Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Konkurs počinje 16. jula i traje do 12. avgusta 2018. godine., a organizuje se na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade su:
50 x Capriolo bicikl

Pravo učešća u Konkursu imaju sva punoletna lica koja imaju prebivalište, odnosno, boravište na teritoriji Republike Srbije.
Za učešće u Konkursu, potrebno je da
1) Učesnik kupi 6 Laško piva (limenka ili povratna ambalaža)u objektima Univerexport-a ili Trgopromet-a ili preko online servisa Organizatora na www.elakolije.rs i sačuva račun kao dokaz kupovine.
2) Napravi fotografiju koja na najkreativniji način povezuje Univerexport i Laško pivo. Nakon toga, potrebno je da se registrujete na Vebsajtu http://www.nasenajbolje.rs/ , a zatim na njemu i da okačite fotografiju. Ukoliko želite, svoju fotografiju možete i podeliti na društvenim mrežama. Ove nedelje, 10 najkreativnijih kreatora fotografije će dobiti po jedan Capriolo bicikl.

Tročlani žiri koji sačinjavaju zaposleni u Univerexportu i Heineken-u će tokom prve, druge i treće nedelje odabrati 10 fotografija koje će osvojiti nagrade i 20 fotografija tokom četvrte nedelje konkursa. Tokom Konkursa biće dodeljeno ukupno 50 nagrada.

Oglasi

Organizator se obavezuje da će o dobitku nagrada obaveštavati javnost odmah po objavljivanju pobednika putem Aplikacije, a pobednika putem email-a.
Nagrade mogu osvojiti i preuzeti samo učesnici koji su sačuvali kao dokaz račun od kupovine 6 Laško piva u Univerexport, Trgorpromet objektima ili online servisu elakolije. Za prijavu i pravila poseti http://www.nasenajbolje.rs/