112 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Ultra nagradna igra za automobil Jeep Renegade je ne linku www.nagradneigrers.com/tag/ultra/

Ultra nagradna igra od ispod je trajala od 01.03.2023 do 14.04.2023 na ultrachallenge.rs

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x Fiat 500x 1.0 120KS sport
 • Ciklusne nagrade (jedan ciklus traje 9 dana i na kraju svakog ciklusa su 3 nagrade)
  • 5 x mobilni telefon iPhone 14 za prvo mesto u ciklusu
  • 5 x Samsung Smart televizor UE43BU8072UXXH za drugo mesto u ciklusu
  • 5 x Sony Bežični zvučnik veliki MHCV43D za treće mesto u ciklusu
 • Dnevne nagrade (svakoga dana 7 nagrade):
  • 45 x Sony Bežični zvučnik mali SRSXB13B za prvo mesto u danu
  • 45 x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 12.000 dinara za drugo mesto u danu
  • 45 x Xiaomi Redmi buds 3 pro za treće mesto u danu
  • 180 x Ultra paket 24 kom. za četvrto, peto, šesto i sedmo mesto u danu

Pravo učešća

Pravo učešća u konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Oglasi

Ciklusi nagradne igre

Period trajanja Ultra konkursa je organizovan na dnevnom i ciklusnom nivou.

 • Ciklusni nivo: Tokom trajanja konkursa je organizovano 9 dnevnih takmičenja u okviru 5 ciklusa. Svaki ciklus traje 9 dana.
 • Dnevni nivo: Svako dnevno takmičenje počinje u 00:00 časova i završava se istekom tog dana u 23:59 časova.

Ciklusi:

 1. ciklus traje od 01.03.2023. do 09.03.2023. do 23:59 časova
 2. ciklus traje od 10.03.2023. do 18.03.2023. do 23:59 časova
 3. ciklus traje od 19.03.2023. do 27.03.2023. do 23:59 časova
 4. ciklus traje od 28.03.2023. do 05.04.2023. do 23:59 časova
 5. ciklus traje od 06.04.2023. do 14.04.2023. do 23:59 časova

15.04.2023 je poslednji dan konkursa i tada se objavljuju rang liste i proglašava dobitnik glavne nagrade.

Igranje igrice nije moguće 15.04.2023 i poslednji datum kada je učestvovanje putem igrice moguće je 14.04.2023.

Kako učestvovati?

 1. Kupi minimum jednu limenku Utra Energy Original 0,25l ili Utra Energy Original 0,5l čiji je poklopac zlatne boje
 2. Na mobilnom telefonu poseti sajt www.ultrachallenge.rs
 3. Prijavi se na sajtu
 4. Unesi kod koji se nalazi ispod zatvarača Ultra limenke
 5. Odigraj igricu „Uhvati beat i osvoji nagrade“ – svaki kod ti donosi jedno igranje sa 3 života

Napomene:

 • Važna napomena: Igra se može igrati SAMO putem mobilnog telefona na www.ultrachallenge.rs (učestvovanje korišćenjem desktop i laptop računara ili tablet računara nije moguće)
 • Broj unosa kodova je neograničen
 • Prijave neće biti važeće ako se obave onlajn korišćenjem metoda koje generišu skriptovi, makroi ili korišćenjem automatizovanih uređaja, odnosno na bilo koji nedozvoljen način

Kako se igra igrica „Uhvati beat i osvoji nagrade“

 1. Unesi kod (Kako bi pokrenuo igricu moraš da uneseš kod koji se nalazi ispod otvarača Ultra Energy limenke)
 2. Pritisni dugme/taster „Startuj igru“- jedan kod ti pruža 1 pokušaj sa 3 života
 3. Igraj i osvoji poene: Dodirni ekran i zadrži prst na njemu. Pomeraj prst levo desno po ekranu, i na taj način usmeravaj Ultra lopticu da skoči na kamen. Svaki kamen donosi 50 poena.cSakupljaj Ultra Energy limenke za extra poene u igri. Svaka Ultra Energy limenka donosi 1000 poena. Sakupljaj srca, zvezdice i dijamante za extra poene. Svaka jabuka donosi 300 poena, svaki mango 400 poena, svaki kivi 500 poena. Ne tapkaj prstom po ekranu, ovo nije igra tapkanja. Kada promašiš kamen gubiš jedan život, ali nastavljaš da igraš dalje sakupljajući poene. Ukupno imaš 3 života. Igra se završava kada izgubiš sva 3 života.Što duže odigraš sa svoja tri života i što više extra poena sakupiš, rezultat će ti biti bolji i imaćeš veće šanse da osvojiš neku od nagrada (dnevnih, ciklusnih, glavnu).
 4. Na kraju igre možeš da pogledaš na kom se mestu nalaziš na svakoj od 3 liste (Lista dnevnih rezultata, Lista ciklusnih rezultata i Lista rezultata za glavnu nagradu)

Unet kod jedne limenke Ultra Energy Original sa poklopcem zlatne boje donosi učesniku pravo da odigra jednu igricu. Učesnik ima pravo da igra Igricu onoliko puta koliko ima unetih kodova bez ograničenja.

