P&G i Head&Shoulders nagradna igra: Savršen dan na plaži
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Head&Shoulders nagradna igra traje u periodu od 1.5.2024. do 31.5.2024. u 23:59h.

Nagrade:

  • 1 x All inclusive putovanje u Antaliji, Turska
  • 10 x Samsonite set
  • 250 x Head&Shoulders setova

Ukupan broj nagrada: 261

Mesto održavanja

Svi prodajni objekti na teritoriji Republike Srbije

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.

Oglasi

Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji.

Kako učestvovati?

  1. Tokom perioda kampanje, kupite bilo koji Head & Shoulders proizvod u bilo kojem prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije.
  2. Sačuvajte račun kao dokaz o kupovini.
  3. Napišite kreativni komentar na temu „Savršen dan na plaži“ na @headandshouldersrs Instagram stranici u komentaru ispod objave kreativnog konkursa.

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Najkreativnije učesnike izabraće žiri koji čine Brand Manager, Brand Assistant Manager, i Category Manager nakon pregleda svih objavljenih komentara.

Validacija dobitnika

Najuspešniji učesnici će biti objavljeni na @headandshouldersrs Instagram stranici u storijama, sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika. Potrebno je da se oni u roku od 2 dana jave elektronskim putem, slanjem sledećih podataka na email adresu promo@newmoment.com radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i dostavu nagrada.

Objava dobitnika

Imena najviše 261 najuspešnog učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 radnih dana putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih Učesnika na @headandshouldersrs Instagram stranici.

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Oglasi

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od 2 dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Pravila

Za više informacija i detaljna pravila nagradne igre posetite www.pgonlinepromos.rs/HSMay/terms-and-conditions

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!