103 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Lidl nagradna igra 2023 za automobil BMW 216D počinje 2. marta 2023, a za pravila poseti sledeći crveni link NOVA LIDL NAGRADNA IGRA

Lidl nagradna igra traje od od 10.11.2022 godine od 08:00:00 do 21.12.2022 godine do 23:59:59

Dobitnici

Počela je nova Uzmi račun i pobedi 2023 nagradna igra, a za detalje kliknite na sledeći crveni link: Uzmi račun i pobedi 2023
Sve popularne nagradne igre pogledajte na Popularne nagradne igre Srbije

Nagrade:

 • 1 x automobil BMW318
 • 3 x Smart TV SAMSUNG QE65LS03AAUXXH
 • 5 x Apple iPhone 14 128GB Blue
 • 8 x Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 256GB
 • 10 x Apple Watch S8 GPS 41mm Midnight Aluminium

Ukupan broj nagrada: 27

Oglasi

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod LIDL Srbija, kao ni u privrednom društvu, niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Kako učestvovati?

 1. Kupi minimum jedan Deluxe proizvod na računu od najmanje 1700 dinara
 2. Pošalji prijavu putem SMS poruke na broj 5060 sledećeg sadržaja: LIDL(razmak) broj računa.

Deluxe proizvode pogledajte na linku: Spisak Deluxe proizvoda

Na slici se šalje PFR broj računa:

Oglasi
Oglasi

Slanjem ispravne poruke sa svim potrebnim podacima učesnik prihvata pravila nagradne igre i stiče pravo da učestvuje u izvlačenju nagrada. Period u kome potrošači mogu da učestvuju u nagradnoj igri traje od 10.11.2022 godine od 08:00:00 do 21.12.2022 godine do 23:59:59 .

Troškove slanja SMS-a snosi pošiljalac, odnosno učesnik u nagradnoj igri, a cena SMS poruke se naplaćuje po redovnim cenama za korisnike mobilnih mreža MTS, Yettel i A1 (za korisnike MTS mobilne mreže: 3,60 rsd sa PDV-om, za korisnike Yettel mobilne mreže: 3,60 rsd sa PDV-om i za korisnike A1 i Globaltel mobilne mreže: 3,48 rsd sa PDV-om).

Nakon prijave putem SMS poruke svaki učesnik dobiće jednu od dve povratne SMS poruke:

 • ako je pravilno prijavljen: Poštovani, ovim potvrđujemo vaše učešće u Lidl „Poželi Deluxe želju“ nagradnoj igri. Nagradna igra traje do 21.12.2022. Hvala i srećno!
 • ako nije pravilno prijavljen: Hvala na učešću, ali ovaj broj računa je već iskorišćen. Nagradna igra traje do 21.12.2022. Molimo Vas za adekvatan broj računa.

Napomene:

 • Učesnik je dužan da čuva fiskalni račun kao dokaz kupovine i provere broja fiskalnog računa prilikom uručivanja nagrade.
 • Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem kupovina (preko 1700 din od kojih bar jedan proizvod mora imati oznaku DELUXE)
 • Jedno lice može biti dobitnik samo jedne nagrade tokom ukupnog trajanja nagradne igre. Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta, dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada obaviće se 23.12.2022. godine u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika Lidla Srbija.

Nagradno izvlačenje će se obaviti putem softverskog programa po principu slučajnog odabira, a prvo se izvlače dobitnici vrednijih nagrada, a zatim dobitnici manje vrednih nagrada.

Softverski program će izvlačiti i rezervne dobitnike po istom principu, i to tako što će se nakon izvlačenja dobitnika svih glavnih nagrada izvući 3 rezervna dobitnika prve nagrade, zatim 6 rezervnih dobitnika druge nagrade, 10 rezervnih dobitnika treće nagrade, 20 rezervnih dobitnika četvrte nagrade i 16 rezervnih dobitnika pete nagrade.

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Oglasi
Oglasi

Rezervni dobitnik dobija nagradu u slučaju da dobitnik bude diskvalifikovan kao dobitnik iz bilo kog razloga propisanog pravilima, ako ne bude moglo da se stupi u kontakt sa dobitnikom ili ukoliko izvučeni dobitnik odbije da nagradu prihvati.

Objava dobitnika

Po okončanju izvlačenja i nakon validacije svih dobitnika imena, prezimena i mesta stanovanja dobitnika nagrada će najkasnije 7 dana od dana završetka nagradne igre biti objavljena na www.lidl.rs

Obaveštavanje dobitnika

Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom najkasnije u roku od 72 sata.

Potencijalni dobitnici nagradne igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, broj telefona, adresa, e-mail, JMBG) najkasnije u roku od 3 dana od momenta kontaktiranja i to na mail adresu: nagradnaigra@lidl.rs. Ukoliko postupe suprotno Pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 3 dana, priređivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Dodela nagrada

Priređivač će da nagradu dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika. Priređivač zadržava pravo da navedeni rok bude i duži usled više sile, kašnjenja isporuke nagrade od strane dobavljača nagrade

Nagrade će biti preuzete lično u dogovoru sa priređivačem ili poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Dobitnik glavne nagrade (BMW 318 I black) će biti kontaktiran i mesto preuzimanja nagrade će naknadno biti definisano u dogovoru sa priređivačem. Troškove registracije vozila snosiće dobitnik.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik će se legitimisati odgovarajućom ličnom ispravom. Dobitnik će popuniti i potpisati odgovarajući formular o prijemu nagrade, prilikom preuzimanja iste.

Pomoć i informacije

Za sva pitanja se možete obratiti Lidl službi za potrošače besplatnim pozivom na broj 0800 300 199 (pon – pet: 08:00 – 17:00). Praznicima je moguća promena radnog vremena Službe za potrošače.

Ili putem kontakt obrasca koji se nalazi na OVOM LINKU

Pravila Lidl nagradne igre

Lidl nagradna igra traje počinje 10.11.2022, a za pravila učestvovanja posetite www.lidl.rs

Subscribe
Notify of
103 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!