Oglasi
Oglasi

Učesnik ima pravo da igra igricu onoliko puta koliko ima unetih kodova bez ograničenja.

Uputstva za igranje igrice:

 • Preuzima ulogu „Ultra loptice“ kojom se upravlja u vidu pomeranja prsta po ekranu na levu i desnu stranu i na taj način usmerava „Ultra lopticu“ da skoči na svaku platformu.
 • Skakanje „Ultra loptice“ se dešava automatski tako da se na opisan način usmerava njeno kretanje u smeru levo ili desno.
 • Cilj je usmeravanje „Ultra loptice“ da skokom dodirne/doskoči na platformu koja joj dolazi u susret
 • Svaki doskok na platformu donosi 50 poena
 • Na putu „Ultra loptici“ u susret idu jabuka, mango, kivi i Ultra limenka čije sakupljanje učesniku takođe donosi poene, i to sakupljanjem svake jabuke učesnik osvaja 300 poena, manga 400, kivija 500 poena, a Ultra limenke 1000 poena.
 • Svaki uspešan doskok na platformu se nagrađuje poenima, dok svaki promašaj platforme učesniku oduzima jedan „život“ u igrici o čemu je prikazano obaveštenje u gornjem levom uglu ekrana
 • Učesnik u svakoj igrici ima jedan pokušaj sa 3 života, a svaki promašaj platforme oduzima mu po jedan život, što znači da učesnik u toku jedne igrice može tri puta da promaši doskok na platformu.

Cilj igrice „Uhvati beat i osvoji nagrade“ je da se na zadatoj putanji sa Ultra lopticom osvoji što više poena. U igrici postoji „streak“ brojač koji meri uspešne uzastopne doskoke na platforme tokom jednog života i koji utiče na uvećanje osvojenih poena na sledeći način:

 • Nakon 10 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu i ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 2
 • Nakon 20 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 3
 • Nakon 50 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 4
 • Nakon 100 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 5,
 • Nakon 500 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 6

O promenama u rezultatu usled ostvarenih „streak“ uslova učesnik će tokom trajanja igrice biti obavešten u gornjem desnom uglu ekrana.

Svaki izgubljeni život u igrici poništava „streak“ brojač te se multiplikovanje poena može vršiti ponovo ali samo nakon 10, 20, 50, 100 i 500 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu.

Nakon svake završene igre pokrenute jednim Kodom, ukupan osvojen broj poena svakog učesnika u svakoj igri se smešta u bazu podataka iz koje se utvrđuje ukupan broj poena svakog učesnika tokom trajanja nagradne igre.

Odabir dobitnika

Tokom perioda trajanja konkursa biće dodeljeno više vrsta nagrada.

DNEVNE NAGRADE – svakog dana biće dodeljene po 7 dnevnih nagrade,a koje nagrade se dodeljuju za 7 učesnika sa najvećim brojem osvojenih poena u jednoj partiji toga dana

Oglasi
Oglasi

Svi poeni koje učesnik sakupi u pojedinačnim partijama u jednom ciklusu se sabiraju i predstavljaju ukupan ciklusni broj poena učesnika. Ciklusni poeni predstavljaju zbir svih osvojenih poena u svim partijama učesnika u jednom ciklusu.

CIKLUSNE NAGRADE – Na kraju svakog ciklusa se dodeljuju ciklusne nagrade i to svakog ciklusa po 3 ciklusne nagrade koje se dodeljuju troma učesnicima sa najvećim brojem osvojenih poena u Igrici tokom tog ciklusa

GLAVNA NAGRADA – Na kraju Konkursa se dodeljuje Glavna nagrada i to onom učesniku koji ima najveći pojedinačni rezultat u toku 45 dana trajanja konkursa (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku trajanja konkursa).

U slučaju da više učesnika ostvari isti najveći broj poena, bilo dnevnih, bilo ciklusnih ili za Glavnu nagradu, za utvrđivanje dobitnika računaće se rezultat učesnika koji je prvi sakupio najveći broj poene.

