Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Najlepše želje nagradna igra se nalazi na sledećem plavom linku: Najlepše želje nagradna igra 2022
Ova Najlepše želje nagradna igra je trajala od 15.03.2022 do 15.04.2022 u 23:59., a organizuje ga Privredno društvo Atlantic Štark d.o.o.

Nagrade:

  • 10 x bežični LG zvučnik i Spotify premium pretplatu.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod Atlantic Štarka niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Opis

U novu godinu Štark i Najlepše želje su ušli smo punim srcem i s posebnom radošću jer obeležavaju jubilarnu, 100. godinu otkako usrećujuju potrošače najlepšim čokoladnim ukusima i slatkim zalogajima. Podršku je pružila mlada i popularna glumica, Anđela Jovanović, koja će biti zaštitno lice kampanje brenda Najlepše želje, inače njenog omiljenog slatkiša još iz ranog detinjstva!

Oglasi

Kako učestvovati?

Učestvuj u nagradnom konkursu i predstavi nam šta je ono što radiš punim srcem — bilo da pišeš poeziju, fotografišeš, plešeš, šminkaš… Postavi upravo to što radiš u komentar u okviru ove objave, story objave ili feed objave

Za učestvovanje za vreme trajanja konkursa:

  1. Napravi sadržaj koji predstavlja opis ili prikaz ili onoga što radiš punim srcem
  2. Napiši komentar u okviru objave (https://www.instagram.com/p/CbIX3rvKbri/) i koristi hašteg #ZaNovih100
  3. Postavi story objavu na svoj otključan profil i taguju Najlepše želje stranicu (https://www.instagram.com/najlepsezelje/) i dodaj tekst #ZaNovih100
  4. Objavi feed objavu,- fotografiju ili video zapis sa tekstom koji ima hešteg #ZaNovih100 i taguju Najlepše želje stranicu (https://www.instagram.com/najlepsezelje/)

Kriterijum odabira dobitnika je kreativnost rada.

Napomene:

  • Učesnik garantuje da postavljenom fotografijom/video snimkom/tekstom u celosti ne povređuje autorska i druga prava trećeg lica.
  • Učesnik Najlepše želje konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na postavljenoj fotografiji, video snimku, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci
  • Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji ili snimku, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku i/ili objavljenom tekstu.

Odabir i objava dobitnika

Proglašenje dobitnika biće objavljeno dana 19.4.2022. godina.

Kriterijum odabira dobitnika nagrada je kreativnost rada.

Oglasi

Imena pobednika biće objavljena na Instagram stranici Najlepših želja, kao i na sajtu www.najlepsezelje.com .

Dodela nagrada

Organizator će pobednicima dostaviti poklon pakete, najkasnije u toku 60 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima, koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pravila

Najlepše želje nagradna igra traje 15.04.2022, za učestvovanje posetite Instagram stranicu Najlepše želje

Za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!