Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

Lidl nagradna igra/konkurs traje svaki mesec do 31.12.2022. godine (do 23:59 h).

Nagrade:

Svakog meseca:

 • 1 x Glavna mesečna nagrada(u oktobru je glavna nagrada toster)
 • 10 x vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD

  * Vaučeri se šalju na dostavljenu adresu u Srbiji.

Ko može da učestvuje u Lidl nagradnom konkursu?

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako punoletno lice koje je na dan početka konkursa u tekućem mesecu punoletno, sa prebivalištem u Srbiji i koje je posetilo neku Lidl-ovu prodavnicu.

Učešće u nagradnom konkursu je besplatno i nezavisno od prethodno date ocene. Broj fiskalnog računa se unosi samo kako bi se obezbedilo da je učesnik zaista posetio prodavnicu i da isto lice samo jednom učestvuje u konkursu u toku meseca.

Zaposleni u Lidlu nemaju pravo da učestvuju u nagradnom konkursu.

Kako učestvovati?

Nagradni konkurs se sprovodi svakog meseca i počinje svakog prvog u mesecu u 00:00 h i završava se svakog poslednjeg dana u mesecu u 23:59 h, a u naznačenom periodu trajanja nagradnog konkursa. Odnosi se na celo područje Republike Srbije.

Za učešće treba:

 1. Posetiti neku Lidl prodavnicu i obavite kupovinu
 2. Posetiti stranicu www.lidl.rs/tvoje-misljenje
 3. Izabrati prodavnicu i odgovorite na pitanja o kupovini

Nakon što odgovorite na sva pitanja, imate mogućnost učestvovanja u konkursu i to klikom na opciju „Da, želim da učestvujem u nagradnom konkursu. Pročitao/la sam uslove učešća i obaveštenje o obradi podataka i prihvatam ih.“ Klikom za učešće u nagradnom konkursu učesnik potvrđuje da je prihvatio uslove učešća u celosti.

Pravila:

 • Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu za tekući mesec.
 • Jedan učesnik, koji se identifikuje preko jednog broja fiskalnog računa, imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu tokom nagradnog konkursa u toku tekućeg meseca.
 • Ukoliko se učestvuje više puta u toku jednog meseca ili ako se daju lažni podaci prilikom prijavljivanja, Lidl ima pravo da prijavljene učesnike isključi iz nagradnog konkursa.
 • Učešće je moguće do poslednjeg dana tekućeg meseca do 23:59 časa za nagradni konkurs u tom mesecu klikom na https://www.lidl.rs/tvoje-misljenje. Merodavno je elektronski zapisano vreme prijema seta podataka iz prijave o učešću u sistemu.

Kada i kako se biraju pobednici?

Među svim učesnicima u nagradnom konkursu u toku jednog meseca, bira se 10 pobednika. Pobednike bira žiri organizatora do 15. u narednom mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu. Žiri čini 2 zaposlena kod organizatora. Pobednik se određuje na osnovu kriterijuma odgovora na pitanje.

U jednom mesecu bira se 10 pobednika koji dobijaju po jedan vaučer za kupovinu u Lidl-u u vrednosti od 5.000 RSD, a prvi izvučeni dobija i glavnu nagradu koja je previđena za taj mesec.

Imena pobednika će biti objavljeni na stranici www.lidl.rs svakog 16. u mesecu za nagradni konkurs u prethodnom mesecu.

Vaučeri i nagrada se šalju na dostavljenu adresu u Srbiji. 

Nagrada se ne može zameniti za novac, drugu robu ili drugu uslugu, niti prebaciti na drugo fizičko lice.

Kako se pobednik obaveštava/kontaktira?

Pobednik se obaveštava u roku od sedam dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem dostavljenog broja telefona. Ukoliko nije moguće stupiti u kontakt sa pobednikom putem telefona, obaveštenje o pobedi će biti poslato putem emaila.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 7 dana od obaveštenja putem maila, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Pravila i učestvovanje

Za učestvovanje u Lidl konkursu „Tvoje mišljenje vredi“ posetite https://www.lidl.rs/tvoje-misljenje

U slučaju da želite da pošaljete komentar, sugestiju, pohvalu, u slučaju da imate pitanja ili pritužbe u vezi nagradnog konkursa možete kontaktirati Lidl putem kontakt@lidl.rs

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA