2 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Nova Lidl nagradna igra za putovanje na EURO 2024 i karte za utakmice Srbije je na linku
www.nagradneigrers.com/lidl-nagradna-igra-2024-za-putovanje-na-evropsko-prvenstvo-u-fudbalu-euro-2024/

Dobitnici

Spisak dobitnika pogledajte na stranici www.lidl.rs/c/spisak-dobitnika-lidl-kids-team/s10044686

Trajanje:

Lidl nagradna igra „Lidl kids team “ se priređuje na teritoriji Republike Srbije, u periodu od 14.03.2024. godine do 09.04.2024. do 23:59:59.

Nagrade:

 • 22 x putovanje na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024
  • Broj osoba: dve (jedan roditelj/zakonski staratelj i jedno dete u uzrastu od 6 do 10 godina)
  • Putni paket (smeštaj, hrana, prevoz i osiguranje)

22 odlaska na Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024 i to tako:

Oglasi
 • Prvih 11 izvučenih dobitnika (i prijavljena deca) će dobiti karte, smeštaj i sve opisane pogodnosti u stavu 1 ovog člana za utakmicu Srbija – Engleska 16.06.2024. u Gelsenkirchenu.
 • Drugih 11 izvučenih dobitnitnika (i prijavljena deca) će dobiti karte, smeštaj i sve opisane pogodnosti u stavu 1 ovog člana za utakmicu Danska – Srbija 25.06.2024. u Minhenu.

Jedan vodič prati jedan tim (11 roditelja i 11 dece) na jednu utakmicu. U jediničnu vrednost nagrade je uračunata 1/11 vrednosti jednog putnog paketa za vodiča i 1/11 vrednosti jedne karte za vodiča

Ukupan broj nagrada: 22

Pravo učešća

Pravo učešća imaju korisnici Lidl Plus aplikacije sa prebivalištem u Republici Srbiji koji imaju najmanje 18 godina u vreme učešća i koji su roditelj ili zakonski staratelj deteta koje će biti prijavljeno za pratnju fudbalerima srpske reprezentacije i ima između šest i deset godina tokom perioda Evropskog prvenstva u fudbalu za muškarce koje se održava od 14. juna 2024. do 14. jula 2024.

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod priređivača nagradne igre ili u bilo kojoj kompaniji koja pripada Schwarz grupaciji, kao ni u marketinškim agencijama koje je Priređivač angažovao za organizaciju i promociju Nagradne igre, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Oglasi
Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Preuzmi Lidl Plus na:
 2. Prijavi se kroz aplikaciju – na početnom ekranu Lidl Plus aplikacije u odeljku UEFA EURO 2024 potrošač će morati da klikne na dugme „Prijavi se“
 3. To je sve!

Napomene:

 • Potrošač se za učešće u nagradnoj igri može prijaviti samo jednom.
 • Nakon prijave, učesnik će videti podatke o svom profilu (ime, broj telefona, e-mail adresu) sačuvane na svom nalogu a koji će se koristiti za izvlačenje nagrada. Ove informacije se naknadno mogu menjati do kraja nagradne
  igre.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada obaviće se 10.04.2024. godine u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika priređivača i angažovane marketinške agencije.

Nagradno izvlačenje će se obaviti putem softverskog programa po principu slučajnog odabira.

Objava dobitnika

Po okončanju izvlačenja, i nakon validacije svih dobitnika imena, prezimena i mesta stanovanja dobitnika nagrada će najkasnije 7 dana od dana završetka nagradne igre biti objavljena kroz Lidl Plus aplikaciju preko linka koji vodi na spisak pobednika, a koji će se nalaziti na www.lidl.rs

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će biti obavešteni o tome telefonom i/ili putem e-mail-a (kontakt podaci koje je korisnik podelio prilikom prijave za učestvovanje u nagradnoj igri u okviru Lidl plus aplikacije).

Potencijalni dobitnici će biti kontaktirani telefonom u roku od 48 sati od dana izvlačenja. Nakon što dobitnici budu izvučeni, istima će putem e-mail-a koji je potrošač naveo prilikom prijave za učestvovanje u nagradnoj igri u okviru Lidl plus aplikacije, stići obaveštenje o nagradi. Uz obaveštenje o istoj, dobitnik će primiti personalizovani link koji vodi do dalje platforme za registraciju van Lidl Plus-a.

Preuzimanja nagrada

Od dobitnika će biti zatraženo da dostavi tražene podatke o detetu koje će učestvovati kao i tražene informacije i dokumenta (npr. odobrenje za putovanje za dete). Kao zakonski staratelj može se navesti i drugi zakonski stratelj koji nije učesnik nagradne igre, a koji će pratiti dete na putu u Nemačku. Dakle, samo roditelj/zakonski staratelj može putovati zajedno sa detetom. Odgovornost učesnika nagradne igre je da roditelja/staratelja koji će voditi dete, obavesti o svim uslovima navedenim u pravilniku.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne odazove pozivu Priređivača i ne pristupi personalizovanom linku te dalje izvrši prijavu u roku od 3 od dana kada je dobitnik kontaktiran od Priređivača, dobitnik nema pravo na nagradu i on je više ne može potraživati od Priređivača.

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje

Lidl nagradna igra traje do 09.04.2024, a za prijavu otvori ili preuzmi aplikaciju sa:

Za pravila nagradne igre u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
2 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!