30 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pogledaj koja je nova Libresse nagradna igra i konkurs na linku ispod:
www.nagradneigrers.com/tag/libresse/

Libresse nagradna igra od ispod je trajala u periodu od 08.05.2023. godine do 21.06.2023. godine do 12 časova.

Dobitnici

Dobitnici nagradne igre su na stranici www.libresse.rs/kupi-nase-proizvode/promo/nagradna-igra-dm-stranica/

Nagrade:

 • GLAVNA nagrada:
  • 1 x GiftOnCard poklon potrošačka kartica (vaučer) u vrednosti od 600.000 dinara
 • DNEVNA nagrada (ukupno):
  • 44 x GiftOnCard poklon potrošačkih kartica (vaučer) u vrednosti od po 60.000 dinara

Ukupan broj nagrada: 45

Oglasi

* GiftOnCard poklon potrošačke kartice (vaučeri) se mogu koristiti za kupovinu proizvoda na preko 1000 različitih lokacija širom Republike Srbije u prodajnim objektima 145 različitih brendova.

Spisak lokacija na kojima se mogu koristiti poklon kartice možete videti na internet stranici www.giftoncard.eu/listing/multibrand-poklon-kartica/

Pravo učešća

U nagradnoj igri pravo učestvovanja imaju svi građani stariju od 18 godina, sa stalnim boravkom u Republici Srbiji.

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni kod priređivača nagradne igre kao i zaposleni u drugim privrednim društvima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji nagradne igre kao i njihovi srodnici sa kojima žive u porodičnom domaćinstvu.

Oglasi
Oglasi

Kako učestvovati?

Spisak proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri je objavljen na sajtu www.libresse.rs

 1. Kupite bilo koji LIBRESSE proizvod (jedan komad) evidentiran na jednom fiskalnom računu, bez obzira na vrednost
  pojedinačne kupovine.
 2. Broj sa računa (PFR broj) pošaljite SMS porukom na broj 3311 sa podacima:
  PFR broj fiskalnog računa, ime i prezime i mesto prebivališta učesnika; podatke je potrebno odvojiti
  pritiskom na taster razmak, tzv „space“.
  Na primer: YU2TR1C8-YU2TR1C8-56743(razmak)Jovana Jović(razmak)Beograd
 3. Sačuvajte originalan račun, kao dokaz o obavljenoj kupovini.

Napomene:

 • Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava, ali sa različitim fiskalnim računima.
 • Cena smsa se tarifira po standardnom cenovniku za MTS, A1 i Yettel
 • Originalni račun kao dokaz kupovine potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika dnevnih nagrada vršiće se nasumičnim, programskim izborom (odgovarajućim softverom) u periodu od 09.05.2023. godine do 21.06.2023. godine u 12 časova za svaki prethodni dan. U izvlačenju dnevnih nagrada učestvuju lica koja su prethodnog dana do 23:59 časova, poslala SMS na broj 3311 sa predviđenim sadržajem.

21.06.2023. godine u 13 časova nasumičnim, programskim izborom (odgovarajućim softverom) će biti izvučena glavna nagrada za sve prijave pristigle u periodu od 08. maja 00:00 časova do 21.06.2023. godine u 12 časova.

Svako izvlačenje nagrada obaviće se pred tročlanom komisijom, koju imenuje priređivač. Po izvlačenju dobitnika, komisija će proveravati validnost prijave i da li sadrži tražene podatke: broj računa, ime i prezime i mesto prebivališta.

Objava dobitnika

Rezultati izvlačenja sa delom broja telefona (npr. +381642222hhh) biće objavljeni na internet stranici www.libresse.rs najkasnije 15 dana po završetku nagradne igre

Obaveštenje dobitnika

Priređivač će dobitnika glavne nagrade obavestiti pozivanjem navedenog broja mobilnog telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, a ukoliko se dobitnik ne javi na telefonski poziv priređivača, priređivač će mu poslati sms kojim će ga obavestiti da je dobitnik glavne nagrade u ovoj nagradnoj igri i pozvati ga da se javi najkasnije u roku od 5 dana (najkasnije do 26.06.2023.do 15 časova) od dana prijema sms-a, na telefon priređivača na broj +381613214787 u vremenu od 09:00 do 16:00 časova, od ponedeljka do petka, osim u vreme državnih praznika, i ovlašćenom licu Priređivača saopšti adresu prebivališta i pošalje fotografiju računa na e-mail adresu libressenagradjuje@gmail.com

Preuzimanje nagrada

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik mora pokazati račun, kao dokaz kupovine i broj sa računa se mora slagati sa brojem koji je naveden u SMS poruci, prilikom prijavljivanja za učešće u nagradnoj igri.

Priređivač će dobitnicima DNEVNIH nagrada iste dostaviti putem kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 15.07.2023. godine.

Priređivač će GLAVNU nagradu dobitniku dodeliti najkasnije do 15.07.2023. godine. Dobitnik će prilikom obaveštenja o osvojenoj nagradi biti obavešten i o načinu preuzimanja iste.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču u ostavljenom roku, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku

Pomoć

Za sva pitanja ili nedoumice pišite nam na libressenagradjuje@gmail.com ili pozovite na 061/321 47 87. Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9:00 do 17:00.

Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9:00 do 17:00.

Pravila

Libresse nagradna igra traje do 21.06.2023, a za pravila u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
30 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!