Za osvajanje glavne nagrade konkurišu sve prijave, nevezano od toga da li su učesnici osvojili neku od ostalih nagrada, što znači da bez obzira da li je učesnik osvojio neku od Dnevnih i/ili Ciklusnih nagrada, isti pod uslovima u ovim pravilima učestvuje u takmičenju za osvajanje glavne nagrade.

Napomene za osjavanje nagrada:

 • Jednu vrstu dnevne nagrade učesnik može da osvoji samo jednom u okviru nagradnog konkursa, što znači da nevezano od toga da li u toku nagradnog konkursa jedan učesnik ima više puta najveći rezultat u danu, isti ima pravo samo na po jednu vrstu dnevne nagrade
 • Bez obzira što učesnik nema pravo da više puta osvoji jednu vrstu dnevne nagrade, učesnik koji osvoji neku od dnevnih nagrada nastavljanjem igranja, tj. učestvovanja u konkursu na opisan način, sakuplja poene koji mu se računaju u ukupan ciklusni broj poena i učestnik ima pravo da osvoji neku od ciklusnih nagrada
 • Jednu vrstu ciklusne nagrade učesnik takođe može da osvoji samo jednom tokom perioda trajanja konkursa

Objava dobitnika i rang liste

Učesnici u svakom trenutku tokom perioda trajanja konkursa mogu da prate rang listu sa svojim i osvojenim poenima ostalih učesnika Konkursa. Rang lista je objavljena na sajtu www.ultrachallenge.rs i pristupa joj se putem mobilnih telefona. Na listi se koristi identifikacioni naziv korisnika ili „nadimak“.

Poeni:

 • Za dnevnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat tog dana (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku tog dana).
 • Za ciklusnu nagradu se računa zbir svih osvojenih poena tokom jednog ciklusa (zbir svih poena koje je igrač osvojio u svim pojedinačnim parijama u toku ciklusa)
 • Za Glavnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat u toku trajanja nagradne igre (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku trajanja Konkursa)

Status na rang listi određuje vrstu nagrade koju učesnik može da osvoji.

Organizator će na sajtu www.ultrachallenge.rs objavljivati:

 • Preliminarnu listu korisnika koji imaju najveći dnevni broj poena 10 minuta iza ponoći
 • Finalna lista učesnika koji su osvojili dnevne nagrade će biti objavljena tog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na dan za koji se nagrada izvlači).
 • Preliminarna lista učesnika koji imaju najveći ciklusni broj poena biće objavljena desetog dana i to 10 minuta iza ponoći
 • Finalna dobotnika ciklusne nagrade će biti objavljena lista istog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na poslednji dan ciklusa)

Preliminarna lista se automatski formira nakon prvog preseka, nako čega sledi provera regularnosti.

Kontaktiranje dobitnika i dodela nagrada

Organizator će 7 kvalifikovanih učesnika koji imaju najveći dnevni broj poena kontakirati u roku od 5 dana od isteka dana za koji se dodeljuju nagrade radi dodele dnevne nagrade.

Organizator će 3 kvalifikovanih učesnika koji imaju najveći ciklusni broj poena kontakirati u roku od 5 dana od isteka Ciklusa za koju se dodeljuju nagrade radi dodele ciklusne nagrade.

Komunikacija sa kvalifikovanim učesnicima će se obavljati putem e-maila, odnosno preko adrese e-pošte koja je data prilikom prijave na Konkurs ili telefonskim putem.

Dnevne i ciklusne nagrade će biti uručivane dobitinicima slanjem na kućnu adresu dobitnika, s tim što će dobitnik o vremenu isporuke biti obavešten

Glavnu nagradu dobitnik će preuzeti na adresi organizatora. Organizator će dnevne i ciklusne nagrade dobitnicima poslati u roku od 25 dana od isteka dana odnosno ciklusa za koji dan odnosno ciklus se nagrade dodeljuju.

Potencijalni dobitnik je dužan da dokaže ispunjenost uslova nagradne igre, uključujući ali se ne ograničavajući na dokaz o starosti, identitetu, državljanstvu Republike Srbije, prebivalištu na teritoriji RS izuzev teritorije AP Kosovo i Metohija.

Ukoliko organizator bilo koju od nagrada ne bude uspeo da dodeli učesniku koji je istu osvojio, nagrade koje nisu dodeljene za dan ili ciklus za koji su izvučene, biće dodeljene narednog dana ili tokom narednog ciklusa.

Učestvovanje i pravila

Važna napomena je da je učestvovanje u konkursu moguće SAMO putem mobilnog telefona na www.ultrachallenge.rs

Subscribe
Notify of
112 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!