7 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Uskoro počinje Ultra nagradna igra 2023, a za detalje poseti sledeći crveni link Ultra nagradna igra uz Ultra energy drink

Ultra nagradna igra 2021 uz Ultra Energy Drink traje od 15.6.2021. godine u 00:00 časova do 15.7.2021. godine do 01:00 časova.

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi i sva pakovanja energetskog pića Ultra Energy. Imajući u vidu da promotivna pakovanja čine svi ukusi i sva pakovanja proizvoda Ultra Energy, Promotivna pakovanja neće biti posebno obeležena. Pravo učešća imaju sva lica (fizička lica) sa navršenih 18 godina života (punoletna lica) sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije), izuzev lica zaposlenih kod Organizatora, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju Promotivna pakovanja, kao i članova njihovih najužih porodica.

Za učestvovanje:
1. KUPI BILO KOJI ULTRA ENERGY I SAČUVAJ FISKALNI RAČUN
2. UĐI U ULTRA CHALLENGE VIBER COMMUNITY – Najpre je potrebno da učesnik pristupi Ultra Chatbot-u na mreži Viber putem linka objavljenog na sajtu www.ultrachallenge.rs ili putem pretrage u okviru mreže Vibe ili putem skeniranja QR koda na promotivnim materijalima koji komuniciraju Nagradnu igru
3. REGISTRUJ SE I UNESI BI BROJ SA FIKSALNOG RAČUNA

Oglasi

Svakog dana u 01.00 časova počev od 16.06.2021. pa do 15.07.2021., softverskim putem uz korišćenje algoritma za nasumičan izbor, će biti izvučeni dobitni BI brojevi (u daljem tekstu: Dobitnici) iz baze svih validnih BI brojeva poslatih prethodnog dana.

Prilikom svakog izvlačenja će biti izvučeno 110 dobitnika i 110 nagrada i to:
1 x Sony PlayStation 4 Slim konzola
1 x Xiaomi MI Essential električni trotinet
3 x N Sport vaučer
5 x SONY SRS-XB12 zvučnik
100 x paket od 24 limenke proizvoda Ultra Energy u pakovanju od 0,25 litara.

Svaki dobitnik je dužan da čuva fiskalni račun na kome se nalazi dobitni BI broj i na kome se nalazi najmanje jedno kupljeno promotivno pakovanje, i da ga preda prilikom uručenja nagrade. Nagrade će biti isporučene na kućnu adresu dobitnika. Nagrade će biti dostavljane putem kurirske službe na adresu koju je naveo dobitnik, najkasnije u roku od 60 dana od dana dostavljanja Forme sa potrebnim podacima. Pravo na uručenje nagrade će imati isključivo lice čiji su podaci navedeni u Formi.

Za pravila i učestvovanje klikni poseti ultrachallenge.rs

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
7 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!