Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

VAŽNO!

Najnovija Moja Kravica nagradna igra je na stranici www.nagradneigrers.com/tag/moja-kravica/

Trajanje

Moja Kravica nagradna igra od ispod je trajala u periodu od 17.05.2023. do 16.06.2023. godine do 9.00 časova, a organizje ju Imlek.

Nagrade:

  • 30 x iRobot usisivač i3+ pojedinačene vrednosti 49,890.00 rsd

Ukupan broj nagrada: 30

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradno igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani Republike Srbije koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbie.

Oglasi

Pravo učeša u nagradnoj igri nemaju zaposlena lica kod Imleka, ili bilo koeg drugog pravnog lica koje učestvuje u organizovanju i sprovođenu nagradne igre (PUZZLE AGENCY DOO BEOGRAD (CUKARICA), GMD SOLUTIONS DOO, MERCATOR-S DOO i drugi). Ograničenje se odnosi se i na zaposlena i angažovana lica u maloprodajnim objektima MERCATOR, IDEA i RODA.

Pravo učešća u nagradno igri, takođe, nemaju ni članovi uže porodice lica navedenih u prethodnom stavu (roditelji, deca, supružnici odnosno vanbračni partneri i druga lica koa žive sa nima na isto adresi)

Kako učestvovati?

  1. Kupi ukupno 500ml Moja Kravica pavlake za kuvanje 20%mm na jednom računu u Roda, Mercator ili Idea prodajnim objektima (1x500ml ili 2x250ml)
  2. Pošalji kod sa nefiskalnog isečka SMS-om na 4242

Primer koda:

Napomene:

  • U nagradnoj igri učestvuju Moja Kravica pavlaka za kuvanje 20% mlečne masti od 250ml i od 500ml
  • Ne zaboravite da sačuvate fiskalni račun i nefiskalni isečak. Cena SMS poruke se tarifira po ceni standardnih SMS-a (3,48 rsd u A1 i Globatel mreži; 3,99 rsd u Yettel mreži i 3,60 rsd u m:ts mreži)

Izvlačenje dobitnika

Tokom traja nagradne igre biće dodeljeno ukupno 30 nagrada, i to 1 nagrada svakog dana.

Oglasi
Oglasi

Izvlačenje kodova radi dodele nagrada biće vršeno svakog dana počev od 18.05.2023. godine do 16.06.2023. godine, u 9.00 časova

Učesnik može biti dobitnik samo jedne nagrade u periodu trajanja nagradne igre.

Kodovi se izvlače automatski, putem posebno definisanog softvera koji, metodom slučajnog odabira iz baze svih pravilno poslatih Kodova izvući dobitnike i rezervne Kodove.

Validni kodovi koji su poslati u toku jednog dana, u periodu od 00.01 časova do 23.59 časova, učestvuju u izvlačenju koje se vrši narednog dana u 9.00 časova i ne učestvuju u daljnjim izvlačenjima.

Objava dobitnika

Objava dobnitnika je na sajtu www.imlek.rs/pavlaka-za-kuvanje-nagradna-igra/#winners

Obaveštenje dobitnika

Učesnik čiji je kod izvučen se obaveštava SMS porukom na dan izvlačena. SMS porukom učesnik se obaveštava da je negov Kod izvučen u nagradno igri, te da je dužan da se javi na poziv kontakt centra u roku od 3 dana i ostavi podatke neophodne za uručene nagrade, kao i da pošalje dokaz o sticanju prava na učestvovanje u nagradnoj igri (kopiju fiskalnog računa i nefiskalnog isečka sa Kodom).

Ukoliko učesnik čiji je kod izvučen nije sačuvao fiskalni račun i nefiskalni isečak sa kodom, i/ili se ne javi u roku od 3 dana na poziv kontakt centra i/ili ne dostavi sve tačne i potpune podatke radi uručena nagrade i/ili ne ispuava druge uslove za učestvovane i dodelu nagrada, gubi pravo na nagradu.

Oglasi
Oglasi

U tom slučau nagrada će biti dodeljena vlasniku rezervnog koda u skladu sa ovim pravilima.

Dostavljanje i preuzimanje nagrada

Dostavljane i preuzimanje nagrada će se izvršiti po okončanju nagradne igre, počev od dana 16.06.2023. godine, a nakasnije do 07.07.2023. godine, u skladu sa pravilima.

Učesnik čii je kod izvučen u nagradnoj igri biće pozvan od strane kontakt centra telefonom radi identifikacije i dogovora oko preuzimana nagrada. Kontakt centar će učesnike, kontaktirati nakasnije u roku od 3 dana od trenutka izvlačenja.

Dobitnik može poslati podatke i dokaze koji su osnov za dodelu nagrade na email adresu kontakt centra: mojakravica@puzzle.rs, ili putem Viber ili Whats up aplikacie na broі telefona +381 61 614 10 89.

Priređivač, odnosno lice ovlašeno od strane prirebivača, ima pravo da prilikom uručenja nagrade zatraži fiskalni račun sa nefiskalnim isečkom na kome se nalazi dobitnik.

Pomoć i konktakt

Ako imaš bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa nagradnom igrom kontaktiraj Imlek:

E-mail adresa:
mojakravica@puzzle.rs
Broj telefona:
+381 61 614 1089

Takođe, možete pisati putem Viber ili WhatsApp aplikacije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.imlek.rs/pavlaka-za-kuvanje-nagradna-igra

Imlek nagradna igra traje do 16.06.2023, a pravila preuzmi OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!