16 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

TUC nagradna igra traje od 01.05.2023 do 31.05.2023. godine u 23:59č

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • 1 x vaučer za putovanje u Pariz i poseta Diznilendu za četiri osobe i poseta zabavnom parku Diznilend i to periodu od godinu dana od dana završetka nagradne igre
 • Nedeljne nagrade:
  • 4 x JBL Bluetooth zvučnik, model XTREME 3.
 • Dnevna nagrada:
  • 31 x Games4You vaučer

Ukupan broj nagrada: 36

Turistički aranžman se sastoji iz:

 • tri noćenja sa doručkom u hotelu u jednoj sobi sa dva bračna ili četiri singl kreveta
 • povratne avionske karte na relacii Beograd- Pariz- Beograd, sa datumom putovana u periodu od godinu dana od dana završetka nagradne igre, a koji će naknadno biti definisan sa turističkom agencijom
 • ulaznice za zabavni park Dizilend
 • povratni transfer na relaciji aerodrom- hotel
 • povratni transfer na relaciji hotel – zabavni park Diznilend
 • usluge grupnog vodiča kroz zabavni park Diznilend
 • Ukoliko dobitnik nagrade iz bilo kog ličnog razloga ne želi da putuje u Pariz može u visini vrednosti glavne nagrade izabrati turistički aranžman po želji, a po prethodnom dogovoru sa turističkom agencizom u skladu sa njenom ponudom i slobodnim kapacitetima

Pravo učešća

Pravo učeša i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

TUC proizvodi čija kupovina kvalifikuje za učeše u nagradnoj igri

 • Tuc Bacon 100g
 • Tuc Cheese 100g
 • Tuc Original 100g
 • Tuc Paprika 100g
 • Tuc Sour Cream & Onion 100g
 • Tuc Mini Spicy Cheddar and Jalapeno flavour 85g

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koji TUC proizvod iz gore navedene liste u bilo kojem prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije
 2. Pošalji SMS na broj 2222 sa rednim brojem računa tzv. PFR brojem (ukoliko je učesnik nakon kupovine dobio fiskalni račun sa PFR bjem 9ZLFVRE9-9ZLFVRED9-77029 onda šalje SMS na broj 2222 sa tekstom: 9ZLFVRE9-9ZLFVRED9-77029)
 3. Sačuvaj fiskalni račun na kojem se nalazi PFR broj fiskalnog računa

Napomena:

 • sa istog broja telefona potrošač može poslati najviše 50 SMS poruka na broj 2222

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade se vrši svakog dana tokom trajanja nagradne igre za prethodni dan (u izvlačenu za odrebeni dan učestvu lica koza su se registrovala određenog dana u periodu od 00:00 časova do u 23:59 časova – na primer: svi učesnici koi se registruju u ponedeljak, u periodu od 00:00 časova do u 23:59 časova, učestvuju u izvlačenju dobitnika DNEVNE nagrade u utorak).

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada se vrši počev od 02.05.2023. godine u 10:00 časova, te se shodno tome dnevno izvlači po 1 DNEVNA nagrada. Biće izvučeno ukupno 31 dobitnik DNEVNE nagrade.

Jedno lice ne može biti dobitnik DNEVNE nagrade više od jednog puta.

Dobitnik DNEVNE nagrade može biti dobitnik NEDELJNE nagrade.

Izvlačenje dobitnika NEDELJNE nagrade

Biće izvučeno ukupno 4 dobitnika nedeljene nagrade.

Jedno lice ne može biti dobitnik nedeljene nagrade više od jednog puta.

Dobitnik nedeljene nagrade može biti dobitnik DNEVNE nagrade.

Dobitnik nedeljene nagrade može biti dobitnik GLAVNE nagrade.

IZVLAČENJE DOBITNIKA GLAVNE NAGRADE

Izvlačenje dobitnika GLAVNE nagrade biće vršeno 01.06.2023. godine u 14:00 časova (učestvuju lica koja su poslala odgovarajući kod u periodu od 01.05.2023 u 00:01č do 31.05.2023. godine u 23:59č)

Dobitnik GLAVNE nagrade može biti dobitnik DNEVNE nagrade.

Dobitnik GLAVNE nagrade može biti dobitnik NEDELЬNE nagrade.

Objava dobitnika

Objavljivanje dobitnika nagrade bile vršeno na internet stranici www.instagram.com/tucsrbija/ nakasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Obaveštenje dobitnika dnevnih i nedeljenih nagrada

Istog dana kada je nagrada izvučena, priređivač ćebe obavestiti dobitnika (SMS-om na broj mobilnog telefona sa kog je poslao sms za učešće u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio, kao i o obavezi da u roku od 48 časova od primanja SMS-a priređivaču dostavi lične podatke (ime, prezime, adresu prebivališta i adresu za isporuku nagrade ako j različita od adrese prebivališta) i fotografiju fiskalnog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini na mail adresu tuc@gmd.rs.

Obaveštenje dobitnika glavne nagrade

Priređivač će dobitnika obavestiti pozivanjem navedenog broja mobilnog telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv, priređivač će mu poslati SMS kojim će ga obavestiti da je dobitnik nagrade u nagradnoj igri.

Dobitnik treba da se javi najkasnije roku od 24 časa (najkasnije do 05.06.2023. do 15č) od dana prijema sms-a, na telefon priređivača na broj +381 11 770 6275 u vremenu od 07:00 do 15:00 časova, od ponedeljka do petka, osim u vreme državnih praznika, i ovlaštenom licu priređivača saopšti svoje ime i prezime, adresu prebivališta, jedinstveni matični broj građana, kontakt telefon, te dostavi i fotografiju fiskalnog računa kao dokaz o izvršeno kupovini, a sve to na mail adresu tuc@gmd.rs.

Dodela nagrada

Priređivač će dostaviti nagrade dobitniku putem pošte ili kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 01.08.2023. godine.

Glavna nagrada će biti uručena do 01.08.2023. godine, na adresi u Republici Srbiji koju će dobitnik navesti prilikom obaveštenja o nagradi.

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
16 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!