Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Red Bull nagradna igra počinje dana 01.02.2022. godine u 12:00:00 časova i završava se dana 06.03.2022. godine u 23:59:59 časova.

Nagrade:

  • 5 x Red Bull paket:
    • po dve ulaznice za popodnevni program takmičenja, koji će biti održan dana 20.03.2022. godine, odnosno za termin u kom je planirano održavanje finala ženskog takmičenja u skoku u dalj Svetskog dvoranskog prvenstvo u atletici,
    • potpisan dres Ivane Španović i
    • 365 limenki energetskog pića Red Bullpaket sportske opreme

Pravo učešća

Pravo učešća na Konkursu imaju sve osobe koje su navršile 18 godina života na dan 20.03.2022. godine, sa prebivaištem na teritoriji Republike Srbije.

Opis

Ivana Španović je u Beogradu 2017. osvojila evropsko dvoransko zlato, sada ima priliku da napadne i svetsku titulu u prestonici Srbije, na svom terenu i pred svojom publikom – ti možeš da budeš deo istorije ako pokažeš da si njen najveći fan.

Čeka te prilika da dobro proceniš njeno tempiranje forme za spektakl i pogodiš kakav će biti njen skok na Belgrade Indoor Meeting, takmičenju koji će biti uvertira i generalna proba za Svetsko prvenstvo.

Oglasi

Kako učestvovati u Red Bull konkursu?

Konkurs je organizovan na društvenoj mreži Instagramprofilu @redbullrs, kao i na veb stranici www.redbull.rs.

Konkurs je realizovan tako što:

  1. Učesnik konkursa ima mogućnost da samo jednom pogađa dužinu najboljeg skoka Ivane Španović na takmičenju Belgrade Indoor Meeting koje će biti održano u Štark Areni u Beogradu dana 07.03.2022.
  2. Unos željene dužine izražene u metrima i centimetrima upisuje se u polje na formularu koji je dostupan na sajtu www.redbull.rs

Odabir i objava dobitnika

Petoro učesnika koji pogode ili budu najbliži ostvarenoj dužini skoka Ivane Španović na tom mitingu 7. marta 2022, i to unosom očekivane dužine izražene u metrima i centimetrima, dobiće vredne nagrade.

Odluku o izboru pobednika, komisija će doneti dana 08.03.2022. godine u 15:00:00 časova, o čemu će biti sačinjen zapisnik. Ime pobednika će biti objavljena najkasnije 08.03.2022. godine u 18:00:00 časova na web stranici www.redbull.rs i Instagram profilu @redbullrs

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Učesnici/učesnice koji su izabrani kao pobednik/pobednica Konkursa, dužan/dužna je da najkasnije u roku od 24 sata od trenutka objavljivanja pobednika, kontaktira Organizatora putem Direct poruke na Instagram profilu @redbullrs (u daljem tekstu: Direct poruka) ili na mail adresu: info.rs@redbull.com

Osobe koje se jave putem Direct poruke i/ili e-mail poruke imaće pravo da preuzmu nagradu, ukoliko se podaci koji su ostavljeni na Instagram profile ili sajtu www.redbull.rs poklapaju sa podacima koje su učesnik/učesnica poslali Organizatoru putem Direct Poruke i/ili e-mail poruke.

Pravila Red Bull konkursa

Red Bull nagradna igra traje 06.03.2022, a za učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!