaviti podatke (ime i prezime) o nagrađenim učesnicima (ukoliko su nagrađeni učesnici saglasni sa navedenim), koji su prihvatili nagrade i ispunjavaju sve uslove iz pravila na internet stranici www.unicreditbank.rs dana 25. aprila 2023. godine do 16:00 časova, pri čemu će dobitnici Poklon kartica biti objavljeni po abecednom redu.

Podaci će biti uklonjeni sa navedene internet stranice odmah po realizaciji nagradnog konkursa.

Obaveštavanje pobednika

Organizator će u roku od 24 časa od sastavljanja liste nagrađenih učesnika poslati obaveštenja na utvrđene i-mejl adrese prvih 21 nagrađenih učesnika sa instrukcijama za preuzimanje nagrada.

Dodela nagrada

Sve nagrade se preuzimaju lično, na način koji će biti saopšten nagrađenim učesnicima.

Pravila

Za pravila nagradnog konkursa posetite www.unicreditbank.rs

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!