Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nagradno takmičenje Mastercarda i OTP banke traje u periodu od 20.09.2023 do 20.10.2023.

Nagrade:

 • 1 x putovanje za četiri osobe i obuhvata:
  • 4 trodnevne karte za ulazak u Disneyland© Paris park
  • 4 povratne avio karte od Beograda do Pariza sa uključenim avio taksama
  • 2 noćenja u hotelu Disney’s Hotel New York – the Art of Markel u Parizu
  • vrednosni vaučer u ukupnom iznosu od 820 EUR koji se može iskoristiti za hranu, piće i suvenire širom Disneyland© Paris parka
  • Pristup godišnjem, završnom balu Princes and Princesses za 4 osobe

Ukupan broj nagrada: 1

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom takmičenju imaju sva fizička lica starija do 18 godina koja imaju državljanstvo i prebivalište u Republici Srbiji i koji su klijenti OTP banke i koji:

 • Imaju Mastercard debitnu karticu OTP banke za fisička lica
 • Koriste uslugu mobilni novčanih OTP banke, putem Apple Pay, mCard i GOoglePay aplikacija putem svojih mobilnih telefona
 • Dali su pisanu saglasnost OTP banci da ih može kontatirati putem SMS-a ili telefona u vezi promotivnih aktivnosti koje sprovodi

Pravo učešća u nagradnom takmičenju nemaj zaposleni kod OTP banke i kompanijama koje učestvuju u promociji i realizaciji takmičenja Chip Card a.d. i MacCann doo Beograd)

Oglasi

Opis

OTP Junior kartica je jedinstvena i nova debitna kartica na našem tržištu i ima niz pogodnosti za korišćenje za roditelje i za decu od 11 do 18 godina koja mogu da koriste ovu karticu. Ukoliko želite na vreme da pripremite svoju decu za odgovoran odnos prema ličnim finansijama i troškovima, OTP Junior kartica je pravi izbor za vas.

Postanite zajedno sa detetom korisnik OTP Junior kartice na vreme. Aktivirajte karticu, plaćajte mobilnim novčanikom ovom i drugim Mastercard debitnim karticama, učestvujete u nagradnom takmičenju.

Kako učestvovati?

 1. Plaćajte Mastercard debitnom karticom OTP banke putem mobilnog novčanika OTP banke.
 2. Pobeđuje učesnik koji u periodu takmičenja ostvari najveći broj kvalifikovanih transakcija OTP Mastercard debitnom karticom u periodu trajanja nagradnog takmičenja

Za kvalifikacije za nagradnom takmičenje, računaju se:

 • sve transakcije koje su napravljene mobilnim novčanikom OTP Mastercard debitnim karticama za fizička lica, na POS aparatima u Srbiji, u iznosu od 500 dinara i naviše.
 • minimum jedna transakcija od svih napravljenih u periodu nagradnog takmičenja mora biti napravljena Mastercard OTP Junior karticom kroz plaćanje mobilnim novčanikom.

Odabir dobitnika

Pobeđuje učesnik koji u periodu takmičenja ostvari najveći broj kvalifikovanih transakcija.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Pobednik nagradnog takmičenja će biti proglašen najkasnije 30.10.2023. godine i njegovo ime će biti objavljeno na stranici www.otpbanka.rs/mastercard-disneylandparis

Kontaktiranje pobednika

OTP banka će u roku od 24h od sastavljanja kvalifikovanih finalista, poslati SMS poruku na mobilni telefon prvog finalista.

Pobednik je dužan da u roku od 24 h prihvati nagradu slanjem povratne SMS poruke ili pozivom OTP banci.

Dodela nagrada

OTP banka će u roku ne dužem od 30 dana od objave konačnog pobednika organizovati događaj u Beogradu, radi uručenja nagradne pobedniku.

Pravila

Za pravila posetite www.otpbanka.rs/mastercard-disneylandparis

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!