Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nije nagradna igra ali su besplatne ulaznicu za fudbalski meč FK CRVENA ZVEZDA – FK TRABZONSPOR

NIS Petrol i Gazprom benzinske stanice te nagrađuju – osvoji ulaznicu za fudbalski meč FK CRVENA ZVEZDA – FK TRABZONSPOR. Utakmica će se održati u četvrtak, 27. oktobra 2022. od 21.00h na stadionu „Rajko Mitić“ u Beogradu.

Kada?

Akcija na benzinskim stanicama počinje u utorak 25. oktobra od 18h i traje do četvrtka 27. oktobra do 12h ili do isteka zaliha.

Kako?

Kupi bilo koje gorivo u vrednosti od 4.000 dinara ili više, a mi ćemo nagraditi tvoju kupovinu i pokloniti ti kartu za ovaj meč.

Oglasi

Gde?

Kupci u Beogradu kartu mogu da dobiju na sledećim benzinskim stanicama:

Za kupce sa područja van grada Beograda – prvih 60 koji na bilo kojoj NIS Petrol ili Gazprom benzinskoj stanici u Srbiji kupe bilo koje gorivo u vrednosti od 4.000 dinara ili više i prijave se slanjem podataka na imejl adresu office@nis.rs, svoju kartu mogu preuzeti uz fiskalni račun, na dan utakmice od 19h do 20h na BS Trg oslobođenja (NIS Petrol benzinska stanica na Autokomandi, pored stadiona „Rajko Mitić”).

Na imejl je potrebno dostaviti sledeće podatke:

  • ime i prezime;
  • mobilni telefon;
  • JMBG;
  • skeniran ili fotografisan fiskalni račun, na kojima se jasno vidi datum, mesto i vrednost kupovine.

NAPOMENA:

U skladu sa članom 13, Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, zaposleni na benzinskoj stanici će, u korist organizatora sportskog događaja (FK Crvena zvezda), prilikom uručivanja ulaznice nagrađenom potrošaču, evidentirati njegove podatke: ime, prezime i JMBG. S tim u vezi, molimo Vas da pripremite i kasiru na kasi pokažete svoj lični dokument (sa koga se može pročitati JMBG) prilikom preuzimanja karte za utakmicu. Kompanija NIS prikuplja lične podatke u ime i za račun organizatora sportskog događaja „Fudbalskog kluba Crvena zvezda“. Kompanija NIS ove lične podatke ne čuva na svojim sistemima, već će na bezbedan način dostaviti organizatoru sportskog događaja.

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!