Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Lenor konkurs se organizuje u periodu od 01.11.2021. u 00:00h do 30.11.2021. u 23:59h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

1 x Vaučer za romantičnu večeru za dvoje u hotelu Hilton

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa

Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Oglasi

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u kampanji, potrebno je:

  1. Tokom perioda kampanje, kupiti bilo koji Lenor Haute Couture omekšivač za veš u Univerexport prodajnim obektima i sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
  2. Ispod nagradnog posta na profilu Jovane Jocić (https://www.instagram.com/jocic.jovana/ ) u periodu od 10.11. do 30.11. napisati kreativan odgovor na pitanje „Šta za tebe znači visoka moda?“
  3. U komentaru tagovati @lenorsrbija i dodaju #LenorxUniverexport

Odabir pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti.

Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane Organizatora – nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka Kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Oglasi
Oglasi

Validacija dobitnika

Na kraju kampanje, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila

Lenor nagradna igra u UNIVEREXPORT traje od 01.11.2021., a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!