86 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Ultra nagradna igra uz Ultra energy traje od 01.03.2023 do 14.04.2023 na ultrachallenge.rs

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x Fiat 500x 1.0 120KS sport
 • Ciklusne nagrade (jedan ciklus traje 9 dana i na kraju svakog ciklusa su 3 nagrade)
  • 5 x mobilni telefon iPhone 14 za prvo mesto u ciklusu
  • 5 x Samsung Smart televizor UE43BU8072UXXH za drugo mesto u ciklusu
  • 5 x Sony Bežični zvučnik veliki MHCV43D za treće mesto u ciklusu
 • Dnevne nagrade (svakoga dana 7 nagrade):
  • 45 x Sony Bežični zvučnik mali SRSXB13B za prvo mesto u danu
  • 45 x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 12.000 dinara za drugo mesto u danu
  • 45 x Xiaomi Redmi buds 3 pro za treće mesto u danu
  • 180 x Ultra paket 24 kom. za četvrto, peto, šesto i sedmo mesto u danu

Pravo učešća

Pravo učešća u konkursu imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Ciklusi nagradne igre

Period trajanja Ultra konkursa je organizovan na dnevnom i ciklusnom nivou.

 • Ciklusni nivo: Tokom trajanja konkursa je organizovano 9 dnevnih takmičenja u okviru 5 ciklusa. Svaki ciklus traje 9 dana.
 • Dnevni nivo: Svako dnevno takmičenje počinje u 00:00 časova i završava se istekom tog dana u 23:59 časova.

Ciklusi:

 1. ciklus traje od 01.03.2023. do 09.03.2023. do 23:59 časova
 2. ciklus traje od 10.03.2023. do 18.03.2023. do 23:59 časova
 3. ciklus traje od 19.03.2023. do 27.03.2023. do 23:59 časova
 4. ciklus traje od 28.03.2023. do 05.04.2023. do 23:59 časova
 5. ciklus traje od 06.04.2023. do 14.04.2023. do 23:59 časova

15.04.2023 je poslednji dan konkursa i tada se objavljuju rang liste i proglašava dobitnik glavne nagrade.

Igranje igrice nije moguće 15.04.2023 i poslednji datum kada je učestvovanje putem igrice moguće je 14.04.2023.

Kako učestvovati?

 1. Kupi minimum jednu limenku Utra Energy Original 0,25l ili Utra Energy Original 0,5l čiji je poklopac zlatne boje
 2. Na mobilnom telefonu poseti sajt www.ultrachallenge.rs
 3. Prijavi se na sajtu
 4. Unesi kod koji se nalazi ispod zatvarača Ultra limenke
 5. Odigraj igricu „Uhvati beat i osvoji nagrade“ – svaki kod ti donosi jedno igranje sa 3 života

Napomene:

 • Važna napomena: Igra se može igrati SAMO putem mobilnog telefona na www.ultrachallenge.rs (učestvovanje korišćenjem desktop i laptop računara ili tablet računara nije moguće)
 • Broj unosa kodova je neograničen
 • Prijave neće biti važeće ako se obave onlajn korišćenjem metoda koje generišu skriptovi, makroi ili korišćenjem automatizovanih uređaja, odnosno na bilo koji nedozvoljen način

