Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Snickers nagradna igra počinje 04.05.2018. godine i traje do 02.06.2018. godine

Nagrade su:
Glavna nagrada: Putovanje za dve osobe u Rio de Janeiro 436.674,01
Glavna nagrada – putovanje uključuje povratnu avio kartu, 3 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu sa 4* zvezdice u Rio de Janeiru u periodu od 7 do 10 oktobra 2018 uz obilazak grada i posetu stadionu Marakana, kao u upoznavanje sa fudbalerom Ronaldom.
5 x Sony Playstation 4 (nedeljne nagrade)
300 x Snickers – 40 Snickers čokolada od 50g (dnevne nagrade)

Pravilo za učešće u Snickers nagradnoj igri

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri ima punoletno fizičko lice sa prebivalištem u Republici Srbiji, izuzev Kosova i Metohije, koje ispuni sve uslove za učešće u ovoj nagradnoj igri, odnosno koje u periodu trajanja nagradne igre kupi najmanje jedan proizvod: čokoladu Snickers 50 gr ili Snickers 75gr promotivno pakovanje koje u sebi sadrži kod, te do kraja nagradne igre sačuva fiskalni račun o toj kupovini , kao i samo promotivno pakovanje sa kodom i u toku nagradne igre postupi na jedan od sledeća dva načina:
1) putem interneta pristupi stranici www.snickers-srbija.com te: – do 23.59h dana 01.06.2018.g. na predviđenom mestu na internet stranici Snickers nagradna igra unese kod koji je pronašao u Snickers promotivnom pakovanju; – ukoliko je uneti kod validan i prodje proveru, učesniku će nakon obaveštenja o uspešno unetom kodu biti omogućeno da unese i svoje ime i prezime i telefon kao i da se saglasi i prihvati ova Pravila nagradne igre koja će biti dostupna na internet stranici;
ili
2) do 23.59h dana 01.06.2018.g. putem SMS poruke na kratki broj: 8808 pošalje SMS poruku sledeće sadržine: Snickers_broj koda_imeiprezime – ukoliko je uneti kod validan i prodje proveru učesnik će primiti povratnu poruku sa sledećim tekstom: “Uspešna prijava! Hvala na učešću. Pravila nagradne igre na www.snickers-srbija.com“ . Ukoliko kod nije validan učesnik će dobiti poruku sa sledećim tekstom: “Neuspešna prijava.Pokušaj ponovo.”
Cena SMS poruke je: za Telekom 3,6rsd, za Telenor 3,6 rsd , za Vip Mobile 3,48 rsd.
Jedan učesnik može uneti više jedinstvenih kodova i time povećati šansu za osvajanje nagrade, ali jedan učesnik može osvojiti samo jednu od dnevnih, jednu od nedeljnih nagrada i glavnu nagradu.
Svaki kod može biti unet samo jednom na jedan od dva ponudjena načina , odnosno pokušaj unošenja istih kodova više puta ili na više načina će biti onemogućen, kao i bilo koji drugi vid zloupotrebe pravila nagradne igre. Unošenje nepotpunih, netačnih ili na drugi način nevalidnih kodova, te neispunjenje bilo kog drugog uslova za učešće u ovoj nagradnoj igri će dovesti i do diskvalifikacije učesnika.

U toku trajanja nagradne igre svakog radnog dana počev od 07.05.2018.g. u periodu od 15h do 18h, slučajnim elektronskim izborom biraće se dobitnici dnevnih nagrada i to po deset dobitnika nagrade: 40x50gr Snickers čokolada, izuzev poslednjeg dana nagradne igre 02.06.2018. g. kada će biti izvučeno dvadeset dnevnih nagrada.
Dnevne nagrade koje se odnose na svaki petak, subotu i nedelju u toku nagradne igre biće izvlačeni narednog ponedeljka, odnosno u ponedeljak će biti izvučeno trideset dnevnih nagrada.
Dobitnik glavne nagrade, biće utvrđen izvlačenjem poslednjeg dana nagradne igre 02.06.2018. g. u 15h, a u izvlačenju će učestvovati svi pristigli kodovi.
Imena izvučenih dobitnika će biti objavljena nakon provere ispunjenosti uslova učešća u nagradnoj igri, u roku od 24 časa od momenta izvlačenja na internet stranici www.snickers-srbija.com u delu predvidjenom za objavljivanje dobitnika. Takođe dobitnik će biti obavešten i putem SMS poruke, na dostavljeni broj telefona.
Dobitnici će na dostavljeni broj telefona primiti SMS poruku sledeće sadržine: „Čestitamo na osvojenoj nagradi, očekuj naš poziv oko preuzimanja nagrade. Ukoliko nisi dostupan/a u narednih 7 dana gubiš pravo na nagradu“.

Oglasi

Za detaljna pravila i prijavu poseti http://snickers-srbija.com