Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

15.12.2019 u 16 časova je obavljen prvi krug izvlačenja decembarske nagradne igre „Sa nama na putu do još dva automobila“.
Svi dobitnici će biti kontaktirani putem telefona. Nakon detaljne provere ispravnosti učešća u nagradnoj igri, dobitnici će biti objavljeni 20. decembra na našim zvaničnim sajtovima: www.sanamanaputu.rs, www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs.

Mi ćemo popis dobitnika staviti i na ovu stranicu.

Za najnovije nagradne igre u Srbiji zapratite nas na Facebook stranici:
„>>Sve nagradne igre u Srbiji na jednom mestu<<"

NIS nagradna igra počinje 1.11. i traje do 30.12.2019 godine do 10.00 časova.

Oglasi

Nagrade su:
2 x automobil Fiat 500
1000 x Bonus poeni* na potrošačevoj kartici lojalnosti SA NAMA NA PUTU u vrednosti od 50 litara goriva

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri stiče svako lice koje ispunjava uslove za učešće, a koje na benzinskim stanicama NIS a.d. Novi Sad (NIS Petrol benzinske stanice i Gazprom benzinske stanice), u periodu od 1.12.2019. godine u 00.01 časova do 31.12.2019. godine do 10.00 časova, kupi odjednom 15 ili više litara nekog od navedenih naftnih derivata – Evro premijum BMB 95, Evro dizel, G-drive dizel, G-drive 100, Opti 95, Opti dizel i koje pri tom poseduje karticu lojalnosti «Sa nama na putu».

Pravo da učestvuje u nagradnoj igri stiče i ono lice koje ne poseduje karticu lojalnosti «Sa nama na putu» ako prilikom kupovine navedene količine goriva popuni pristupnicu za učlanjenje u program lojalnosti «Sa nama na putu». Smatra se da je popunjavanjem pristupnice takav kupac istovremeno podneo i zahtev za izdavanje kartice lojalnosti «Sa nama na putu», te mu se ista kartica odmah tom prilikom i izdaje, čime taj kupac postaje član programa lojalnosti NIS a.d. Novi Sad. Nagradnom igrom obuhvaćene su sve benzinske stanice NIS a.d.

Prilikom izdavanja fiskalnog računa za kupovinu nekog od gore navedenih naftnih derivata, kupljenog uz karticu lojalnosti «Sa nama na putu», u količini od 15 litara ili više, prodavac na benzinskoj stanici potrošaču izdaje fiskalni račun i nefiskalni isečak na kome se nalazi generisani jedinstveni numerički kod. Potrošač je dužan da numerički kod sa nefiskalnog isečka pošalje putem SMS poruke na broj 6600. Potrošač učestvuje u nagradnoj igri onoliko puta, koliko je puta načinio navedenu transakciju i poslao SMS poruku sa brojem generisanog jedinstvenog numeričkog koda sa nefiskalnog isečka. U jednoj SMS poruci može se poslati samo jedan numerički kod. U slučaju da je isti kod poslat više puta, u više odvojenih SMS poruka, u obzir se uzima samo jedan kod i to onaj koji je prvi poslat

Cena poruke za učešće u nagradnoj igri za krajnjeg korisnika iznosi: • MTS: 3,60 rsd po poslatoj SMS poruci (sa uključenim PDV-om) • Telenor: 3,60 rsd po poslatoj SMS poruci (sa uključenim PDV-om) • Vip: 3,46 rsd po poslatoj SMS poruci (sa uključenim PDV-om)

U nagradnoj igri „Sa nama na putu do automobila“ učestvuje skoro sve NIS Petrol i sve Gazprom benzinske stanice. Spisak stanica možete da vidite u narednim linkovima:

Oglasi

Izvlačenje dobitnika nagrada će biti organizovano 2 puta u toku trajanja nagradne igre i to: 15. decembra i 30. decembra u 16 časova.

U prvom izvlačenju učestvuju svi numerički kodovi sa nefiskalnih isečaka koji su ispravno poslati putem SMS poruke do 10.00 časova dana 15.11.2019. godine. U drugom izvlačenju ne učestvuju samo oni kodovi koji su već izvučeni u prvom izvlačenju, a učestvuju svi ostali kodovi koji su ispravno poslati putem SMS poruke do 10.00 časova dana 30.11. 2019. godine. Nagrade će biti izvučene slučajnim izborom, uz pomoć odgovarajućeg računarskog softvera koji je razvijen za ove potrebe, u prisustvu tri člana komisije.

Izvlačenje dobitnika nagrada će biti organizovano 2 puta u toku trajanja nagradne igre i to:
• 15. decembra 2019. u 16:00 časova: 500 nagrada «bonus poeni» i 1 automobil FIAT 500
• 30. decembra 2019. u 16:00 časova: 500 nagrada «bonus poeni» i 1 automobil FIAT 500

Spisak svih dobitnika svih nagrada biće objavljen u dnevnim novinama koje se distribuiraju na celoj teritoriji Republike Srbije, najkasnije 7 dana nakon završetka nagradne igre, a spiskovi dobitnika nagrada biće objavljeni i na zvaničnom sajtu NIS Petrol benzinskih stanica www.nispetrol.rs, Gasprom benzinskih stanica www.gazprom-petrol.rs, kao i na zvaničnom sajtu programa lojalnosti „Sa nama na putu“ www.sanamanaputu.rs

Priređivač će sve izvučene korisnike obavestiti i putem telefona da su osvojili nagradu, u roku od najviše 5 radnih dana od datuma izvlačenja. Izvučeni korisnici imaju rok od 10 dana, od dana javnog objavljivanja rezultata izvlačenja, da se odazovu priređivaču. Za pravila u PDF-u klikni OVDE

Više informacija o NIS petrol nagradnoj igri „Sa nama na putu do novog automobila“ dostupno je besplatnim pozivom na telefon kol centra NIS-a, 08 0000 8888.

Za spisak srećnih dobitnika od 15.11. NIS Petrol nagradne igre kliknite OVDE