Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Jelen nagradna igra/konkurs počinje u četvrtak, 16.05.2024. godine u 12:00 časova i traje do 23.05.2024. godine u 23:59 časova.

Nagrade:

 • 10 x Jelen poklona – poklon predstavlja set od:
  • Jednog seta od dve brendirane Jelen čaše 0,33l
  • Jednog paketa od 24 komada Jelen limenki 0,33l

Organizator:

Organizator nagradnog konkursa je Apatinska pivara Apatin d.o.o. Apatin, sa sedištem u Apatinu, Trg oslobođenja 5, 25260 Apatin, Republika Srbija, matični broj: 08045577, PIB: 100962933

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva fizička lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina. Pravo učešća nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su na radu kod organizatora,  na bilo koji način učestvuju u organizaciji konkursa i/ili imaju pristup podacima u vezi sa organizacijom konkursakao i njihovi supružnici, roditelji i deca.

Mesto održavanja

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije i sprovodi putem Instagram stranice organizatora – Jelen Pivo

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Poseti Instagram stranicu Jelen pivo www.instagram.com/jelenpivo/ u periodu od 16.05.2024. godine u 12:00 časova do 23.05.2024. godine u 23:59 časova.
 2. Pošalji odgovor u vidu komentara (kratke priče, anegdote i sl.) na zadatak na temu „Čemu ste vi rekli NIKAD VIŠE, pa ponovili“

Napomene:

 • Jedan učesnik može poslati samo jedan odgovor. Više odgovora od istog učesnika neće biti uzeto u obzir.
 • Dobitnici će biti objavljeni putem Story objave na Instagram profilu Jelen Pivo.
 • Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje učesnika ukoliko se utvrdi da je prekršio pravila konkursa.

Odabir pobednika

Kriterijum na osnovu kojeg će učesnici biti rangirani je kreativnost – učesnici koji se najkreativnije odazovu na konkursni zadatak odlukom žirija biće proglašeni za pobednike, ukoliko ispunjavaju ostale uslove konkursa.

Kriterijumi za izbor najinteresantnije priče koji će biti uzeti u obzir prilikom ocenjivanja su:

 • Da li se kroz objavljenu priču pokazuje originalnost i kreativnost?
 • Da li je objavljena priča autentična?
 • Da li sadržaj priče odgovara zadatoj temi?
 • Objavljena priča ne sme da uključuje prekomernu konzumaciju alkohola i posledice prekomerne konzumacije alkohola. Ukupan utisak: Celovit utisak o objavljenoj priči. Izbor najkreativnijih odgovora za osvajanje nagrade izvršiće žiri koji čine zaposleni u organizatoru ili sa njim povezano lice

Objava dobitnika

Proglašenje pobednika biće objavljeno na Instagram profilu Jelen Pivo www.instagram.com/jelenpivo/ u roku od 15 dana od završetka konkursa.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici su u obavezi da se jave putem direktne poruke na Instagram stranici Jelen Pivo u roku od 24 časa od objave rezultata tj. do utorka, 28.05.2024. godine u 17:00 časova.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko to ne učine u navedenom roku, smatraće se da su se odrekli nagrade, a nagrada će biti dodeljena prvom sledećem učesniku koji je dao najkreativniji odgovor po izboru žirija.

Dobitnici nagrada su dužni da dostave sledeće podatke: ime, prezime, broj telefona, adresu prebivališta odnosno boravišta u Republici Srbiji, datum rođenja.

Dobitniku će poklon biti poslat na adresu prebivališta odnosno boravišta na teritoriji Republike Srbije I isporučen najkasnije u roku od 15 dana od dana završetka konkursa.

Pravila i učestvovanje

Za učestvovanje posetite Instagram profil Jelen piva na linku www.instagram.com/jelenpivo/

Za pravila nagradne igre kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!