Nesquik nagradna igra 2024: Moj omiljeni sport
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nesquik nagradna igra traje od 01.05.2024. godine u 8.00 sati, do 30.06. 2024. godine u 20.00 sati

Nagrade:

  • 5 x bicikl: FOX242MTVVB/201R3W;/XS13″ FOX248 XS $ 24″/13″ Visitor FOX V-Brake Crni-Plavi bicikl za decu od 10-12 godina

Ukupan broj nagrada: 5

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u Konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.

Za učestvovanje maloletnika saglasnost mora dati roditelj ili osoba koja je u skladu sa zakonom ovlašćena da se stara o njemu i da ga zastupa. Maloletnik je dužan da prilikom prijave da tražene podatke svog roditelja odnosno staratelja kako bi Organizator prikupio potrebnu saglasnost za učešće maloletnog lica. Maloletnik može biti dobitnik nagrade odnosno primiti osvojenu nagradu prema zakonu, odnosno ukoliko je zakonski zastupnik ili staratelj maloletnika prihvatio i izrazio svoju saglasnost sa pravilima.

Oglasi

U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, agencija kao i članovi njihovih užih porodica.

Kako učestvovati?

Za učešće na konkursu učesnik mora da ispuni sledeće uslove:

  1. Da kupi u Univerexport i Gomex radnjama promo pakovanje Nesquik 2x200gr – „Moj omiljeni sport“ u čijoj kutiji se nalazi nagradni crtež koji je potrebno da vaše dete, starosti od 6 do 12 godina, docrta i oboji.
  2. Za učešće u konkursu potrebno je da roditelj ima profil na Instagramu koji treba biti otvoren do objave pobednika, čime se konkurs završava, kako bi organizator mogao da pobednike kontaktira putem direktne poruke.
  3. Potrebno je da zapratite nesquik.serbia Instagram stranicu www.instagram.com/nesquik.serbia i ostavite komentar ispod objave konkursa.

Crtež koje je oslikalo vaše dete potrebno je da postavite na vašem instagram profilu, u toku trajanja konkursa na jedan od dva načina, koji vama više odgovara:

  • Postaviti oslikan crtež kao story objavu, tagovati @nesquik.serbia i staviti u highlites na vašem profilu, ili
  • Objaviti oslikan crtež na vašem instagram profilu kao objavu i tagovati @nesquik.serbia

Napomene:

  • Učesnici mogu poslati neograničeni broj prijava/crteža, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.
  • Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava.

Odabir dobitnika

5 učesnika čiji su crteži postavljeni na IG stranici i budu najkreativniji, biće nagrađeni po izboru tročlanog žirija

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni najkasnije do 08. jula 2024, objavom na nesquik.serbia Instagram stranici www.instagram.com/nesquik.serbia/

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada dužni su da se jave putem inboxa svojeg Instagram profila. Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime) i adresu za dostavu nagrada. Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Instagaram profilu. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke u roku od 96 sati kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Oglasi

Dobitnik ne može zahtevati nagradu u većim količinama ili drugačiju od one koja je navedena u ovim Pravilima od strane Organizatora. Nagrada nije prenosiva, niti se može tražiti novčana protivvrednost nagrade, drugi proizvod ili uslugu.

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa organizatorom ili poslate na kućne adrese dobitnika.

Pravila

Za pravila posetite www.nestle.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!