Kako se igra igrica „Uhvati beat i osvoji nagrade“

 1. Unesi kod (Kako bi pokrenuo igricu moraš da uneseš kod koji se nalazi ispod otvarača Ultra Energy limenke)
 2. Pritisni dugme/taster „Startuj igru“- jedan kod ti pruža 1 pokušaj sa 3 života
 3. Igraj i osvoji poene: Dodirni ekran i zadrži prst na njemu. Pomeraj prst levo desno po ekranu, i na taj način usmeravaj Ultra lopticu da skoči na kamen. Svaki kamen donosi 50 poena.cSakupljaj Ultra Energy limenke za extra poene u igri. Svaka Ultra Energy limenka donosi 1000 poena. Sakupljaj srca, zvezdice i dijamante za extra poene. Svaka jabuka donosi 300 poena, svaki mango 400 poena, svaki kivi 500 poena. Ne tapkaj prstom po ekranu, ovo nije igra tapkanja. Kada promašiš kamen gubiš jedan život, ali nastavljaš da igraš dalje sakupljajući poene. Ukupno imaš 3 života. Igra se završava kada izgubiš sva 3 života.Što duže odigraš sa svoja tri života i što više extra poena sakupiš, rezultat će ti biti bolji i imaćeš veće šanse da osvojiš neku od nagrada (dnevnih, ciklusnih, glavnu).
 4. Na kraju igre možeš da pogledaš na kom se mestu nalaziš na svakoj od 3 liste (Lista dnevnih rezultata, Lista ciklusnih rezultata i Lista rezultata za glavnu nagradu)

Unet kod jedne limenke Ultra Energy Original sa poklopcem zlatne boje donosi učesniku pravo da odigra jednu igricu. Učesnik ima pravo da igra Igricu onoliko puta koliko ima unetih kodova bez ograničenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učesnik ima pravo da igra igricu onoliko puta koliko ima unetih kodova bez ograničenja.

Uputstva za igranje igrice:

 • Preuzima ulogu „Ultra loptice“ kojom se upravlja u vidu pomeranja prsta po ekranu na levu i desnu stranu i na taj način usmerava „Ultra lopticu“ da skoči na svaku platformu.
 • Skakanje „Ultra loptice“ se dešava automatski tako da se na opisan način usmerava njeno kretanje u smeru levo ili desno.
 • Cilj je usmeravanje „Ultra loptice“ da skokom dodirne/doskoči na platformu koja joj dolazi u susret
 • Svaki doskok na platformu donosi 50 poena
 • Na putu „Ultra loptici“ u susret idu jabuka, mango, kivi i Ultra limenka čije sakupljanje učesniku takođe donosi poene, i to sakupljanjem svake jabuke učesnik osvaja 300 poena, manga 400, kivija 500 poena, a Ultra limenke 1000 poena.
 • Svaki uspešan doskok na platformu se nagrađuje poenima, dok svaki promašaj platforme učesniku oduzima jedan „život“ u igrici o čemu je prikazano obaveštenje u gornjem levom uglu ekrana
 • Učesnik u svakoj igrici ima jedan pokušaj sa 3 života, a svaki promašaj platforme oduzima mu po jedan život, što znači da učesnik u toku jedne igrice može tri puta da promaši doskok na platformu.

Cilj igrice „Uhvati beat i osvoji nagrade“ je da se na zadatoj putanji sa Ultra lopticom osvoji što više poena. U igrici postoji „streak“ brojač koji meri uspešne uzastopne doskoke na platforme tokom jednog života i koji utiče na uvećanje osvojenih poena na sledeći način:

 • Nakon 10 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu i ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 2
 • Nakon 20 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 3
 • Nakon 50 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 4
 • Nakon 100 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 5,
 • Nakon 500 uspešnih uzastopnih doskoka na paltformu svi poeni (koji uključuju poene za doskok na platformu, ubiranje gore navedenih voćkica i Ultra limenki) koje učesnik počne da skuplja nakon toga tokom te igrice se množe sa 6

O promenama u rezultatu usled ostvarenih „streak“ uslova učesnik će tokom trajanja igrice biti obavešten u gornjem desnom uglu ekrana.

Svaki izgubljeni život u igrici poništava „streak“ brojač te se multiplikovanje poena može vršiti ponovo ali samo nakon 10, 20, 50, 100 i 500 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu.

Nakon svake završene igre pokrenute jednim Kodom, ukupan osvojen broj poena svakog učesnika u svakoj igri se smešta u bazu podataka iz koje se utvrđuje ukupan broj poena svakog učesnika tokom trajanja nagradne igre.

