Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Snickers nagradna igra počinje 03.06.2019. godine i traje do 02.07.2019. godine.

Nagradni fond je:
Glavna nagrada
Putovanje na Ibicu za dve osobe vredno 420.792,00
Glavna nagrada – putovanje uključuje povratnu avio kartu sa transferom do i od aeredroma na Ibici, 6 noćenja na bazi polu pansiona u hotelu Blau park 4* zvezdice na Ibici (San Antonio) u periodu od 1.8. 2019do 31.10.2019, u skladu sa dogovorom sa agencijom koja organizuje putovanje,kao i putno osiguranje u toku putovanja.
Nedeljne nagrade:
12 Apple iPhone 8 64GB Space Grey
20 Apple 9.7 inch I Pad 6 Wi-Fi 32 Space Grey
Dnevne nagrade
300 bluetooth zvučnika

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri ima fizičko lice, punoletni državljanin Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji izuzev Kosova i Metohije, koje ispuni sve uslove za učešće u ovoj nagradnoj igri, odnosno koje u periodu trajanja nagradne igre najpre kupi Snickers promo pakovanje od 50gr koje na sebi sadrži jedan od sledećih natpisa: BLESAV, KONFUZAN, ZBUNJEN, ŠAŠAV, SNICKERS ili Snickers od 75 gr koji u sebi sadrži jedan od natpisa: ŠAŠAV, KONFUZAN, SNICKERS. Na svim navedenim promo pakovanjima stoji i ispis POZOVI,PODELI, OSVOJI. Radi validnog učešća u nagradnoj igri potrebno je da učesnik do kraja nagradne igre sačuva kupljeno neoštećeno promo pakovanje sa kodom, te isto prezentuju priređivaču na njegov zahtev.

Da bi učestvovao u nagradoj igri potrebno je da potrošač postupi na jedan od sledeća dva način:
1) putem interneta pristupi stranici www.snickers-srbija.com te:
do 23.59h dana 01.07.2019.g. na predviđenom mestu na internet stranici www.snickers-srbija.com unese kod koji je pronašao u Snickers promotivnom pakovanju;
ukoliko je uneti kod validan i prođe proveru, učesniku će nakon obaveštenja o uspešno unetom kodu biti omogućeno da unese i svoje ime i prezime i telefon;
ili
2) do 23.59h dana 01.07.2019.g. putem SMS poruke na kratki broj: 6600 pošalje SMS poruku sledeće sadržine: Snickers(razmak)broj koda(razmak)imeiprezime.
Ukoliko je uneti kod validan i prođe proveru učesnik će primiti povratnu poruku sa sledećim tekstom: “Uspešna prijava! Hvala na učešću. Pravila nagradne igre na www.snickers-srbija.com“ Ukoliko kod nije validan učesnik će dobiti poruku sa sledećim tekstom: “Neuspešna prijava. Pokušaj ponovo.“ .
Cena SMS poruke je: za Telekom 3,6rsd, za Telenor 3,6 rsd , za Vip Mobile 3,48 rsd.

Oglasi

U dnevnim izvlačenjima učestvuju sve primljene poruke, a koje su unete od početka nagradne igre do 23.59h prethodnog dana.Svakog radnog dana u toku nagradne igre biće izvučeno po 10 dobitnika dnevnih nagrada. Ponedeljkom će biti izvlačeni dobitnici za dane vikenda (kada nema izvlačenja) tako da će svakog ponedeljka biti izvučeno po 30 dobitnika dnevnih nagrada dok će poslednjeg dana nagradne igre biti izvučeno preostalih 20 dobitnika zvučnika.
Nedeljnih nagrade – 12 IPhone 8 telefona ( nedeljna nagrada A) i 20 IPad-a (nedeljna nagrada B) će biti utvrđivane četiri puta u toku nagradne igre ( svake nedelje po tri IPhone i po 5 IPad-a) i to na dane: 10.06.2019, 17.06.2019, 24.06.2019,01.07.2019. Najpre će biti izvučeni dobitnici IPhone telefona a potom dobitnici I Pad-a.
Dobitnik glavne nagrade – putovanje na Ibicu za dve osobe, biće utvrđen izvlačenjem dana 02.07.2019.g. a u izvlačenju će učestvovati sve pristigle poruke u toku nagradne igre.

Dobitnici nagrada će biti utvrđivani u toku nagradne igre slučajnim elektronskim izborom putem posebnog softvera u koji će biti primljene sve poruke primljene putem sms i preko internet stranice. Svaki potencijalni dobitnik dnevne i nedeljene nagrade će biti obavešten putem dostavljenog broja telefona u radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće u nagradnoj i osvajanje nagrade. Imena dobitnika će biti objavljena nakon provere ispunjenosti uslova za učešće u nagradnoj igri i osvajanje nagrade, u roku od najviše 48 časa od momenta izvlačenja, na internet stranici (sa izuzetkom izvlačenja glavne nagrade koja će biti objavljena na dan izvlačenja.) Za pravila i prijavu klikni OVDE