Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Nova MOL nagradna igra je na sledećem crvenom linku MOL nagradna igra MOL nagradna igra traje od 10.10.2022. do 6.11.2022.

Nagrade:

  • 20 x 2.000 poena na MOL PLUS KLUB lojalti kartici (deli se 5 nagrada nedeljno)

Ukupan broj nagrada: 20

Pravo učešća

U promotivnoj aktivaciji mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina, sa prijavljenim prebivalištem odnosno boravištem u Srbiji.

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni u MOL Srbija, COCA partneri (partneri koji sa MOL-om imaju zaključen ugovor o nalogu za upravljanje servisnom stanicom) kao i njihovi bliski srodnici (roditelji, supružnici, deca).

Kako učestvovati?

  1. Snimite kreativan video koristeći MOL Fresh Corner Instagram filter
  2. Postavite snimljeni video na svoj Instagram profil koji mora da bude otključan
  3. Obavezno tagujte @mol_serbia Instagram profil

Napomene:

  • Ukoliko se na video zapisu nalazi lice koje nije sam učesnik, učesnik samim učešćem pod krivičnom i materijalnom odgovornošću garantuje da je od tog lica, odnosno od njegovor zakonskog zastupnika ukoliko je reč o maloletnom licu, pribavio saglasnost za dostavu i objavu i obradu podataka o ličnosti u skladu sa pravilima nagradne igre.
  • Učesnici su isključivo odgovorni za autentičnost sadržaja koje objavljuju i za eventulane povrede prava i propisa u vezi sa zaštitom intelektualne svojima i zaštitom podataka ličnosti

Odabir dobitnika

Svake nedelje 5 najzanimljivijih videa, izabrana od strane našeg žirija, biće nagrađeno sa po 2.000 poena na MOL Plus Loyalty kartici.

Kriterijum za odabir pobednika je pet najzanimljivijih videa nedeljno. Takmičari se rangiraju na osnovu odabira stručnog žirija sastavljenog od tri člana, jednog ispred marketing agencije i dva ispred kompanije MOL Srbija.

Objava dobitnika

Pobednici se proglašavaju svakog ponedeljka, u toku 4 nedelje, kroz story objavu na MOL Srbija Instagram profilu

Obaveštenje dobitnicima

MOL će u roku od 5 dana od objave pobednika u privatnoj poruci na Instagramu kontaktirati dobitnike i pribaviti sledeće podatke: ime i prezime, broj MOL PLUS KLUB lojalti kartice i kontakt telefon.

Dobitnik je dužan da u roku od 5 dana od prijema obaveštenja dostavi svoje podatke i sa organizatorom dogovori način preuzimanja nagrade.

U slučaju da dobitnik ne dostavi tražene podatke u predviđenom roku gubi pravo na nagradu koja ostaje organizatoru.

Učestvovanje i pravila

Za učestovovanje posetite MOL Srbija Instagram profil

MOL nagradna igra traje 06.11.2022, a za pravila kliknite OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!