Odabir dobitnika

Tokom perioda trajanja konkursa biće dodeljeno više vrsta nagrada.

DNEVNE NAGRADE – svakog dana biće dodeljene po 7 dnevnih nagrade,a koje nagrade se dodeljuju za 7 učesnika sa najvećim brojem osvojenih poena u jednoj partiji toga dana

Svi poeni koje učesnik sakupi u pojedinačnim partijama u jednom ciklusu se sabiraju i predstavljaju ukupan ciklusni broj poena učesnika. Ciklusni poeni predstavljaju zbir svih osvojenih poena u svim partijama učesnika u jednom ciklusu.

CIKLUSNE NAGRADE – Na kraju svakog ciklusa se dodeljuju ciklusne nagrade i to svakog ciklusa po 3 ciklusne nagrade koje se dodeljuju troma učesnicima sa najvećim brojem osvojenih poena u Igrici tokom tog ciklusa

GLAVNA NAGRADA – Na kraju Konkursa se dodeljuje Glavna nagrada i to onom učesniku koji ima najveći pojedinačni rezultat u toku 45 dana trajanja konkursa (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku trajanja konkursa).

U slučaju da više učesnika ostvari isti najveći broj poena, bilo dnevnih, bilo ciklusnih ili za Glavnu nagradu, za utvrđivanje dobitnika računaće se rezultat učesnika koji je prvi sakupio najveći broj poene.

Za osvajanje glavne nagrade konkurišu sve prijave, nevezano od toga da li su učesnici osvojili neku od ostalih nagrada, što znači da bez obzira da li je učesnik osvojio neku od Dnevnih i/ili Ciklusnih nagrada, isti pod uslovima u ovim pravilima učestvuje u takmičenju za osvajanje glavne nagrade.

Napomene za osjavanje nagrada:

 • Jednu vrstu dnevne nagrade učesnik može da osvoji samo jednom u okviru nagradnog konkursa, što znači da nevezano od toga da li u toku nagradnog konkursa jedan učesnik ima više puta najveći rezultat u danu, isti ima pravo samo na po jednu vrstu dnevne nagrade
 • Bez obzira što učesnik nema pravo da više puta osvoji jednu vrstu dnevne nagrade, učesnik koji osvoji neku od dnevnih nagrada nastavljanjem igranja, tj. učestvovanja u konkursu na opisan način, sakuplja poene koji mu se računaju u ukupan ciklusni broj poena i učestnik ima pravo da osvoji neku od ciklusnih nagrada
 • Jednu vrstu ciklusne nagrade učesnik takođe može da osvoji samo jednom tokom perioda trajanja konkursa

Objava dobitnika i rang liste

Učesnici u svakom trenutku tokom perioda trajanja konkursa mogu da prate rang listu sa svojim i osvojenim poenima ostalih učesnika Konkursa. Rang lista je objavljena na sajtu www.ultrachallenge.rs i pristupa joj se putem mobilnih telefona. Na listi se koristi identifikacioni naziv korisnika ili „nadimak“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poeni:

 • Za dnevnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat tog dana (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku tog dana).
 • Za ciklusnu nagradu se računa zbir svih osvojenih poena tokom jednog ciklusa (zbir svih poena koje je igrač osvojio u svim pojedinačnim parijama u toku ciklusa)
 • Za Glavnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat u toku trajanja nagradne igre (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku trajanja Konkursa)

Status na rang listi određuje vrstu nagrade koju učesnik može da osvoji.

Organizator će na sajtu www.ultrachallenge.rs objavljivati:

 • Preliminarnu listu korisnika koji imaju najveći dnevni broj poena 10 minuta iza ponoći
 • Finalna lista učesnika koji su osvojili dnevne nagrade će biti objavljena tog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na dan za koji se nagrada izvlači).
 • Preliminarna lista učesnika koji imaju najveći ciklusni broj poena biće objavljena desetog dana i to 10 minuta iza ponoći
 • Finalna dobotnika ciklusne nagrade će biti objavljena lista istog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na poslednji dan ciklusa)

Preliminarna lista se automatski formira nakon prvog preseka, nako čega sledi provera regularnosti.

