Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Pepto soda nagradna igra/nagradni konkurs traje u periodu od 01.11.2022. godine sa početkom u 00:01 časova do 30.11.2022. godine sa završetkom u 23:59 časova

Nagrade:

 1. nagrada – 3 x poklon vaučera za putovanje preko turističke agencije BIG BLUE u vrednosti u od 50.000 dinara
 2. nagrada – 10 x bicikl Capriolo Amsterdam crno plava
 3. nagrada – 3 x DELIMANO DOLCEVITA STAND MIXER
 4. nagrada – 30 x paket Pepto Soda proizvoda

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju sva fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, starosti preko 18 godina, koji ispune uslove nagradnog konkursa.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora Goodwill Pharma d.o.o. i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog Nagradnog konkursa, niti članovi njihovih najužih porodica (roditelji, braća, sestre, deca i bračni drugovi).

Kako učestvovati?

 1. Kupi bilo koje pakovanje PEPTO SODE (Pepto Soda 20 tableta, Pepto Soda Mint, Pepto Soda Pomorandža, Pepto soda 14 kesica, Pepto Soda tablete za žvakanje, Pepto Soda šumeći prašak)
 2. Uslika svoju trpezu na kojoj treba da bude prisutno i pakovanje Pepto Sode (bilo koji od gore označenih PEPTO SODA proizvoda). Učesnik je slobodan u izboru tipa trpeze – nedeljni ručak, slavska ili rođendanska trpeza ili romantična večera.
 3. Postavi sliku na svoj Instagram profil do 30.11.2022. u 23:59 časova kada se završava prikupljanje fotografija po nagradnom konkursu, uz zapraćenje i spominjanje („tagovanje“) @goodwill_rs Instagram profila i uz korišćenje haštaga #peptosodakonkurs.

VAŽNO:

 • Uslov učešća fotografije na nagradnom konkursu jeste da je na fotografiji uslikana samo trpeza, bez prisustva odraslih i dece na fotografiji.
 • Uslov učešća fotografije na Nagradnom konkursu jeste da su fotografije autorske.
 • Učesnici Nagradnog
 • konkursa fotografije moraju postaviti na svoj Instagram profil, koji mora biti otključan, kako bi organizator mogao da prikupi sve prijavljene fotografije.

Odabir dobitnika

Odabir najkreativnih objava se vrši stručnom ocenom tročlanog žirija Organizatora. Osnovni kriterijumi ocene žirija su inovativnost, originalnost i kreativnost.

Žiri će izvršiti odabir prijavljenih fotografija i sačiniti listu 46 najoriginalnijih, najinovativnijih i najkreativnijih fotografija i dodatno izvršiti njihovo rangiranje.

Proglašenje dobitnika

Proglašenje dobitnika nagrada sledi 05.12.2022. na zvaničnom Instagram profilu https://www.instagram.com/goodwill_rs/ i na zvaničnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/gwpserbia.

Obavštavanje dobitnika

U roku od 3 dana od dana objave imena dobitnika, organizator će kontaktirati dobitnike putem Instagrama, radi dogovora o preuzimanju nagrada (ime i prezime, telefon, adresa i mesto stanovanja ili adresa dostave).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potrebno je da se dobitnici nagadne igre odazovu na poziv organizatora vezano za dodelu nagrada najkasnije do 20.12.2022. godine, jer u protivnom gube pravo na nagradu, bez ikakve dalje odgovornosti Organizatora za isti gubitak.

Dodela nagrada

Nagrade se šalju brzom poštom/kurirskom službom iz centrale organizatora, o trošku organizatora, u vreme, na adresu i na način dogovoren između Organizatora i dobitnika. Svojim potpisom na otpremnici dobitnik potvrđuje prijem pošiljke sa nagradom.

Pravila

Pepto soda nagradna igra traje do 30.11.2022, a za pravila kliknite OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments