135 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Lidl nagradna igra trajala od 18.07.2022 do 14.08.2022, a imena dobitnika su ispod.

Dobitnici svih nagrada

Dobitnici svih nagrada su na linku: https://www.lidl.rs/lidl-plus-nagradna-igra

Ova Lidl nagradna igra je završila ali je aktivna Lidl nagradna igra: Tvoje mišljenje

POGLEDAJTE OVDE SVE AKTIVNE i VELIKE NAGRADNE IGRE

Potencijalni dobitnici nagradne igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od tri dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: btl@newmoment.com

Nagrade:

  • 1 x automobil Fiat 500 Dolcevita vrednosti 1.984.680,23 RSD sa PDV-om
  • 10 x Apple Iphone 13, 128 gb, Green
  • 10 x Samsung TV 50″ QE50Q60AAUX
  • 500 x Lidl vaučer za kupovinu u Lidl objektima u iznosu od 1.500 RSD

Ukupan broj nagrada: 521
Vrednost nagradnog fonda: 4.888.570,27 sa PDV-om

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati lica zaposlena u Lidlu, kao ni u privrednom društvu NEW MOMENT NEW IDEAS COMPANY DOO, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Kako učestvovati?

  1. Potrošite minimum 999 din na jednom fiskalnom računu
  2. Na kasi skenirajte svoju Lidl Plus karticu
  3. Nakon što skenira vaša Lidl Plus kartica na kasi, ukoliko je ispunjen uslov za učešće, dobijate jednu digitalnu markicu
  4. Na početnom ekranu Lidl Plus aplikacije trebate da kliknete na dugme „POČETAK“ i „pošaljete“ digitalne markice kako bi učestvovali u nagradnoj igri

Dodatna uputstva za prijavu u aplikaciji

1. Za početak nagradne igre, na početnom ekranu Lidl Plus aplikacije treba da klikneš dugme „POČETAK“

2. Svaka kupovina iznad 999 RSD, uz skeniranje Lidl plus digitalne kartice, ti donosi jednu digitalnu markicu.
Ukoliko imaš više kupovina na različitim fisklanim računimaiznad 999 RSD, ostvaruješ pravo na dodatnu digitalnu markicu

3. Nakon što sakupiš jednu ili više digitalnih markica, potrebno je da ih pošalješ kako bi učestvovao u nagradnoj igri, pri čemu savako slanje digitalne markice znači da si prohvatio uslove/pravila nagradne igre

4. Možeš učestvovati u nagradnoj igri neograničen broj puta (uz skeniranje Lidl Plus kartice na kasi za svaki račun preko 999 RDS). Možeš biti dobitnik samo jedne nagrade tokom ukupnog trajanja nagradne igre. ukoliko budeš izvučen više puta, dodeliće ti se samo nedna nagrada i to ona za koju su izvučen prvo put!

VAŽNO!

Ukoliko imate više kupovina na različitim fiskalnim računima iznad 999 din, svaka kupovina će vam doneti po jednu digitalnu markicu.

Napomene:

  • Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem kupovina (račun preko 999 din uz skeniranje na kasi Lidl plus aplikacije).
  • Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade tokom ukupnog trajanja nagradne igre. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta, dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se 22.08.2022. godine putem softverskog programa po principu slučajnog odabira.

Prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada, a zatim dobitnici manje vrednih nagrada.

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada biće objavljena u Lidl Plus aplikaciji preko linka koji vodi na spisak pobednika, koji će se nalaziti na www.lidl.rs.

Spisak dobitnika nagrada biće i na sajtu www.lidl.rs.

Obaveštenje dobitnicima

Dobitnici će biti obavešteni o osvojenim nagradana tome telefonom i/ili putem E-mail-a (kontakt podaci koje je korisnik podelio prilikom registracije u Lidl Plus programu.

Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom u roku od 72 sata. Pored toga, ukoliko ne bude nikakvog odgovora na telefonski poziv ili E-Mail, nakon 72h dobitnicima nagrada će biti poslata i poruka kroz Lidl Plus aplikaciju sa informacijom da su osvojili nagradu i sa kontakt podacima na koje treba da dostave potrebne podatke i u kom roku (ne računajući vikend).

Potencijalni dobitnici nagradne igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od tri dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: btl@newmoment.com.

Ukoliko dobitnici ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 3 dana, priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Dodela nagrada

Lidl će nagrade dostaviti najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika. Nagrade se ne dostavljaju izvan Republike Srbije.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Slanje nagrada je besplatno za dobitnika.

Prilikom dostavljanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom. Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Lidl ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom, iz razloga koji ne spadaju u odgovornost priređivača.

Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i priređivač nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Pomoć

Za sva pitanja se možete obratiti Lidl službi za potrošače besplatnim pozivom na broj 0800 300 199 (pon – pet: 08:00 – 17:00)

Pravila

Za pravila Lidl nagradne igre posetite https://www.lidl.rs/lidl-plus-nagradna-igra/pravila-nagradne-igre-u-robi-i-uslugama-lidl-plus-2022

Subscribe
Notify of
135 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!