Kontaktiranje dobitnika i dodela nagrada

Organizator će 7 kvalifikovanih učesnika koji imaju najveći dnevni broj poena kontakirati u roku od 5 dana od isteka dana za koji se dodeljuju nagrade radi dodele dnevne nagrade.

Organizator će 3 kvalifikovanih učesnika koji imaju najveći ciklusni broj poena kontakirati u roku od 5 dana od isteka Ciklusa za koju se dodeljuju nagrade radi dodele ciklusne nagrade.

Komunikacija sa kvalifikovanim učesnicima će se obavljati putem e-maila, odnosno preko adrese e-pošte koja je data prilikom prijave na Konkurs ili telefonskim putem.

Dnevne i ciklusne nagrade će biti uručivane dobitinicima slanjem na kućnu adresu dobitnika, s tim što će dobitnik o vremenu isporuke biti obavešten

Glavnu nagradu dobitnik će preuzeti na adresi organizatora. Organizator će dnevne i ciklusne nagrade dobitnicima poslati u roku od 25 dana od isteka dana odnosno ciklusa za koji dan odnosno ciklus se nagrade dodeljuju.

Potencijalni dobitnik je dužan da dokaže ispunjenost uslova nagradne igre, uključujući ali se ne ograničavajući na dokaz o starosti, identitetu, državljanstvu Republike Srbije, prebivalištu na teritoriji RS izuzev teritorije AP Kosovo i Metohija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko organizator bilo koju od nagrada ne bude uspeo da dodeli učesniku koji je istu osvojio, nagrade koje nisu dodeljene za dan ili ciklus za koji su izvučene, biće dodeljene narednog dana ili tokom narednog ciklusa.

Učestvovanje i pravila

Važna napomena je da je učestvovanje u konkursu moguće SAMO putem mobilnog telefona na www.ultrachallenge.rs
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

86 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Ttt
24/03/2023 18:45

Hakeraj

Sebastian
24/03/2023 10:37

Bravo

molba
22/03/2023 00:51

Moli se haker da jedan dan dopusti da neko osvoji makar paket ultre.

Leko
22/03/2023 09:32
Odgovor za  molba

Pa ako vec mislite da postoji neko ko hakuje kako bar ne pomislite da ih je vise nego samo jedan?! 🙂 Mnogo je to posla za jednu osobu, cak i kad je namestanje rezultata u pitanju

Hak
22/03/2023 22:34
Odgovor za  Leko

Posao koji se isplati.

Sanja
20/03/2023 21:46

Rezultati su takvi kao da ucestvuju roboti a ne ljudi.

Aki
20/03/2023 10:32

Ovo je vec unapred namjesteno!!

Ultric
19/03/2023 12:54

Ja sam pokusala 30 puta da odigram igricu, limenke stoje u sobi mogu i da slikam, uspela sam oko 300 000 da napravim. Ok mozda ne znam da igram mada je igrica jako jednostavna, sto duze igras sve je teze i teze i brze, ali da neko napravi 30 miliona i to vec posle par dana, to vec vredja inteligenciju. Ovo moze samo varanjem i tacka, nema dalje.

Tel
19/03/2023 10:29

Kada se pojavi haker da preuzme auto dati mu telefon u ruke i kao ajde ti decko da nama pokazes ovde pred svima kako se to igra za 30 milke. Kad pogine na 500k vratiti auto u garazu za sledecu nag igru.

Losa organizacija
19/03/2023 01:21

Haker koji osvaja auto je poraz za one koji su napravili igru. Smisao igre je unisten. Onaj ko vidi limenku na kojoj pise da postoji neka ultra nagradna igra i odigra a onda vidi pobednicke rezultate vise ne ucestvuje jer sto bi ako nije haker?!

