Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

ProCredit nagradni konkurs se realizuje od 19.01.2024. do 30.01.2024.

Nagrade:

 • 1 x nagrada koja uključuje:
  • Avionske karte na relaciji Beograd-Berlin za sebe i osobu po izboru
  • Smeštaj u hotelu za sebe i osobu po izboru
  • Vaučer za shopping za sebe i osobu po izboru
  • Stilizovanje (šminku i frizuru) za sebe i osobu po izboru

Plaćene troškove dve avio karte do Berlina, Nemačka, za dobitnika i još jednu osobu po njegovom/njenom izboru, dok će ostale troškove (smeštaja, ulaznica na filmski festival Berlinale (red carpet)) u Berlinu, Nemačka, za dobitnika i još jednu osobu po njegovom/njenom izboru, u periodu od 19-21.februara 2024.godine snositi Mastercard u skladu sa svojim pravilima.

Nagradni fond organizatora za dve avio karte iznosi maksimalno do 1.000,00 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS. Mastercard će snositi ostale troškove, u skladu sa svojim pravilima.

Ukupan broj nagrada: 1

Oglasi

Pravo učešća

Pravo učešća na Nagradnom konkursu imaju punoletna fizička lica, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Pravo učešća na Nagradnom konkursu nemaju zaposlena lica kod Organizatora, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi).

Kako učestvovati?

Da bi učestvovali na nagradnom konkursu potrebno je da:

 1. Ste vlasnik Mastercard® ProCredit kartice ProCredit bank ad Srbija
 2. Zapratite Instagram profil ProCredit banke @procreditbank_srbija
 3. Snimite zabavan, duhovit, ili 100% iskren video zapis / fotografiju, u kojem će dočarati kako zamišljate sebe na CRVENOM TEPIHU u Berlinu
 4. Podelite video/fotografiju na svom Instagram profilu (feed ili story) i taguje @procreditbank_srbija uz hashtag #procreditberlinale na svojoj objavi

Odabir dobitnika

Organizator dodeljuje nagrade nakon isteka Nagradnog konkursa, a odabir dobitnika vrši stručni žiri.

Oglasi
Oglasi

Nagrada ne može biti zamenjena za drugu nagradu ili protivvrednost. Nagradu nije moguće preneti na treću osobu. Broj nagrada je ograničen i ni u kom slučaju neće biti dodeljeno više nagrada od broja predviđenog ovim Pravilima. Nagradu će biti moguće preuzeti lično u Beogradu, ili će se slati putem Pošte Srbije, na adresu dobitnika.

Objava dobitnika

Naziv naloga na društvenoj mreži dobitnika organizator će objaviti na svojoj društvenoj mreži Instagram na profilu @procreditbank_srbija, kao i na zvaničnom sajtu www.procreditbank.rs.

Dodela nagrada

Učesnici će biti obavešteni o dodeljivanju nagrada putem web sajta www.procreditbank.rs i Instagram stranice ProCredit Banke @procreditbank_srbija

Učesnici, kojima se dodeljuju nagrade, biće pozvani u roku od 24 časa od objave dobitnika radi dogovora o preuzimanju nagrada.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne odazove u roku od 48 sati, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji je odabran pod uslovima i na način propisan ovim pravilima. Učesniku koji ne bude dostupan za informisanje o osvojenoj nagradi i načinu preuzimanja nagrade, iz razloga za koje organizator ne odgovara, odnosno onom učesniku koji ne dostavi organizatoru blagovremeno, tačne i potpune podatke za potrebe dodele nagrade, i/ili koji ne ispunjava uslove za učestvovanje na nagradnom konkursu, nagrada neće biti dodeljena.

Pravila

Za pravila učestvovanje kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!