Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

PLAY & WIN promocija počinje dana 15.05.2018. godine i traje do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 15.07.2018. godine osim za poklone Guarana EXIT Experience za ekipu i EXIT karta dnevna za jednu osobu za koje traje do 01.07.2018. godine. Promocija se organizuje na celoj teritoriji Republike Srbije.

Nagrade su:

Poklon Guarana Exit Experience za ekipu odnosi se na 4 osobe i uključuje (ali se ne ograničava):
VIP EXIT kartu za četiri dana Exit festivala 2018, za svakog člana ekipe
četiri noćenja za ekipu u hotelu Villa Palace Novi Sad sa doručkom i ručkom u dvokrevetnim sobama (dva člana ekipe u jednoj sobi), a za vreme trajanja Exit festivala 2018 odnosno od 12. do 16.07.2018.g. (izlazak iz hotela je predviđen 16.07.2018.g. u skladu sa pravilima hotela)
jednu povratnu autobusku kartu od mesta stanovanja do Novog Sada, za svakog člana ekipe
jedan let helikopterom iznad Novog Sada u trajanju od 10 minuta uz potpisivanje saglasnosti za letenje, za svakog člana ekipe, koji će biti organizovan za vreme trajanja Exit festivala 2018 na način predviđen pravilima davaoca te usluge
jednu paint ball igru u trajanju od 2 sata za ekipu za vreme trajanja Exit festivala 2018, u kojoj učestvuju svi članovi ekipe
jedno krstarenje Dunavom sa organizovanom hranom, pićem, DJ-om uz pauze za kupanje u trajanju od 4 sata za ekipu za vreme trajanja Exit festivala 2018,
jednu “Festival Payment Card” karticu sa iznosom od 36.000 dinara isključivo za plaćanje hrane i pića u okviru Exit festivala 2018, za celu ekipu. Nije moguća refundacija novčanog iznosa sa kartice.
najmanje četiri taxi povratne vožnje od hotela do Exit festivala i po potrebi do mesta planiranih aktivnosti, za ekipu.

Pravo učestvovanja na promociji imaju sva fizička lica koja su državljani Republike Srbije i koja na dan 15.05.2018.g. imaju 15 godina i prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Proizvodi za učešće u Promociji (u daljem tekstu: ’’Promotivno pakovanje’’) su specijalne i posebno označene Guarana Original limenke u pakovanju 0,25 litara na kojima je jasno istaknut ispis PLAY&WIN kao i poruka da sadrže kod za učestvovanje u promociji.

Da bi zainteresovano lice steklo pravo na učešće, potrebno je da se registruje (i na taj način otvori svoj personalni nalog/profil) na sajtu www.playandwin.rs. Pri registraciji će od učesnika biti zatraženo da unese sledeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresu, broj mobilnog telefona, mesto i adresu za prijem poklona. Nakon što se učesnik registruje, omogućeno mu je da unosi kodove koji se nalaze na promotivnim pakovanjima i na taj način prikuplja bodove. Kod se nalazi na donjoj strani otvarača. Svaki kod je moguće uneti samo jednom, nakon čega unos istog ne donosi bodove. Ako isti učesnik unese pogrešan kod više od 3 puta uzastopno, automatski će mu biti privremeno onemogućen unos kodova u trajanju 24 sata.

Naručivanje poklona se vrši tako što učesnik na svom profilu na sajtu www.playandwin.rs izabere opciju „naruči“. Naručivanjem bilo kojeg poklona učesniku se sa bodovnog salda skida broj bodova koji je ekvivalent vrednosti odabranog poklona, a broj dostupnih poklona se automatski smanjuje.

Oglasi
Oglasi

Za pravila i unos kodova klikni OVDE