Igra
19/03/2023 00:34

Igra koja je hakovana prvog dana i prolazi svakog dana ista fora, ne mogu da je otkriju.

Leko
18/03/2023 00:59

Bez uvrede, ali u ovim komentarima vidimo prosecnu inteligenciju coveka u Srbiji.

Niko pravila procitao nije niti sistem bodovanja, 2-3 puta su pokusali da igraju igricu i to je to odmah su zakljucili DA JE NEMOGUCE OSTVARITI MILIONSKE REZULTATE.

E pa evo iz prve ruke kazem da je moguce, bodovi na nedeljnom nivou tacnije oni rezultati od 300+ miliona poena se SABIRAJU IZ SVIH ODIGRANIH IGARA, znaci 300 ultri po milion bodova i eto ga rezultat od 300 miliona, ne zanosite se da je sve prevara, na kraju krajeva meni odgovara jer dok god je vas takvih ja cu sve nagrade uzeti dok vi kuckate komentare.

I jos da napomenem da je igrica ogranicena na igranje preko telefona UPRAVO iz razloga jer je nemoguce hakovati igricu tj menjati kod i upisivati rezultate kako kome odgovara.
Mucnite glavom narode, ode vam auto pred nosem

Nagrade
19/03/2023 10:26
Odgovor za  Leko

Desni klik open dev tools i mozes igrati preko pc. Ovde nije 300x 1milion. Ovde se desava 30x 20 miliona. Niko vise i ne igra, uzimaj nagrade dok te ne provale.

Leko
19/03/2023 18:22
Odgovor za  Nagrade

Hahahah vazi majstore, voleo bih da mogu da te „posadim“ pored mene da gledas dok igram ali ne bi mogao da izdrzis 3 sata ni da gledas dok igram a kamoli da igras. Drzi se ti skeniranja racuna, za to ti ne treba veliki IQ

Sir
19/03/2023 20:27
Odgovor za  Leko

Pravis zrtvu kako se mnogo mucis.3 sata skakanja levo desno sigurno ne radis, skakuces ti 3 sata ali se ne mucis nego pustis da to samo radi. Cim spominjes uporno IQ, znaci da si provalio foru. Varas ali svaka cast – ovi iz ultre nemaju taj IQ da te provale.

Leko
19/03/2023 21:54
Odgovor za  Sir

A ja bas smatram da IQ za tako nesto nije potreban, eto ti bez visokog IQ-a nas u par recenica nauci kako se vara, programeru 🙂

Sir
20/03/2023 00:18
Odgovor za  Leko

Pa ti cas mislis da treba visoki IQ a cas mislis da moze i sa niskim IQ, neodlucan si. Bitno da se vara, nebitno ko kad gde i sa kojim IQ.

brutality
22/03/2023 12:16
Odgovor za  Leko

Ja sam juce napravio 17 miliona iz jedne partije i uzeo prvo mesto dnevnu nagradu. Igrao sam posteno tacno 2 sata i 20 minuta. Igram od prvog dana i 1 dan sam osvojio paket a drugi dan slusalice, 8 ili 9 dan sam upao za nagradu za vaucer. Tako da sam osvojio sve dnevne nagrade. Nadam se nekoj od ciklusnih u ovom trecem ciklusu. Idu mi sve nagradne igre gde ima igrica. I osvojio sam za zadnjih 4 godine gomilu nagrada igranjem, NE varanjem! Prvi ciklus su ocistili to malo igraca sto su pokusali da varaju i sad samo ko je zapravo vestiji osvaja nagrade! Igra je prelaka, samo je naporna kad se igra duze. Bez ljutnje botovi, ali ova nagradna igra je za gejmere!

Mile
22/03/2023 13:29
Odgovor za  brutality

Mislis da se moze ostvariti i 27 miliona koliko je rekord za auto? Hoces li uopste i pokusavati to da oboris ili si zadovoljan dnevnim i ciklusnim nagardama!?

