Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova MdDonald’s nagradna igra je na linku dole:

>> McDonald’s nagradna igra i McDonalds kuponi <<

Nagradna igra se organizuje na teritoriji Republike Srbije [ bez teritorije Kosova i Metohije ] u periodu od 1. aprila 2018. godine do 30. aprila 2018. godine. Nagradna igra se završava 30.aprila u 24.00 časova.

GLAVNA NAGRADA
4 Putovanja za 2 osobe u Moskvu na utakmicu Srbija – Brazil ukupno iznosi 1.081.202, 41 dinara i obuhvata:
Avio karte Beograd – Moskva – Beograd
Smeštaj u hotelu Transfer od aerodroma u Moskvi do hotela i od hotela do aerodroma
Karte za utakmicu Srbija – Brazil

Nagradna igra se odvija tako što potrošači kupovinom nekog od navedenih Mc OBROKA u pravilnika Priređivača može izvući nagradni kupon na osnovu koga stiču pravo da učestvuju u Nagradnoj igri i osvoje nagrade, u svemu u skladu sa ovim Pravilima.  Nagradna igra se odvija tako što potrošači kupovinom nekog od Mc OBROKA – Big Mac™ obrok, Dupli cheesburger obrok , Filet – o – fish™ obrok , McChicken™ obrok , Chicken McNuggets™ 6 kom obrok , Triple cheeseburger obrok, 2 cheeseburger-a obrok, Royal Bacon obrok, Tasty burger obrok, Pileć i burger obrok, McWrap crispy chicken obrok, McWrap grilled chicken obrok, Chicken wings /strips obrok. McMuffin™ sa jajetom i šunkom obrok, McMuffin™ FRESH sa piletinom obrok, McMuffin™ sa jajetom obrok, McMuffin™ sa jajetom i slaninom obrok, kao i promotivni obroci – Club House obrok i Maestro obrok

Oglasi

Ako učesnik na kuponu ima jedan od simbola učesnik stiče pravo na nagradu. U tom slučaju, ukoliko je učesnik dobio glavnu nagradu – putovanje u Moskvu, dužan je da pozove priređivača na broj telefona 0 11 711 9577 i obavesti ga da je dobio putovanje i saopšti mu svoje lične podatke [ ime i prezime, adresu, JMBG i broj telefona ] najkasnije do 16.maja 2018 do 12,00 časova .
Dobitnici svih ostalih nagrada [ McDonald’s proizvoda ] mogu da preuzmu nagradu prezentacijom originalnog primerka kupona na kome je jasno definisano da je učesnik dobitnik određenog proizvoda, u bilo kom McDonald’s restoranu na teritoriji Republike Srbije , bez teritorije Kosova i Metohije, do 15.maja 2018 . do 24,00 ča sova.  Pri pre uzimanju 4 glavne nagrade [Put ovanje za dve osobe na utakmicu Srbija – Brazil na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Moskvu ] , dobitnik je dužan da dostavi priređivaču dobitni kupon i svoju očitanu ličnu kartu. Vaučer za nagradu se preuzima u prostorijama kompanije McDonald’s najkasnije u roku od 7 [sedam] dana od dana kada se dobitnik javio priređivaču .
Pravila u PDF-u možete pronaći OVDE