Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Naturella nagradna igra/nagradni konkurs se organizuje u periodu od 01.05.2023. do 31.05.2023. godine do 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

  • 1 x Samsung Galaxy Watch5 LTE
  • 1 x JBL Bluetooth zvučnik Flip 6
  • 3 x Decathlon vaučer u vrednosti od 10.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 5

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju nagradne igre, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u kampanji, potrebno je da učesnici:

  1. Kupe Naturella uloške u dm drogerijama i sačuvaju račun
  2. Ispod nagradnog posta na Naturella Srbija Facebook stranici www.facebook.com/NaturellaSrbija napišu kreativan komentar na temu „Najzabavnija aktivnost na otvorenom“

Napomene:

  • Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Odabir pobedenika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti nakon završetka nagradne igre. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane Organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Objava dobitnika

Pobednici će biti proglašeni na Naturella Srbija Facebook stranici www.facebook.com/NaturellaSrbija

Validacija dobitnika

Nakon objave pobednika, pobednici treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na Facebook stranici Naturella Srbija (www.facebook.com/NaturellaSrbija ), najkasnije 7 dana od dana objave pobednica sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, adresa za dostavu poklona i fotografija fiskalnog računa.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitnici pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Oglasi

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac.
Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.facebook.com/NaturellaSrbija

Naturella nagradna igra traje do 31.05.2023., a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!