Marta
22/03/2023 14:56
Odgovor za  brutality

Dosta nas je pisala Ultri da se žali sto preko email fb insta pa I ovde. Zato su I došli prevaranti ovde da se Peru ipak dobru lovu uzimaju na varanju. Tako se I Staropramen igrica igrala otvaranje puzli. Oni tj hakeri rese sve puzzle za 9 sekundi a da otvoriš svih 16 polja treba 15 sekundi a kamoli da ih rešiš. I uvek ista lica varaju na igricama i msm da treba da se podnese krivična prijava i jednom da se stane na put doticnima. I napominjem uvek su ista imena i prezimena.

Mari
22/03/2023 23:15
Odgovor za  Marta

Ova nagradna igra je najveca prevara koja se desila u istoriji nagradnih igara i preti da ostane neprovaljena.Najveca prevara u finansijskom smislu jer haker postaje milioner za 45 dana.Meni iskreno je najnelogicniji potez organizatora da iako zna da su rezultati nerealni i neostvarivi dozvoljava da se objave pobednici i podele nagrade.Haker se hvali kako igra 2-3-4 sati na telefonu igricu bez ikakve greske a realnost je da izmenom koda nastima elemente igre da moze bez ikakvih problema da pusti igru da sama odradi posao a po svim osnovama koji se proveravaju deluje kao da je sve odradjeno bez ikakvih izmena.

Leko
23/03/2023 01:51
Odgovor za  Mari

Hahaha kako ste svi odjednom postali hakeri i programeri 🙂 Aj kad napravite neki kurs javite, da se ne mucim vise da buljim u telefon po par sati nego da samo kako vi kazete „nastimam elemente“. 😉

sdjordjevic
17/03/2023 22:38

Večeras mi je rezultat bio nešto preko 9.7 miliona i iz nekog razloga rezultata nema na dnevnoj rang listi

Hack
19/03/2023 00:34
Odgovor za  sdjordjevic

Los ti je taj hack 🙂 moj uvek prolazi, ne primecuju nista.

sdjordjevic
19/03/2023 00:37
Odgovor za  Hack

ako je hack sat ipo igranja onda neka je

Izmena
19/03/2023 10:34
Odgovor za  sdjordjevic

Pa ako igras regularno ne mozes osvojiti, moras izmeniti kod da bi se napravio rezultat neki normalan

Yiu
19/03/2023 12:55
Odgovor za  sdjordjevic

Nije taman posla, to mozes i uzivo dokazati siguran sam. Haha

sdjordjevic
19/03/2023 12:59
Odgovor za  Yiu

pa naravno da mogu

Yiu
19/03/2023 17:40
Odgovor za  sdjordjevic

Odlicno, pripremi se jer tu nema varanja.

sdjordjevic
19/03/2023 17:59
Odgovor za  Yiu

ajde

Ivana
17/03/2023 22:25

Večeras rang lista nije tacna. Gde da se zalim, ima li neki mail?

Bojana
18/03/2023 04:13
Odgovor za  Ivana

Nije tacna od pocetka samo igre

auto
16/03/2023 23:42

Ovaj haker kad dobije auto odma da mu se pokvari jer je unistio smisao igrice od prvog dana

Olja
15/03/2023 15:56

Kako ce ne zaposleni da kupe uopšte ulrtu ako nema niko primanja u porodici i ne sme da je zaposlen 🙂 kršenje Ustava člana 21 diskriminacija
E zbog ovog namerno neću ni kupovati vaše proizvode

Dimitrij Paunoski
14/03/2023 21:17

Gde se šalje kod

Neko
14/03/2023 21:00

Za nedeljnu nagradu prvi ima 500.000.000 poena. Taj treba da se prijavi za ginisovu knjigu rekorda jer takav jos nije zabelezen. Pisite im na: ultra energy rs facebook, da drugi put vrate igru sa fiskalnim racunima.

Petar pekic
14/03/2023 19:20

Jel sam se ja registrovao imam kodove da posaljem ovde ili?

