Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Red Bull nagradno takmičenje počinje dana 11.02.2024 godine u 12:00:00 časova i završava se dana 31.03.2024. godine u 23:59:59 časova.

Nagrade:

 • Prvi rezultat, učesnika/ce koji odabere idola Pavlović Strahinju, u toku trajanja celog takmičenja – boravak u Austriji, Salzburg za 1 osobu.
 • Prvi rezultat, učesnika/ce koji odabere idola Terzić Aleksa, u toku trajanja celog takmičenja – boravak u Austriji, Salzburg za 1 osobu.
 • Prvi rezultat, učesnika/ce koji odabere idola Ratkov Petar, u toku trajanja celog takmičenja – boravak u Austriji, Salzburg za 1 osobu.
 • Narednih 10 najbolji rezultat u toku trajanja celog takmičenja bez obzira na odabir idola : Paket Red Bull Salzbirg opreme

Ukupan broj nagrada: 13

Pravo učešća

Pravo učešća na Takmičenju imaju osobe koje su navršile 18 godina života.

Pravo učešća na Takmičenju nemaju sledeća lica:

 • lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca navedenih lica;
 • lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Takmičenja i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje takmičenja, kao ni njihovi supružnik ili vanbračni partner, roditelji i deca.

Mehanizam takmičenja

Odaberi igrača koga misliš da najbolje poznaješ, odigraj kviz, odgovori tačno na postavljena pitanja u što kraćem vremenskom roku i u prilici si da otputuješ na trening kamp na Red Bull Salzburg arenu gde te čekaju Strahinja, Aleksa i Petar.

 1. U okviru web stranice www.redbull.com/budideotima odigraju kviz
 2. Odgovori tačno i što brže možeš čime ostvaruješ rezultat i rangiraš se na listi učesnika
 3. Rezultat se beleže u bazi podataka

Napomene:

 • U toku trajanja takmičenja, učesnik može da odigra igru najviše 10 puta svakog dana
 • Rezultati se rangirati po kriterijumu najvišeg rezultata i najbrže odigranog kviza

Odabir dobitnika

Nakon završetka takmičenja komisija će proglasiti 13 pobednika Takmičenja, koji su se osvojili poklone.

Odluku o izboru pobednika, komisija će doneti do 10.04.2024. godine o čemu će biti sačinjen
zapisnik.

Objava dobitnika

Ime pobednika će biti objavljeno najkasnije 11.04.2024. godine u 18:00:00 časova na Red Bull Instagram profilu @redbullrs

Dodela nagrada

Učesnici koji su proglašeni za pobednika, dužni su da najkasnije u roku od 24 sata od trenutka objavljivanja pobednika kontaktiraju Organizatora putem direktne poruke na Instagram profilu @redbullrs (u daljem tekstu: direktna poruka) ili na mail adresu: info.rs@redbull.com

Organizator je u obavezi da najkasnije u roku od 24 sata od prijema direktne poruke i/ili e-mail poruke odgovori pobedniku da je primio poruku i da mu zatraži da dostavi potrebne lične podatke i to: ime i prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona, kao i da potvrdi da prihvata nagradu.

Prilikom preuzimanja nagrade pobednik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid lične karte iz koje je vidljivo ime, prezime i uzrast lica koje je prijavljeno u poruci.

Osoba koja se javi putem direktne poruke i/ili e-mail poruke smatraće se pobednikom Takmičenja, ukoliko se podaci koje je ostavila na sajtu www.redbull.com/budideotima poklapaju sa podacima koje je pobednik poslao Organizatoru putem direktne poruke i/ili e-mail poruke.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.redbull.com/rs-sr/projects/budideotima

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!