Ultra
11/03/2023 19:15

E a fora 500 miliona poena i ovi iz ultre kao sve je regularno brale muce se ljudi, igraju ne spavaju! Pa upalite igricu i odigrajte da vidite da je regularno. Ludi su na kvadrat ali sta ces, rade za platu ljudi pa se ne cimaju, nije iz njihovog dzepa ovaj trosak.

pogodak
16/03/2023 23:45
Odgovor za  Ultra

Zavrsili su svoj posao kad je pocela igra.Tako je kako je nema tu ispravke.

dada
09/03/2023 22:11

Haker ovo siluje na maksimum sa milionskim nerealnim rezultatima.

Ivan
07/03/2023 00:52

Organizator da mi se javi u Dm da mu nesto saopstim…Ja Cu da dobijem kola

Franjo
05/03/2023 11:09

Ja imam limenku ultrr

Ilija
03/03/2023 19:31

QJC…

Bojana
02/03/2023 06:14

Ultru ne vredi ni igrati. Rezervisano je za hakere I gejmere.

Jaa
02/03/2023 10:10
Odgovor za  Bojana

Upravo tako. Gledam prvi na tabeli ima 23.000.000 bodova a tek je pocela nagradna igra.

Bojana
02/03/2023 18:13
Odgovor za  Jaa

Najbolji osvaja automobil. Ice I do 100 miliona

Miki
02/03/2023 18:54
Odgovor za  Bojana

100 miliona ce biti za nekoliko dana… do kraja nagradne igre prvi ce imati oko 1.000.000.000+ bodova. Ova nagradna igra je za vrhunske programere koji ce to lako nastelovati. Nagradna igra je cista 0 za one koji posteno ucestvuju u njoj.

Bojana
02/03/2023 21:44
Odgovor za  Miki

U pravi si. Već sada imamo 50 miliona haha

dada
06/03/2023 00:02
Odgovor za  Bojana

ima i 300 miliona koliko hakerisu

Miroslav
01/03/2023 21:10

Registracija putem windowsa nije podržana. Putem telefona android takodje nije podržana registracija. Srećom skreenshoot radi pa ćemo da vas izreklamiramo onako kako dolikuje u javnosti…

Luki
01/03/2023 19:19

Zasto mora daxse igra igrica?Zar nije dovoljno da se posalje kod pa ko je srece taj pobedi. Sve vise igara komplikuju i kreiraju tezim za potencijalni dobitak nagrade,pa samin tim nagradne igre gube smisao,jer nije dobitnik slucajni srecni dobutnik,vec je dobitnik koji je najvispreniji i najpametniji u igranju igara.

Jaa
02/03/2023 10:06
Odgovor za  Luki

Nagradna igra je osmisljena za profi igrace kojima je to biznis, a mi obicni smrtnici mozemo eventualno da dobijemo neku zahvalnicu za ucesce u nagradnoj igri.

Daliborka
01/03/2023 14:09

Ne radi sajt

Veljko
01/03/2023 00:27

dobar dan kad se sutra i koliko sati da dobiem ovo ultra

Itkoo
28/02/2023 12:19

Jel i vama nema nista na sajtu, samo slika?

Marko Adzovic
27/02/2023 23:36

FjCPY…

Nemir Cicvara
27/02/2023 09:12

FF…..

Milic
26/02/2023 16:20

FV…..

Jovan
21/02/2023 12:47

Gde da upisem kod?

Zdravka
20/02/2023 15:05

Od kada vaze racuni koji se unose za plazma nagradnu igru?

Dragan
17/02/2023 15:56

B72

Marjanovic LJiljana
17/02/2023 14:07

3316

Luka
16/02/2023 16:24

Nadam da je moje imam par kodova

Miki
16/02/2023 12:45

2022 god na leto kada se organizovala ultra nagradna igra nije bio automobil nego ps5, svaki drugi dan… Krajem 2021 je bio automobil.